Poncjusz_Piłat napisał
No to tak:
Mam tak od zawsze, nie pale, alkohol pije w co drugi weekend w ilosciach skandalicznych, ruchu mam sporo, kiedys przez dlugo bylem zawodowym sportowcem. Diety nie prowadze, zdrowo sie nie odzywiam ale strasznie zle tez nie (fast food raz na 3 dni), uzaleznienie jedynie od pepsi i energoli (codziennie), natomiast odstawilem to kiedys na 40 dni i nic sie nie zmienilo.
Z antybiotokow to amoksycylina srednio raz na pół roku i podobnie heviran na opryszczke
zapytam inaczej, chodzi mi stricte o źródło błonnika w diecie - jak często w tygodniu i w jakich ilościach jesz warzywa/owoce (najlepiej te surowe, nieprzetworzone) + nieoczyszczone zboża (wliczając w to ciemne pieczywo, makarony, brązowy ryż, płatki owsiane, otręby itd.)
pytając co jesz liczyłem na bardziej wyczerpującą odpowiedź ale w/e
Zakładki