#post
https://i.imgur.com/YHvo0Fn.jpg
zainteresowała mnie ta shoarma z poprzednich stron, gdzie takie miąsko dostać? i dipy sami też robicie?
Wersja do druku
#post
https://i.imgur.com/YHvo0Fn.jpg
zainteresowała mnie ta shoarma z poprzednich stron, gdzie takie miąsko dostać? i dipy sami też robicie?
Łosoś z pudełka, tez jadłem ostatnio, smaczny ;d
http://filozofiasmaku.blogspot.com/2...ma-domowa.html
a sosy to już jak lubisz. mi takie mięsko najlepiej wchodzi pod jogurt zmieszany z sosem chilli, który kiedyś wrzucałem do Torgu, gotujemy!
Promocja była na pstrąga, więc się skusiłem na zdrowy obiad. Pstrąg z pieca, sałatka z pora i marchewki i kasza pęczak. Smaczne i błyskawiczne danie.
http://24.media.tumblr.com/35f687aea...5o2o2_1280.jpg
Kasza bez sosu żadnego? Nie zjadłbym ;/
akurat mialem resztki kurczaka z obiadu, wiec obralem tam 1 czy 2 udka, zolty ser, troche cebuli, jalapeno, wlasciwie wszystko tam mozna rzucic.
@Adziorroo pytal jak to zrobic, no ale nie ma tutaj czego tlumaczyc. wrzucasz to wszystko na jeden placek tak zeby ser byl na dole i na gorze, bo ma wszystko skleic. przykrywasz drugim, zsuwasz na patelnie, po paru minutach przykrywasz talerzem, odwracasz patelnie z talerzem, znow zsuwasz.
do środka dawałeś jakiś sos?
BBQ pasuje najsolidniej do tego. Ale osobiście dał bym tam jakiś słodko kwaśny :D
@udarr ; gdzie świnia ?
<wstydzi się>
zrobiłem mielone bo mi się zaspało i nie miałem rano czasu na ogarnianie tego
;d
jutro chyba robię krem z papryki z groszkiem ptysiowym a na drugie jeszcze nie mam planów chociaż chodzi mi po głowie paella taka z prawdziwym szafranem i ryżem bomba a nie jakieś gówno ;d tylko pewnie będzie problem z kupnem dobrych morszczaków...
Opowieść z cyklu - rozgotował nam się ryż ale dajemy radę.
Załącznik 308766