chinczyk zrobił krokieta ze szczura wielkie mi mecyje:2137
Wersja do druku
chinczyk zrobił krokieta ze szczura wielkie mi mecyje:2137
cześ czarek myślałem, że nie żyjesz
nie znasz dnia ani godziny :maskot:maskot
paluszki rybne
nie ma to jak kebab o 8 rano
jakas picka z pieczarko z przed paru dni
https://i.imgur.com/gOfTGb2.jpg
https://i.imgur.com/8AX99KJ.jpg
https://i.imgur.com/6cHBbxb.jpg
no czarek w kącu poszłeś po rozum do głowy i zrobiłeś według moich rad. jeszcze tylko tom gołde zamienić na mocarelke to w ogóle baja, keepgoing my friend
- - - Updated - - -
ps ta twoja blacha to tesz taka nie za czysta
bo ja akurat wyjebane skoro i tak robie na papierze, czyszcze tylko z tych wiekszych kawalkow, zeby sie nie przypalaly, a tluszcz to jebac
jutro robie giga murzynka z posypka, anwet specjalnie kupilem
https://i.imgur.com/Zq2iHPP.jpg
- - - Updated - - -
a tu ze starym bylem na rollo
https://i.imgur.com/58JarOX.jpg
brownie to to samo co murzynek??? :hmm :sheeeit
czemu ludzie daja wode zamiast mleka do ciasta? :feelsspecialman i czemu soda zamiast proszku do pieczenia?
No murzynek zazwyczaj jest taki bardziej puszysty własnie przez proszek do pieczenia a Brownie ma być zbite
Czyli brownie to murzynek bez powietrza . Trochę jak George Floyd :sheeeit
Ja nie ekspert ale wydaje mi się że to kwestia tego że w mleku masz laktozę czyli cukier i masz tłuszcz a w wodzie nie masz nic. Więc zmienia to zarówno smak jak i strukturę ciasta. Na samej wodzie to raczej bardziej wyrośnie ale będzie miało mniej smaku i inna skorupkę