S
pierdalaj
Wersja do druku
S
pierdalaj
xD
ale bym se opierdolil taka chamska kanapke z ulicy, ale w szczecinie nie ma gdzie chiba
https://youtu.be/_CUm6jbGa90
pierogi to wieksze uszka?
Żona chora to odjebalem takie coś.
Załącznik 380312
Załącznik 380313
Chuj wie jak w środku, jutro zobacze
:peepo
Chłop chciał się pochwalić Thermomixem xD
za kazdym z garnka dla ulomkow
@Sonka ; pewnie tez taki ma
ja lubie miec kontrole nad moim jedzeniem :ezy
Ale że w komputerze ciasto robisz ja nie rozumie
Cos super, typu Pasta alla Norma, lecz tez alla Nerano, z Provola, mozna degustowac, z winem czerownym IGT, czyli wino chronione, to dobra degustacja.
Załącznik 380321
co to jest ten termomix?
garnek tibijski
https://torg.pl/customavatars/avatar334813_1.gif
czyli ze co
no dobra ale co to za ustrojstwo?
Po prostu garnek który grzeje i miesza i trochę też piekarnik.
jakim chujem to miałby być piekarnik jak to pewnie co najwyżej podgrzeje miskę od spodu jakąś grzałką jak w czajniku
Załącznik 380331Załącznik 380332
Jeszcze Tabasco i Sriracha u mnie ostatnio często bywa :reeeeeeee.png
Nie mogę, bo ja gluten-free musze :(
z takich sosów/past z torebki polecam te zielone co w biedronkach można spotkać (house of asia chyba), ogólnie te biedronkowe rzeczy azjatyckie bardzo fajne są np. pasta gochujang, makarony też fajne
Chinskie noodles sa terrible, Wloski makaron to cos innego, Chinczycy uwielbiaja Wloski makaron, ale w sumie to normalnosc, Mongolskie rasy kopiuja to co najlepsze od Kaukaskich ras, maja obsesje na punkcie Europejskiej historii i gastronomii, nie lubie i nie jadam Chinskich dan, Chinczycy maja interesujaca gastronomie, ale Europojeska czy Wloska niszczy ich latwo, w Amerykansko Anglo Sasakim swiecie nie wielu ludzi zna tradycje z mojego kraju, Anglicy i Amerykanie o takie swinie co jedza wszystko z jednym garze.
Hmm, dzisiaj Spigola gratinata czyli Okoń morski
Załącznik 380341
Amerykanska mentalnosc to wpierdolic jak swinia ananasy kukurydzy zjebany low quality szynke bo te Anglo Saskie Niemieckie rasy nie wiedza jak stworzy dobra szynke czy kielbase, tony BBQ sosu, i inne gowna, pozniej placza bo sa grubasami, Polskie jedzenie tradycyjne jest nie zle, czasami mozna degustowac, Polska gastronomia nisczy Niemecka i Angielska.
racja
Gwarancja
Załącznik 380392
kiedyś śledzie były najtańsze bo działali polscy rybacy tera mała puszka 10 zł:sadge
okonia to ci stary w dupe wpuszczał: https://ricette-utenti.cookaround.co...-al-forno.html
Podbijam stawkę, biorę 2 miesiące premium na torgu za wyjebanie tego śmiecia.
na kolacje nasz krajowy kawior
https://i.ibb.co/RSgp81s/polski-kawior.jpg
Bzdury. Można zrobić większość ciast tak, że nie będziesz wiedział czy to cukier czy słodziki. Tak samo gluten-free opcje.
Jak jeszcze masz dostęp do chemii - spulchniacze itp. To w ogóle bajka.
co :2137
Załącznik 380476
Jak ktoś je słodziki zamiast pysznego polskiego białego cukru to ma nierówno pod sufitem. Kiedys se skosztowałem łyżeczkę tego słynnego erytrygowna i ani to słodkie nie jest ani smaczne
pan bog stworzyl cukier zeby drozdze mialy co fermentowac a polacki to jedza lol
Jakoś w latach 90 gdy większość z nas spędzała cudowne dzieciństwo jadło co chwile chemię typu margaryna, słodycze z aspartanami, napoje z barwnikami i wzmacniaczami smaku, żyjemy nadal jakoś bez większego uszczerbku na zdrowiu. Teraz zjesz biały cukier i on cię zabije xD, gdzie tu kurwa logika, miałem 5 lat to łyżką jadałem białe dobre cudo.
:feelsokayman:feelsokayman:feelsokayman
cukier krzepi :thisisfine
Normalnie wsadzało się do gęby te kostki cukru co to niby do kawy. Albo chleb z margaryną posypany cukrem xD
https://i.iplsc.com/000DNDOKAGFSP5LJ-C123.jpeg
Ja codziennie po przedszkolu z ciocią do niej do chaty wracałem bo ciotka stara panna, a starzy w robocie i 10-20 dag cukierków pudrowych było walone na łep
https://leonkameleon.pl/15754-large_...udrowe-1kg.jpg