Ja po 5 seriach po 8 dipsow (bez doczepek) ZAWSZE mam chore domsy na drugi dzien, nie wiem jak ludzie robia klate, ze potrzebuja 100kg zeby styrac miesiec xP
Wersja do druku
Ja po 5 seriach po 8 dipsow (bez doczepek) ZAWSZE mam chore domsy na drugi dzien, nie wiem jak ludzie robia klate, ze potrzebuja 100kg zeby styrac miesiec xP
moj czlowiek.
ciekawe po co olewac technike i dopierdalac 'silowo', skoro jest wykurwista i zawsze dzialajaca technika pod tytulem skrocenie zakresu ruchu.
ja na razie pierdole wszystko i cisne na ciezarach dla kalek. co tydzien teoretycznie ma wpadac 5kg na sztange i 2,5kg doczepki, zobaczymy kiedy wyhamuje.
Jezeli chodzi o poprawnosc cwiczenia to tak,robie je poprawnie.
Po prostu chcialbym robic wiecej bo to lepsze dla samopoczucia i tyle w sumie.
Dzisiaj dopierdalalm bicepsy i barki (dziwne combo wiem)
Macie jakies cwiczenia godne polecenia na puchniecie?
Dotychczas na bica
Uginanie sztangi 8 razy x 4
Mloty 8-10 x 4
Podciagniecia/Uginanie hantli na laweczce 8x4
21 tez razy 4
@up
Tak
kurwa no a jak ja pisalem ze podciaganie albo dipsy robilem bez ciezaru to zaraz zjebki ze jak to tak, nie urosniesz, co ci da bez ciezaru itd. zaraz sie okaze ze nikt tutaj nie patrzy na ciezar i moze samymi hantlami,sztangami cwiczy
heh.
panowie jakis przepis na serduszka drobiowe dla amatora ktory jadl ostatnio 10 lat temu i srednio mu smakowaly : D
jak cos kupilem juz 450g serduszek, co dalej ; d
@
po obiedzie he he
https://i.imgur.com/YpJEQOh.jpg
w sumie to jadłbym podroby w formie pasztetu xD
robił ktoś pasztet z wątróbek/serc/żołądków?
wukong w sztyfcie nawet to gowno wpierdalal. ja nie potrafie, nie ta konsystencja.
zależy czy chcesz wersję eco jak cena mięsa czy masz hajsik na paprykę etc; ) Ogólnie: w chuj wielki ogień, doprawiasz czym chcesz (w sumie nawet ok smakuje z mieszanką do kurczaka etc ) smażysz 6-10 minut, później zalewasz wodą i dusisz 10-20 minut. Do wody możesz dodać kostke rosołową, przecier pomidorowy, smietanę i zagęścić jako sos. Ostatnio zacząłem robić z warzywami na patelnie z biednej (ziemniak, cos zielonego, papryka etc.)
ja, są mega dobre :)
może być
2 szybkie pytania
1. tez wchodzicie na wage przed odlaniem i wazycie np ; 80.4kg, zchodzicie z wagi, sikacie, spowrotem na wage i dalej 80,4kg? Chujowa waga czy o co chodzi?
2. Jak/czym myjecie szejkery?