nie no ja wole na grunwaldzie bo mam motke 50 metrow od pasazu :D, a pozniej obok jest ORIENT wiec sobie zgastruje elegancko po silce obiadek nr1, a pozniej na marsz konopii to sie zbombie w wiekszym gronie,zapraszam jak cos to pisz ;d
Wersja do druku
to dawac sie ustawiamy na jakiegoś dżonego gdzies w czasie/przed/po marszu :D
oj tam stary, pogoda piekna, trening zaraz wjedzie konkret tylko troche lipa ze dzisiaj nogi no ale chuj, pozniej tiejdżsi i wielki obiadek i elegancko dzien mija :D
nie no stary wiadomo, nie namawiam nie namawiam :D
PROSZĘ NIE PALIĆ NARKOTYKÓW, TU JEST TEMAT DLA LUDZI ZDROWYCH, UŻYWKI I DOPING SĄ ZAKAZANE
mogę przymknąć oko na daily formułę i witaminę C
po prostu przy paleniu glonu cie wysusza i wylatuje z ciebie troche wody! to wszystko zwiazane z kulturystyka xD
https://i.imgur.com/VQYudl.png
czy to oznacza że lepiej się wygląda?
kurwa xD
no nic, idę na ŚNIADANIE, potem mam ten zasrany mecz (to uczucie gdy nie lubisz już grać w piłkę bo tracisz masę ;/), wieczorem wbijam na pakernie jak Zyzz i robię SuperMan Workout
http://luskiewnik.strefa.pl/psychostymulantia/p1.htm
zalecam, moze cos ktos dla siebie znajdzie.
ale kokaina tam jest najbardziej odpowiednim srodkiem.
pobudzacz, czyli co? oczywiście kofeina w moim przypadku jest skazana na porażkę...
a jak się odczuwa działanie tego noopeptu?
Ile ma gryf na Smithie?
@edit
tzn. ile waży :D
Pewnie zalezy ile to mieso lezy, jak jest dzien przed nowym hurtem to sprzedaja co zostalo bo konczy się termin zezwalajacy do sprzedaży :p serca i zoladki to zawsze mialem w rosole, to mieso jest takie specyficznie twardawe ale solo bym nie dal rady raczej
siemka
yoga fajna sprawa? ktoś praktykował?
Serduszka to zajebista sprawa, polecam każdemu, kto jeszcze nie próbował
Haha, od 2 dni wchodze przez zakladke w stare Rozmowy na silce, dziwie sie co taki maly ruch. Dopiero dzisiaj skapnalem sie ze temat zamkniety =x. A juz myslalem ze Wam sie cwiczyc odechcialo.
i tak mały ruch =[
ide biegać z nudów
@wootang
to jest na DVD. Znajdziesz kopie w necie pewnie gdzies, cala sesja trwa godzine jakby co.
Udarr pisałeś o obciążenuiu 100kg za około 300zł, bodajże to było toczone, nie widze nic tańszego niż 5zl/kg jesteś w stanie mi to znaleźć, czy poprostu strzeliłeś z pamięci tą cene?
to taka randomowa aukcja na szybko znaleziona, powinno ich być więcej, szukaj pod hasłami obciążenie/krążki stalowe, ze stali, stal, metal, toczone itd...
http://allegro.pl/obciazenie-stalowe...592893912.html
No tak, miało być stalowe a ja szukalem żeliwnego;x
Dzięki;)
#powrót na siłke już jutro:)
słąbym w ciul.
ALe teraz into masa, sprawdzimy HC:)
coś koło 2gb 3-4 gw i 05-1g t
Ja teraz jak spróbuję high carb, to dostaję sraczki.
Za to wieczorem węgle wchodzą bez najmniejszych problemów, trochę nie ogarniam. Ale będzie można spróbować carb backloadingu.
Pany budziecik cisnie mogę jebac na zmianę serca kury,wątróbke,twaróg,schab?
Lepsze to niż w kółko cyce jak niektórzy co myślą, że to jest najtańsze, nie widzę przeciwwskazań, jeszcze z budżetowego żarcia masz żołądki chociaż chyba najmniej je lubię albo nie umiem robić ;s A gwoli ścisłości, to, że to jest tanie nie oznacza, że złe, wręcz przeciwnie dlatego głupio z tego nie korzystać i jeść all day cyce.
@udarr
naucz mnie przyrządzac wątróbkę mistrzu
ja osatnio chba w koncu dopasowałem diete do swojego metabolizmu, fajnie wszystko trawie, nic nie siedzi na żołądku i siedam na kibel 2-3x dziennie
jaka maja konsystencje te serca i watrobka
standardowy przepis na smażoną wątróbkę z cebulką mi najlepiej wchodzi :
jak nie przepadasz za wątróbką z tego co pisałeś to najlepiej przemytą wątróbkę trzymaj w mleku przez całą noc, potem jest delikatniejsza i smaczniejsza, można to pominąć w każdym razie a dalej już normalne czynności, czyli smażysz wątróbkę do zarumienienia na patelni, ściągasz ją z patelni, wkładasz cebulę, którą też smażysz do zarumienienia, wtedy dokładasz usmażoną wątróbkę i razem jeszcze smażysz kilka minut, z przypraw to ja używam tylko pieprzu oraz soli ale sól uwaga dopiero jak już jest na talerzu, nigdy jak jest na patelni bo się zrobi kamień (ta uwaga dotyczy tego jak nie zjesz całej patelni na raz i zostawiasz na później bo jak wszystko wciągasz od razu to pod koniec możesz już solić tzn. na chwilę przed ściągnięciem), to tyle z mojego sekretnego przepisu, dobrze wchodzi z ziemniaczkami, najlepiej smażyć na smalcu
@UP
No nie wiem, zależy jak zrobisz a jest wiele opcji
nie no gdzie mrożoną ;d ta z biedry jak dla mnie jest słabutka, najlepszą mam z takiego małego spożywczaka ale tutaj też trzeba dobrze trafić także ciężko powiedzieć gdzie, i kup sporo bo łatwo można tego dużo zarzucić na raz, przynajmniej ja to tak pół kilo wciągam bez problemu jak mam małego głoda
@UP
co jest odrzucające? jedzenie szynki ze świńskiej dupy jest tak samo odrzucające co jedzenie wątróbki
mi tam watrobka smakuje przez max 2 dni pod rzad, potem ten gorzki smak to na wymioty bierze ;d ja jej robic nie umiem
tzn. w mleku nigdy nie probowalem i bede musial sprawdzic czy cos to daje ogolem najgorzej wlasnie z tym gorzkawym smakiem, ja zawsze do watrobki z pol sloika musztardy zjadam bo inaczej nie umiem ;d
u mnie z podrobami jest tak: zoladki moge jesc (w rosole wpierdalam jak szalony), watrobka moze byc znosna, choc nigdy nie jadlem, ale jak widze te kurwa pompy i resztki zastawek w drobiowych serduszkach to troche :/.
o nerkach nawet nie pisze, bo jak gotuje psu, to jebie w calym mieszkaniu jakimis pozostalosciami mocznika.
@gorzki smak wątróbki
napewno usuwasz woreczki żółciowe?
nerek nie tkne. pies sobie chwali, ale ja juz je tyle razy robilem i tyle razy walczylem z tym smrodem, ze podziekuje.
a zoladki w rosole sa zajebiste. taki rosolek bez makaronu (inb4 co ty pierdolisz) z zoladkami bylby naprawde ok.
to mozna dostac z woreczkiem zolciowym gratis watrobke xD?
zolc moze byc w kablach w samej watrobie, a z tym ciezko co zrobic.