a co do ketchupu to podobnie działa majonez i musztarda przecież ;d
ja od 2 lat albo i więcej nie słodzę herbaty
dopiero wtedy czuć jej smak
Wersja do druku
a co do ketchupu to podobnie działa majonez i musztarda przecież ;d
ja od 2 lat albo i więcej nie słodzę herbaty
dopiero wtedy czuć jej smak
Da sie. Ja nawet z 2 torebek liptona robie sobie. Herbaty nigdy nie slodze, a pije dosc duzo codziennie.
Co do ketchupow/musztard i innych sosow. Surowki lubie bez majonezu, jedynie oliwa. Pizza z mala iloscia sosu jest ok, ale np. do kielbasy z grilla lubie duza musztardy i ketchupu. Wiec to zalezy od gustow i upodoban, jeden woli mniej, inny wiecej.
Ja wogóle do niczego nie dodaje soli, chyba że potrawa wymaga, no bo dajmy na to ziemniaki, rosół, inne zupy trzeba posolić, ale nic ponad to. Również nie solę kanapek - never! Nereczki wam kiedyś za to podziękują :P
ja pije liptona bes cókró.
jakie pomysły co można fajnego zrobić z czekolady mlecznej/gorzkiej oprócz zwyczajnego zjedzenia jej? mile widziane linki/przepisy ;)