Te pizzy wloskie czy neapolitanskie w ogóle mi nie podchodza xD. Ani się tym najeść, a za cenę takiej pizzy mozna zjeść coś o wiele bardziej wymyslnego
A taka tlusta pizza na zapchanie sie, od czasu do czasu,wchodzi pięknie
Wersja do druku
Te pizzy wloskie czy neapolitanskie w ogóle mi nie podchodza xD. Ani się tym najeść, a za cenę takiej pizzy mozna zjeść coś o wiele bardziej wymyslnego
A taka tlusta pizza na zapchanie sie, od czasu do czasu,wchodzi pięknie
jadłem raz w hiszpanii taką pizze neopolitanska i była bardzo smaczna, dużo lepsza niz placek z sosem czostkowym który też czasem lubie ojebac
ja raz probowalem zrobic spagetti wg przepisu co dostalem od ziomka wlocha xD
totalnie mi nie wyszlo
za drugim razem juz bylo lepiej, kuchnia wloska i polacka to dwa rozne swiaty
U food emperora masz porównanie przepisu ktory łącznie Ci zajmuje 2 doby z takim gdzie od zera masz w 30minut. Gęba polki nie odczuje różnicy
Nikczemniku co to za piekarnik? Ja mam Beko Pizza Pro i smaży tylko do 310. Chociaż tak jak Rudnaliav napisał dla większości polskich robali nie ma to znaczenia, a tym bardziej takim mothom i maskotom śmieciom gdzie nie wyczuwają różnicy między picką z lidla a porządnej pizzeri z piecem na drewno.
300 stopni
to widze juz nie mowimy o neapolitanskim guwno placku
No, więcej nie wyciągnie.
Pare fotek z mniej więcej połowy procesu uczenia się robienia ciasta - https://imgur.com/a/7n1uAxe (tylko się nie smiac, człowiek się uczy) :D
o i to jest dobra tłusta polska picka a nie jakieś pitu pitu włoskie paskudztwo