Nie da się jeść zdrowo długo, tzn pewnie się da. Ale mnie nachodzi czasem chęć tak jak dziś, żeby opierdolić pizzę i pęto kiełbasy :peepolove
Wersja do druku
Nie da się jeść zdrowo długo, tzn pewnie się da. Ale mnie nachodzi czasem chęć tak jak dziś, żeby opierdolić pizzę i pęto kiełbasy :peepolove
zbustowana picka picka picka, dodałem trochę sera i szynki bo jak na 12zł to wyglądała biednie
https://i.imgur.com/vK75gdT.jpg
https://i.imgur.com/gFaJkbn.jpg
https://i.imgur.com/FV5a3qw.jpg
Satysfakcjonujące jest patrzeć na człowieka, który stoi w miejscu.
patrz lepiej na siebie, a nie oceniasz innych
kolego proszę się zwracać z większym szacunkiem do inżyniera środowiska :bringit
chlep
https://i.imgur.com/ygkeGIK.jpg
https://i.imgur.com/2UnNRsc.jpg
https://i.imgur.com/o5Vg1TU.jpg
passata, czosnek, bazylia
https://i.imgur.com/Lk8cMzq.jpg
https://i.imgur.com/dla6r3p.jpg
https://i.imgur.com/ThfrD8u.jpg
https://i.imgur.com/tRUsBPi.jpg
https://i.imgur.com/RxOpFHm.jpg
https://i.imgur.com/kK3TDlr.jpg
https://i.imgur.com/8yrFuai.jpg
https://i.imgur.com/R5tWqkw.jpg
https://i.imgur.com/rCyWflK.png
:nosaczco
O kurde, dobre.
chyba juz wiem kto wygra nastepna edycje masterchefa:monkahmm
Co można zrobić z większą ilością fety? Nie chce mi się sałatek robić ciągle, zapiec z czymś? :monkahmm
ja bym se jakieś lunchboxy zrobił na 3 dni z kurczakiem, makaronem, szpinkakiem i fetą, albo szpagetti jakieś z kurczakiem i fetą
albo wciongnol
ta żydowska trawa też spoko do fety, ale nie pamiętam jak się nazywa