czemu miałoby służyć podbicie białka powyżej 3g?
Wersja do druku
Jak robicie kurczaka? Jakis latwy w miare sposob ;d
w sumie to moj sposob jest dosc latwy
1. przypraw
2. usmaz
mam nadzieje ze pomoglem
Te pasy do dipsów żeby podwiesić obciążenie to każdy sobie powinien zakupić czy bywają na wyposażeniu siłowni?
Zalezy od silowni. Jak bylem w stanach to na poczatku pozyczyalem od murzyniaka trenera xD
u mnie jest
tzn. zwykly pas + lancuch z karabinczykiem
Dieta na nabranie masy.
Chcialbym dojść gdzieś do czegoś takiego.
http://e5.pudelek.pl/f5a61eb0403beac...88b48a29c7663c
Nie musi być jakoś super smacznie, ważne by koszty nie były też wygórowane.
screen z przelicznika
http://screenshu.com/static/uploads/.../4m/5nrpvp.jpg
Pomógłby ktoś?
Kroisz w kostkę/paski lub zostawiasz cały filet i nacierasz swoimi ulubionymi przyprawami
Rozgrzewasz olej, jak się rozgrzeje wrzucasz kurczaka
Jak się usmaży ściągasz z patelni
Wczoraj robiłem te 5x5 pierwszy raz i nie wiem czy zostać przy tym, czy przejść na te fbw z przyklejonego.
Bardzo szybko mi minął trening i jakoś tak nie czuję, że trenowałem.
Super kalkulator. Maintance 2k, bulk 3k. XD Czy to jakiś wynalazek sfd?