no ale napisz co to;d
jakis drink czy co
Wersja do druku
Drink, składa się nań:
Wódka
Sok z grejpfruta,
Sok z pomarańczy,
Sok z cytryny(najmniej go jest, acz jest),
Grenadyna,
Lód.
Dół# @odwolanie frontführer ;
Uzyskanie tego samego smaku z nektaru a co dopiero napoju jest trudniejsze/mniej prawdopodobne.
dobrze, ze pogrubiłeś sok bo kazdy by to przeoczył pewnie
edit22222222
@Przemo13061995 ;
oczywiście masz racjeCytuj:
Uzyskanie tego samego smaku z nektaru a co dopiero napoju jest trudniejsze/mniej prawdopodobne.
normalnie jak czytam 'sok' to mysle, ze to nektar albo napój
natomiast gdy wyraz sok jest pogrubiony - od razu wiem, ze chodzi o sok
siła reklamy. zdjęcie zrobione w gdańsku (4 ziko)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...40071437_n.jpg
i normalna szama - zapiekane kulki mozarelli w szynce parmeńskiej, sosie pomidorowym z kaparami i bazylią
przed
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...73436531_n.jpg
po
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...20849861_n.jpg
po włosku to danie nazywa się mozzarella al forno chyba.
@ up
takie same bidne hot dogi w ikei po 1zł a ty pewno dałeś z 5 xD
Właśnie ogarnąłem sobie kolację z resztek jedzenia.
Makaron spaghetti + hamburger drobiowy classic z lidla taki najtańszy z możliwych ale w porządku smak + sałata lodowa + sos czosnkowy z lidla
Student style jedzenie.
mamy tu temat o studenckim jedzeniu?
cokolwiek da sie wrzucic na talerz to mozna wrzucac raczej, ja wlasnie wszamalem pizze kaufland, moze w smaku ok, ale ciasto to taka bidna, twarda i spieczona maca wiec przez ciasto ocena marna no i zdjecia nie wrzucam bo nie mam aparatury gites do robienia fotek
większosć tych mrożonych jest dla mnuie paskudnych, ale ta firma ristorante ma genialne pizze. uwielbiam.
http://www.oetker.pl/fileadmin/conte...Prosciutto.jpg
a np. giuseppe jak ostani raz jadłem, to raz trafiłem na smaczną puszystą i mokrą, a raz na suchą i skwaśniałą ;/
ja już z rok nie jadłem pizzy innej niż swoja ;d
kiedyś czasem zamawiałem do domu ale to przecież takie gówno niezależnie od marki, że lepiej samemu ogarnąć, a tak to wyrabiam ciasta z 2kg mąki to wychodzi 8-10 kulek na sporą pizze, każdą kulę pakuję do osobnego woreczka i zamrażam, jak chcę pizzę to rano wkładam kulkę do lodówki, do wieczora się rozmrozi potem wystarczy wyrobić , posmarować sosem, który też może być w lodówce w większej ilości dalej rzucić składniki i za 12min jest pizza
ristorante jest bardzo dobra
edizione speciale najlepsza wersja xd
tutaj znajdziesz wszystkie informacje od składników, wyrabiania poprzez sos, formowanie w powietrzu itd wszystko z filmikami
http://kazzperia.wordpress.com/pizza/wyrabianie-ciasta/
no i polecam zakup włoskiej mąki farina tipo 00 chociaż z naszej zwykłej też daje radę jednak różnica jest i to całkiem spora...