indor i ogury
https://i.imgur.com/PG9eKvB.jpeg
Wersja do druku
indor i ogury
https://i.imgur.com/PG9eKvB.jpeg
Kupiłem polędwiczkę wieprzową, bo na promce była. Macie jakiś pomysł, co z tym zrobić dobrego?
usiadz na niej :peepoblanket
do piekarnika, sos grzybowy, albo zasmażka, ziemniaki i korniszonka obok najłatwiej i najszybciej
https://www.youtube.com/watch?v=5-ufFAVGd6w
placek po polsku tylko tłuszczu za dużo ze smalcu, ale już odsączyłem ten, który się na górze zebrał w garze
https://i.imgur.com/6FFeaen.jpeg
https://i.imgur.com/MqHgDye.jpeg
https://i.imgur.com/GfVn9lV.jpeg
a placuszek sam robiony czy kupny
plus za brak marchewki z groszkiem
Nigdy za dużo makaronu z sosem na winie i włoskim serem
Załącznik 383195
boleslaw chrobry przeloguj:czesiuhehe
mmm SOS NA WINIE
Sos na winie, to nie sos, lecz dodaje sie biale lub czerwone wina do "wyparowania", dodaje to smaku, i wtedy dodaje sie salse passate lub swieze pomidory, pomidorki, nie trzeba obierac, bo sa wysmienite jak wygotowane, sos na winie to bardziej Beouf Bourgognon co jest Francuska delikacja nie Italianska, w sumie mlodzi ludzi w Polsce to jak gowneria w hamersrycce, a pozniej leca do Wloch i "Ohhh my gooosh this is so wonderful soo good", ale jak ktos nie ma to sie nie czepiam, bo w zyciu trzeba miec szacunek, ale jesc jak podludzie czy modyfikowac dania i rezultat to praktycznie smieci to wtedy problem, wynalazki, same stworzone dania, itd to inna sprawa, autentyczne dania np jak "Pasta coi funghi" czyli Makaron z grzybami to nie do zamieszania, grzyby i pomidory nie powinny byc w tej samej recepcie.
czarek placek ziemniaczany xd do tego co tam na górze robiłem, tylko bedlin się zapytał czy sam robiłem to wrzuciłem xd