Selgros ma dobre ryby.
Wersja do druku
Selgros ma dobre ryby.
Smaczne jedzonko prosto ze Szczecina:peepogiggle
Barolo jest wyjebiste
Załącznik 380571
:monkas
ale zajebista ta piers z dodatkami, bez dodatkow juz chiba nigdy nie bede robic i w ogole piekarnik > patela
dajcie jakis fajny przepis na piers z kurczaka bo byla promka w netto i 12zl za kilogram (koncowka waznosci) i kupilem se 5kg, tera cza to wyjesc, a bym se poprobowal przepisuw
@everyone ;
@Sonka ; ty gruby to pewnie nie jeden przepis sprobowales, dej jakis
kurwa ja tyle jem, a w ogole przytyc nie mogem, a od poczatku ropkui to moze tylko raz jadlem material, chyba jakies badania musze sobie zrobicv
https://ecomplmvpprodwebblob0.blob.c...06/00.jpg.webp
kurak jest dobry bo jest chudy, nie ma prawie tego syfu jebanego tluszczu zwierzecego co zapycha zyly i nadmuchuje lipydy w watrobie
a ten z supermarketu to juz wogole, sama woda, antybiotyki i kawalek miesa xD
maskot vs sonka runda 2169 :poggers
Nie sam Maskot, bydle spasle atakuje tez ludzi swiata i kultury, jak mnie, ciche sciany ma racje, grubciowi odpierdala bo to taki typowy pojebany lemming millenial ktory zostal przeszkolony przez swinie Zydowskie w tych ostatnich latach, nie wiem ktory jest jego rocznik ale ta Katola Komunistyczna, degeneracje w telewizji Polskiej w latach 90's 2000's napewno mu zryla glowe, to taki SJW/snowflae jak Anglojezyczne community pisze, taka pizdeczka ktora atakuje randomowych userow na Internecie bo taki typowy CHAD jak ja np zranil mu uczucia, on chyba nie jest swiadomy ze lata 2000/2012 sie skonczyly a te pizdy SJW i cos innego juz prawie nie istnieja, bo ludzie ich ignoruja, grubasek na keto pewnie to zly, nie trzeba bylo wpierdalac za mlodego jak swinia i bylo cwiczyc, biegac itd..:senorkekw
Tylko homoseksualny stosunek może rozstrzygnąć ten spór :kappapride
A wiec jebcie sie :kappapride
kurcze pieczone
ale se obiad ojebałem, kurła niam niam, jeszcze mi taki pierśc z kurczak nie wyszła
pokroiłem pierś na takie cienkie paski, przyprawiłem pieprzem, kurkumą, papryką czerwoną w proszku i solą, wymieszałem i na patelnie, na rozgrzaną oliwe z oliwek + masło (łyżka masła i troche wiecej oliwy) chwileczke obsmarzyłem i dodałem cienko pokrojoną cebule akat szalotke miałem, papryke też cienko i marchefke w takie zapałki pokrojoną, przykryłem pokrywką dolałem odrobine wody i na małym gazie sie dusiło, potem doprawiłem jeszcze troche papryką w proszku i pieprze i solą, do smaku
do tego ryż i buraczki co mame zrobiła od niedzieli, ja pindole chłopy co to był za obiot, nie zagęszałem tego sosu, tylko normalnie z miechem na rysz ladowalem.. kurde, ale mnie to dobre wyszło
w ogóle tak samo robie jajecznice, w sensie masło + oliwa z oliwek, to jest super połączenie smakowe GDZIE EMOTKA PEPO Z BRZUSZKIEM WYWALONYM
Załącznik 380584
Załącznik 380586
No, to kto ogarnie cyferki? :D
ogarnij sobie jak smakuje kurak z rekawa, moze @tofulover69 ; albo @cowboy ; zdradzi jakis przepis
uwaga daje przepis na kure z rękawa:
1. kupujesz kure (nie jakąś paskudną pierś bez smaku tylko albo podudzia albo udka, ja preferuje pałki ale to juz kwestia gustu)
2. wpierdalasz do rękawa co tam chcesz czy jakieś ziemniaczki, brokuł, kapuste, penis, papryke, brukselke, no co tylko chcesz. na to wpierdalasz mięsko, wrzucasz ulubione przyprawy lub jakiś miks(te pomysł ziołowe są spoko, złoty kurczak z prymatu też spoko ale troche za słony tak jakbys tylko jego chcial dawac jeśli chodzi o miksy)
3. wpierdalasz do piekarnika tam na godzine czy półtorej, nie da się tego spalić w rękawie wieć wyjebane. 10 minut przed końcem se otwierasz rekaw tak żeby skóra się miała okazje przypiec bo inaczej stypa a nie pyszne jedzonko
essa
a jeszcze skrzydełka są zajebiste, taki pomysł na miodowe skrzydełka kozak 10/10
w sumie moze nawet z 15-20 minut zeby ta dziura byla i kurczaczek odkryty to wtedy nawet sie fajniej przypiecze skóra
a no i nie dawac rekawa do zadnego wysokiego naczynia ani nie obracac ze mieso bedzie na dole bo wtedy woda z warzyw go ugotuje
Jak wpierdole kurczaka surowego to dopiero doceniam jego prawdziwy smak a nie .
A tak poważnie , to często w tym rękawie jem kuraka, właśnie pałki z ziemniaczkami, ale bez rękawa mi ten kurczak jakoś lepiej smakuje .
Wczoraj w domu upieklem fileta , posypalem go czosnkiem granulowanym, wegeta, papryka słodka, pieprz i przed chwilą go sobie podgrzalem w kabinie, ale to kurwa nie dobre. Znaczy nie najgorsze, ale muszę zrzucić parę kilo i póki co w panierce na patelni nie smażę .
Macie jeszcze jakieś zajebiste przyprawy co można wyjebać na kurczaka oprócz tych co napisałem ? Chyba upiekę udka w piateczek
a te kurcze nie pamietam slowa, to co jest spis potrzebny na zrobienie jedzenia to skad bierzecie? z jutuba, googli, internetu? czy z polecanych na jutub, jak np. tu
https://youtu.be/CDWP6SC2B2U
https://www.youtube.com/watch?v=parxjvYexCM
Najlepszy sos na plecenie, zaraz po wiecie czym
ale bym zjadl zasmazke
Χωριάτικη σαλάτα czyli Grecka Salatka tradycyjna, z oliwami Kalamata z Grecji.
Załącznik 380601
Tutaj antipasto przekaska
Załącznik 380602
Tutaj cos takiego dla znajomego
Załącznik 380604
I piwo
Załącznik 380605
kurwa co se kawusie z rana pierdolnalem dzisiaj z 2 lyzek czubatych to przez pol dnia myslalem, ze umieram
https://i.imgur.com/RXLdWS9.jpg
Super bomba, kurwa stare lata, gdy czlowiek sie najebal i jadl Würstel, to na serio jest smaczne, to takie parowki ale pochodzenia Szwajcarskiego.. bomba chlopie, nie moge dac reputacji ale jest fajnie, ja kurwa parowek nie jadlem z 17 lat kurwa jebne dzis do Rusko Polskiego sklepu po to...
Mi sie kurwa Homary znudzily, jak i Osmiornice, sa wyjebiste, cos Polskiego chce sprobowac teraz.. ale nie tego co myslicie :lewak
@Sonka ; pa jakie zycie zajebiste
wyjebalem te mrozone salami i dalem swoje, kukurydze tez chcialem dac bo myslalem, ze mam w domu, ale jednak nini
https://i.imgur.com/D6ZOJf2.jpg
https://i.imgur.com/UcNyJY5.jpg
https://i.imgur.com/jR6rW30.jpg
https://i.imgur.com/s3rfExy.jpg
sama picka 800kalorii, a z moimi skladnikami to chiba 2x wiecej co