sałatka z gyrosa, ciasto i cola :czesiuhehe
Wersja do druku
sałatka z gyrosa, ciasto i cola :czesiuhehe
https://i.imgur.com/WYCUoto.jpgCytuj:
bułka paryska+masełko czosnkowe najpierw zrobione w piekarniku, żeby tylko rozpuścić masełko (jak już rozmasowałem masełko to posypałem jedną główką czosnku)
pieczarki w masełku klarowanym (pod koniec dodałęm głowkę czosnku)
ser czedar z lidla
pieczarki z lidla
bazylia
bułka też z lidla
keczupik też jakiś roleski
https://i.imgur.com/aQpSNj6.jpg
https://i.imgur.com/Zg77ugQ.jpg
https://i.imgur.com/LRBbHY1.jpg
https://i.imgur.com/MzdIY1d.jpg
https://i.imgur.com/YvgHkrK.jpg
jeszcze masełko czosnkowe było robione pod te zapieksy
https://i.imgur.com/JXMKF2k.jpg
https://i.imgur.com/4LUxQRh.jpg
https://i.imgur.com/QnpLbVP.jpg
https://i.imgur.com/5cf6GDI.jpg
https://i.imgur.com/GPjmBOz.jpg
https://i.imgur.com/Jd9DnPT.png
https://i.imgur.com/ly29hRm.png
to ktory lepszy :confused
ten po którego nie będziesz musiał iść 4km dalej do warzywniaka, ale polski lepszy mi się wydaje bo bardziej czosnkowy i można sobie kupić ze 2-3 główki i włożyć do loduwy, jeżeli się często używa (możesz dać więcej chinola, albo mniej polaka)
ja tak robię bo ja fanatyk czosnku i fajnie se czasami taki ojebać tego ostrego czosnku ze 2 ząbki i potem fajnie jebie z japy czosnkiem :maskot
to chyba oczywiste że chiński, polska kuchnia to jest :residentsleeper poza tym, czosnek pierwotnie pochodził właśnie z chin, podobnie jak cebula, jedno i drugie trafiło do polski dopiero w średniowieczu, tak że w chinach rośnie oryginalny czosnek, a u nas to nie wiem co, zmutowany jakiś :lewy8s
https://i.imgur.com/QfTtYbV.png
najtańsza picka z niemieckiego sklepu za chyba 6-7zł, najpierw bez dodatków podpiekłem, a potem dopiero syr i szynke i bazylke
https://i.imgur.com/KPXu6mF.jpg
https://i.imgur.com/zCWkrt9.jpg
https://i.imgur.com/htqKnN6.jpg
nie polecam bo twarde ciasto, ale chociaż pachniała nawet git
o, widze początek cyklu czarka, codziennie foteczki szamki, ciekawe za ile wjedzie jakieś gore :lul
:prayge