http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bori...wiadomosc.html
"Postęp" pełną gębą, czyli do czego prowadzi pobłażanie zboczeńcom różnej maści.
Wersja do druku
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bori...wiadomosc.html
"Postęp" pełną gębą, czyli do czego prowadzi pobłażanie zboczeńcom różnej maści.
Ciekawy koncept. To onet, więc Niema tam nic konkretnego, a szkodza, chciałbym wiedzieć skąd czerpie swoją logikę.
Gówno bez kitu. Samo gadanie o legalizacji, jakichkolwiek odkształceń to krok w złą stronę. Tak samo obrady u nas w sejmie na temat zmiany związków partnerskich to już jest zło samo w sobie. Model rodziny w Polsce jest ok. Nie ma czego w sumie zmieniać. Jak widzę zdjęcie tego "aktywisty" to już wiadomo, że to jest pedał.
Ludziom się już na prawdę popierdoliło w głowach. Jakoś przez tysiące lat związek kobiety z mężczyzną był jedyną formą normalności, a nagle banda idiotów, pedałów, lesb, liberałów przyszła i chcą odwracać świat do góry nogami. Już nie współczuję im, bo tej masy nie da się nawrócić, ale najbardziej będą cierpiały dzieci wychowywane w takim środowisku - mam nadzieję, że jednak praw do posiadania dzieci homoseksualiści nigdy nie dostaną. Świat zmierza ku złej stronie... Wypaczenie, odmienność i debilizm zaczyna wieść prym wśród społeczności, a osoby normalne i prawe są szykowane. Każdemu przeciwnemu gejom daje się znaczek homofoba i heja -,- Co się dzieje z tym światem!
Niezupełnie. Np. w starożytnej Grecji pedalstwo i lesbijstwo było na "topie" (do tego orgie i tego typu rzeczy też). W ogóle przez cały czas, od kiedy zaczęła się cywilizacja to byli popierdoleńcy. Tylko, że coś takiego nie było dopuszczane do głosu, a wypleniać tego nie było sensu. A teraz wszystkie odkształcenia, są tak jakby "pożądane" ludzie się takim syfem interesują. Tak buduje się fejm.
z cala pewnoscia wolalbym zeby polska skladala sie z samych homoseksualistow i innych ODCHYLOW, jesli mialoby to przegonic z tego zjebanego kraju mentalne sredniowiecze
Polska mentalnie jest naprawdę mocno zacofana. To co się dzieje na zachodzie, albo w Skandynawii to jest jedynie postęp intelektualny i prędzej czy później to będzie się rozprzestrzeniać dochodząc do Polski. Nie oznacza to, że jestem zwolennikiem (czy też przeciwnikiem) tego typu, po prostu moja opinia na tego typu sprawy.
Od kiedy posiadanie pogladow przeciwnych homoseksualizmowi to sredniowiecze? Dlaczego ciagle ktos narzuca homoseksualizmowi latke wyzszych sfer? Bo, przeciez nawet gwiazdeczki w kazdym kraju deklaruja sie jako biseksualni, bo przeciez to trendy i modne. Dlaczego jestes uznawany, za ciemniaka kiedy ich nie tolerujesz? Dlaczego ktos kto skrytykuje geja jest uznawany za homofoba? Propaganda siana tak samo jak przeciw PiSowi i Radiu Maryja. Nowoczesnosc... Ja chyba jestem nienormalny skoro nietoleruje wsadzania kutasa innemu facetowi do odbytu.
No i właśnie na podstawie tej dyskusji widzimy jak są traktowanie przeciwnicy gejów. Powiedz coś przeciw pedałom, to odrazu jesteś inny. Teraz homoseksualizm coraz bardziej zyskuje wartość normalności, a prawdziwa normalność jest odchyłem. Ale czego spodziewać się po społeczności karmionej syfem brukowców, papką medialną i totalną dezinformacją.
Przecież "małżeństwo homoseksualne", jak to napisano w tym artykule, to w ogóle jest oksymoron.
A co do tematu, to było do przewidzenia. Najpierw "małżeństwa" pedałów, teraz poligamia, a za chwilę zoofilia, nekrofilia i pedofilia. Oczywiście zaraz wejdzie tu jakiś nowoczesny pedałek i będzie mi gadał, że nie można porównywać homosiów do pedofilów, że -seksualizm to nie -filia, i tak dalej. Ok, to nie to samo, ale chodzi o to, że cały czas przekraczane są kolejne granice (czego dowodem jest ten artykuł - wiadomo onet i generalnie nic konkretnego, ale sam fakt, że już się zaczyna o tym głośno mówić, świadczy o czymś) i końca nie widać. Więc siłą rzeczy, w końcu tak będzie, jeśli nie nastąpi wcześniej jakieś opamiętanie w tym całym 'unowocześnianiu społeczeństwa' i 'wyplenianiu ciemnogrodu'.
manipulowanie ludzi przez tv/radio/internet nic tu innego nie widze
Nie to Ty jesteś inny. Wizerunek prawdziwego mężczyzny zmienił się o 180 stopni. Kiedyś chłop to był chłop. Zerknij na czasy średniowieczne (oczywiście odchyły się zdarzały). A teraz co? Dla nastolatka największym problemem jest to, że nie może sobie sfitować ubrań, kupić rurek albo że mu grzywka odstaje, no ja pierdolę...
po pierwsze, Weinberg jest sam gejem i jemu na rękę jest nakręcać terminologię, więc gówno mnie interesuje jak on rozumie słowo "fobia" w połączeniu z "homo". Fobia to fobia, jeżeli gość chciał jakoś sobie nazwać to zjawisko to mógł mówić po prostu "anty homoseksualizm", bo fobia oznacza strach, lęk, a nie bycie "anty".
lewactwo w każdej dziedzinie próbuje wykręcać słownictwo o 180 stopni żeby stworzyć sobie jakiekolwiek argumenty.
Gdyby ktoś komuś ładował w dupę w swoim mieszkaniu, nikt nie miał by przeciwko, bo nikt by tego nie widział. Problem zaczyna się tam, gdzie pedalstwo wychodzi na ulicę i próbuje imputować, narzucać społeczeństwu swoje objawione "nauki", m.in. o tym że homofobia to wroga postawa do gejów.
Fobia przed homoseksualistami =/= homofobia
Właśnie jest problem i nie jest okej, bo homoseksualiści nie mogą żyć jak normalni ludzie, dziedziczyć po sobie majątku, prawnie istnieć jak małżeństwo etc.Poczytaj trochę o tym, ilu jest mniej więcej gejów w polsce. Dowiedz się, ilu z nich bierze udział w jakichś manifestacjach.
To jest niewielki odsetek i ocenianie na jego podstawie kilkustet tysięcy obywateli jest naprawdę poniżej krytyki.
świetny argument
czyli rozumiem, że nie miałbyś absolutnie nic przeciwko temu, żeby np. ktoś zrzucił na Afrykę zajebistą bombę, która rozjebałaby cały kontynent i zabiła wszystkich, którzy tam mieszkają? no bo przecież w żadnym stopniu cię to nie dotyczy
Sprawdź sobie etymologię słowa małżeństwo, to może zrozumiesz, dlaczego 2 pedałów nie może tworzyć małżeństwa. Po drugie, mogą żyć jak normalni ludzie, tyle że najwyraźniej nie chcą. Mogą też dziedziczyć. nara
No jak mnie nie dotyczy. Przeciez, geje ciagle wychodza na te swoje smieszne parady. Ciagle w sejmie slysze o jakichs ustawach dotyczacych homo. Moje otoczenie mnie dotyczy. Wiesz kiedy nie bylo by problemu? Kiedy by ten problem zniknal. Kiedy homo zamkneli by mordy i zyli swoim zyciem. To ciagle nagabywanie do zmiany praw przez homo w strone politykow. Po co to? Dlaczego oni ciagle pokazuja, ze sa homo? Czy ja kurwa chodze w koszulce White Power, bo jestem dumny z bycia bialym? W mojej szkole jest pelno gejow, obnosza sie z tym. Wygladaja jak dziewczyny. Nosza te swoje torebki, pedalsko przylegajace spodnie, chodza jak by nie mieli jaj, do tego mowia jak by nie mieli jaj. To jest normalne? Osobiscie nie mam nic do gejow, ale tylko do takich, ktorzy nie sa pedalami, bo mnie jebie co kazdy robi w sypialni.
Demokracja stała się formą rządów, w której jesteśmy ograniczani przez mniejszość. Co z tego demokracja, skoro większość ma gówno do gadania? Ile jest % gejów, a ile % normalnych? No właśnie. A normalni nic z tym nie mogą zrobić. Też nie mówię, żeby ich zaraz spalić na stosie lub coś w ten deseń :D Jak żyją sobie w swoim środowisku i nie obnoszą się z tym wszędzie, to niech sobie jakoś egzystują. Ale jak chcą być traktowani jak normalni, no to proszę was, coś jest nie tak!
Niby taka ogólna tolerancja dla poglądów, a jeśli ktoś nie akceptuje zboczeń to zaraz jest wyzywany od idiotów, zacofańców i tym podobnych. To jest śmieszne, że robi się debili z ludzi którzy mają inny pogląd na taką sprawę.
Generalnie ludzie myślą, że jeżeli coś istnieje od zawsze to jest normalne i naturalne. Gówno prawda. A to, ze wystepuje w wielu gatunkach tylko potwierdza, że jest to pewna choroba/upośledzenie/nienormalność/jakkolwieksobietegonienazwiecie. Są ludzie którzy oferują leczenie takich ludzi, ale zaraz się ich ucisza. Śmieszne.
Takie myślenie jest idiotyczne. Lepiej odpuścić, tak? Dać im wolne pole do działania? Okey... A gdyby pedofile zaczęli wychodzić na ulice i domagać się praw, bo przecież to jest naturalne, że oni lubią dzieci, bo to natura, to też mówiłbyś żeby odpuścić, bo nienawiść zamyka koło? Tak samo byś mówił, jakby jakiś pedofil zainteresował się Twoim dzieckiem?
Na takiej samej podstawie, jak należy się choremu psychicznie człowiekowi, czy jak należy się Tobie. Akurat ta kwestia jest jedną z najmniej dyskusyjnych.Cytuj:
Visher napisał
Dla mnie to jest spaczenie i to. Jeśli coś jest złe to nie rozróżniam tego na gorsze i lepsze zło.
Wcale ze nie. Nikt nie mowi ze homoseksualizm jest jedyna normalna orientacja seksualna. Tak samo heteroseksualizm jak i homoseksualizm sa normalnymi, naturalnymi zachowaniami.
Nie chce by mi ktokolwiek wsadzal 'kutacha w dupe'. Ale nie mam nic przeciwko temu by dwoch facetow sobie na wzajem wsadzalo, jesli maja na to ochote.
Miedzy homoseksualizmem a zoofilia, pedofilia itd jest jedna wielka roznica - ZGODA.
Dziecko czy pies nie wyraza zgody na kontakty sekusalne, natomiast jesli mezczyzna wyraza zgode na to by drugi 'wsadzal mu kutacha w dupe' to ma do tego takie same prawo jakby to byla kobieta i mezczyzna.
I ty mowiles cos o dezinformacji XD
Nie ma zadnego powiazania miedzy tym jak ubieraja sie mlodzi ludzie i ich orientacja seksualna. Ba, wiekszosc tych o ktorych piszesz to heteroseksualisci.
Jak juz mowilem, gowno mnie obchodzi co ty myslisz na ten temat, juz dawno przyjelo sie ze to slowo to oznacza i twoj bol dupy nic tutaj nie zmieni.
XDDDD
Nikt nikomu nie narzuca homoseksualizmu. Walcza jedynie o swoje prawa.
Aha, maja sie zamknac i nie walczyc o swoje prawa? To samo kiedys mowili kobietom, oraz czarnym.
Pragne przypomniec, ze to ze ktos jest heteroseksualista nie znaczy od razu ze jest anty-homo.
Widziałeś kiedyś taką 'śmieszną paradę'? To oszacuj ile na niej było ludzi i postaw to obok ilości gejów w polsce. To, że nie odpowiada ci zachowanie kilkudziesięciu/set osób, nie znaczy, że powinieneś dyskryminować setki tysięcy, które przypadkiem mają z tamtymi coś wspólnego.
To jest jak eksterminacja żydów, bo przecież to żydzi zabili Jezusa. Ten sam sens.
zresztą weźcie panowie anty-geje poczytajcie swoje posty, przecież ja bym się wstydził coś takiego napisać, nie uwłacza to waszemu IQ?
Niestety media lansują taki model bycia i odbija się to potężnym echem na młodych ludziach, podatnych na bodźce środowiskowe. W TV, radiu, gazetach nie ma mowy o poruszania poważnych tematów. Jakie są częste tytuły? Piróg chce zrobić sobie dziecko ze swoim partnerem; mama Madzi po 2 latach jest tematem numer 1.
Zapytam raz jeszcze, co Cię obchodzą geje, którzy pieprzą się ze sobą w swoich własnych domach, w żaden sposób nie robiąc Ci nic złego.
A argument, który mówi, że jeśli Cię coś nie dotyczy, powinieneś mieć to w dupie jest bardzo sensowny w sytuacji, kiedy ktoś walczy o swoje prawa, a nikomu przyznanie im tych praw nie zaszkodzi.
Skąd wiesz? A jeśli dziecko będzie chciało, to będzie wszystko ok? (bo tak wynika z tego, co piszesz - a nawet jeśli uważasz, że nie ok, to gówno cię to powinno obchodzić, bo przecież i tak cię to nie dotyczy, no nie?)
Homosie mają DOKŁADNIE TE SAME PRAWA, co wszyscy inni ludzie. Prawo nie rozgranicza ludzi pod względem orientacji. Tyle. A oni walczą o jakieś nieuzasadnione przywileje.Cytuj:
Nikt nikomu nie narzuca homoseksualizmu. Walcza jedynie o swoje prawa.
"Tolerować nie oznacza zapomnieć, że to, co tolerujemy, na nic więcej nie zasługuje" - cytat zawsze aktualny, właściwie wyczerpuje temat.
Nie mam żadnego problemu z tym, jak jestem odbierany. To raczej ty możesz płakać, że "ciemnogród" cię wyzywa od ciot.
Cytuj:
nagle banda idiotów, pedałów, lesb, liberałów przyszła i chcą odwracać świat do góry nogami.
Cytuj:
W ogóle przez cały czas, od kiedy zaczęła się cywilizacja to byli popierdoleńcy.
Cytuj:
aha, ty tolerujesz wsadzanie kutacha w dupę to jesteś normalny tak? xDDD
To są wyrwane cytaty z tego tematu na temat osób homoseksualnych i ich zachowań.Cytuj:
Gdyby ktoś komuś ładował w dupę w swoim mieszkaniu
Przecież to kipi prymitywizmem i agresywnym językiem. No ale przecież to Wy jesteście biedni, bo to Was osądzają za homofobów, a wy wyrażanie tylko inny pogląd na ten temat.
Nie wiem, skąd wśród młodych ludzi wziął się taki średniowieczny sposób myślenia. Skąd to zacofanie. Czy Was bito w dzieciństwie? Zmuszano chodzić do kościoła? A może ktoś Was molestował? Bo naprawdę nie wiem już gdzie się doszukiwać Waszej nienawiści do człowieka, który jest gejem. Przecież on jest taki jak wy. Jest człowiekiem, który też ma prawo ŻYĆ!
Nikt tu nie mówi o adopcji dzieci. Ale dlaczego nie mówić o związkach partnerskich, które mogłyby takim ludziom ułatwić życie? Jesteście aż takimi egoistami, że sprzeciwiacie się czemuś, co Wam nie zaszkodzi, a komuś może pomóc?
To w takim razie zdelegalizujmy małżeństwa heteroseksualne, bo niby dlaczego mają oni mieć przywileje?
Oni nie walczą o nieuzasadnione przywileje, tylko chcą być na równi traktowani jak heteromałżeństwa. Dlaczego małżeństwa hetero mogą się wspólnie rozliczać, a homozwiązki już nie? Co gorsi są?
Więc albo uciąć debilne przywileje wszystkim, albo wszystkim dać takie same.
Nie rozumiem w ogóle dlaczego są państwowe małżeństwa i różne przywileje za to że ktoś z kimś sypia. Bez sensu