Zalezy jakiej jakosci miesko, u mnie scham potrafil lezec nawet 2 tygodnie i poza tym ze byl strasznie miesisty i ubity ( true meat level over 9000 ) ze mozna bylo sie nim udusić, to nie smierdzial ani nic.
Wersja do druku
Pany, przecież śmietana 30% (przynajmniej ta Piątnicy) smakuje jak kefirek, wchodzi bez niczego na miękko. A jak nie to polecam wymieszać z białkiem lub zblendować z białkiem przez dłuższą chwilę to wtedy się robi taka fajna konsystencja gęstsza i można sobie zjeść jak jogurt. :)
>blendowanie smietany
panie, gironda, pan to slyszy??????
Pijcie 3 miesiace dzien w dzien to wam dupskiem wyjdzie ta smietana
od tego czasu skreca mnie na sam widok
; dd
ja wlasnie pije od dluzszego czasu 200g 30% dziennie. teraz staram sie to wlac do ryja i zapomniec. dobrze ze mam zoladek naturalnie przystosowany do duzej ilosci tluszczu ze/od zwierzatek.
@chemik
jak tam?? dostałem info, że wszystko z purem załatwiliście :)
Panowie help. Od dzisiaj zacząłem trzymać michę na masę na 100 % i mam straszne problemy z gazami od czego to może być.
Oto produkty jakie dzisiaj zjadłem:
- 4 jaja i 100 g owsianych smażone na oleju z oliwek
- 300 g kury doprawione solą, pieprzem i jakimś warzywkiem smażone na oliwie z oliwek do tego wrzuciłem paprykę 200 g brązowego ryżu
- 250 g twarogu i 20 ml oliwy z oliwek
Od czego to może być ;d? Sprawa dość pilna bo w sobotę śpię u dziewczyny i trochę lipa było by tak huczeć XD.
Mam nadzieje, że tak nie wygląda każdy dzień na masie ;d