duża i dość głęboka blacha teflonowa do pieczeniaCytuj:
To jakie to musiało być naczynie? o.0
serek wiejski po prostu układam tak jak warstwę sera żółtego, czy mozzarelli i roztapia się razem z serem
Wersja do druku
Ale odlałeś serwatkę? Ja kiedys zapiekłem i spieczona serwatka aż odrzucała od dalszego jedzenia ; / no chyba że mógł mi się trafić stary serek.
sól jest niezdrowa jak większość rzeczy na tym świecie, kto na to zwraca uwagę.
ja lubię mieć w jedzeniu dużo przypraw :S
Wychodzi wiedza co niektórych ,,kucharzy,, ; d
To w takim razie spróbuj zapiec coś takiego ; ) mi bez odlania tego potrawa przesiąknęła uj wie jakim zapachem, fakt serwatka świadczy o nieświeżości produktu ale ja np jak mam stary boczek to go zesmażam i jest lux, także nie sądziłem że w tym przypadku będzie na odwrót.
ej zrobilem sb przed chwilą chlebek moczony w jajku + mąka, na patelnie z jednej strony potem na druga i serek na góre taki podobny do oscypka, czekalem az sie rozpusci = profit, dobre polecam wuma, a jutro robie pizze na tortilli od przepisu tego genialnego typka, a to poczatek dopiero
Dlaczego niby świadczy o ,, umiejętnościach'' jak to nazwałeś? Ser jak ser, ja nie odlewałem nigdy serwatki bo nie miałem takiej potrzeby, a puki nie spróbujesz czegoś nowego to nie dowiesz się czy jest to zdatne do jedzenia.
Pamiętajcie że można zjeść byle co, ale nie byle jak zrobione.
Ma chyba na myśli pierwszą część posta.
Skończcie ten bełkot xd
Może ktoś wreszcie pochwali sie jakimś osiągnieciem kulinarnym ? ;p Albo jakiś przepisik zarzuci?
btw. Moje pijane misie walą i to calkiem niezle xd juz 2x im dolewałem, na jutro/pojutrze mają być gotowe, powiem wam co z tego wyszło :P
@edit
O i widzisz podrzucileś mi dobry pomysł xdd
ślijcie przepisy na szarlotke;p jakie tam macie ;) bd testował i porównam ze swoim :P
http://cache.www.gametracker.com/ser...b_560_95_1.png
Rekrutacja adminów otwarta.
Ja dziś robię znowu kieszonki eRbe a w sobotę na 100% szarotkę.