o widze ze kolega tez sie lubi spuszczac na kanapeczki
daje suba
Wersja do druku
o widze ze kolega tez sie lubi spuszczac na kanapeczki
daje suba
Zdjecie robione z boku, bo od góry brzuch by zasłaniał
bez syra spod napleta to tak 2/10
I do tego cały się przy tym ubrudzić :kappapride
https://youtu.be/uyHQQXtWjeI
No tak, ale tu podstawą jest dobry makaron.
myślałem że lubella świderki to dobry makaron:zaba
lubella dobre płatki poduszeczki, jak jaśki tylko tańsze
ja wam powiem teraz jak sie powinno robic tosty
bierzecie sobie chlebek jakis fajny np bodajze w lidlu czy tam biedronce maja jakis taki górski czy coś takiego okrągły taki
z serów to mimolette i cheddar dojrzewajacy 6-12 miesiecy
do tego papryczki jalapeno marynowane
troche oliwy se wlewacie na patelnie, wpierdalacie te tosciki, przygniatacie je letko i obsmazacie az zaczna miec troszeke przypalenizny, ale glownie przybrązowione zeby byly
sosow oczywka do tego nie daje sie ale mozna se jakis dip pomidrokowy czy cos takiego ogarnac, zagrzac troszeczke zeby bylo cieple i se mozna maczac
czostkowy do wszyskiego pasuje, im więcej tym lepiej:nosaczhmm
ale bym taką classice chrupionco ojebal
nie no kurwa przepis na tosty...
Dajcie jakiś przepis na ciasto na święta, póki co chyba zrobię marchewkowego skurwiela
Piernik kiedyś robiłem, ale tak średnio, nie lubię za bardzo. Bardziej kruche ciastka korzenne
ta miesiąc wcześniej pewnie dlatego że się do niego spuszczasz
a ciasto na szybko to keks spoko
Blok czekoladowy z shortcakiem to jedyne co trzeba mieć na święta pzdr
szokobonsy i samotne święta uratowane
:santapepe
Znam zakebisty przepis na ciasto, to jest taki orzechowiec, ze jest takie ciasto chuj wie jakie przekładane masa budyniowa i dżemem porzeczkowym, a na wierzch orzechy włoskie w miodzie
Spaghetti z tofu
może najwyzsze loty to to nie są, ale dobre
Załącznik 376983
Wyglada niezle, tylko szkoda, ze kot ci się zrzygal na talerz
ja pierdole jak mozna wylac sos na makaron xD
gostek, jak makaron jest jeszcze delikatnie twardy, odlewasz z niego 95% wody, wpierdalasz do jednego gara ten sos, makaronik sobie dochodzi w tym sosiku, trzesz troche parmezaniku do gara i wtedy masz bolka nie z tej ziemi czaisz?
dobrze, następnym razem zrobię tak jak mówicie
nawet wtedy zdjęcie wyszłoby lepsze :hmm
jebane wachowiczuwny od siedmiu boleści dobra szama ziomek nie słuchaj ixh
Nie on szama spoko, to był żart, bo tak wyglądają rzygi mojego kota jak ten sos bez kitu. A kolega ma tez racje, ze makaron się na patelni miesza z sosem czy tam w garnku
i nie kupuje sie guwno makaronu za 2zł paczka ktory nie ma smaku. poza tym bucatini prawie zawsze lepsze niz spaghetti
Po pierwsze to jak ktoś jest jebanym biedackim polaczkiem to wpierdala szame zrobioną przez siebie w domciu, a prawdziwi państwo mają przygotowywane przez jakiegoś niewolnika w restauracji i to ten prestiż który odróżnia plebs od bogoli i w huju mam wasz ryż czy ser z pisdy wieloryba którego kupujecie w jakimś markecie.
jak kupuje pizze gusseppe 2 dwu paku za 9zł, ale dodaje swoje dodatki (kukurydza, papryka i oregano) to jestem biedakiem czy juz bogol? a moze mid klas?
proste historie z auchana firmy iglotex chyba najlepsza
Nigdy w życiu nie jadłem mrożonej pizzy. Dużo straciłem?
ja mrożonej tez nie, zawsze w piekarniku odgrzewam
Widziałem taki filmik na YouTube, ze gość chyba sam kanapkę robił czy burgera, nie pamietam dokładnie jak to było, ale chyba zasiał zboże, spłodził krowę czy świnie. A to był ten użytkownik torg rudniliav
czy znajdę tu jakieś zdjęcia fajne i inspiracje czy tylko pierdolicie jakieś kocopoły?
@edit
nie lubię robić ciast i tego typu rzeczy ale to jest kozak jak ktoś lubi banany boże
Załącznik 376997
Załącznik 376998
i przepis
Załącznik 376999
Załącznik 377000
Załącznik 377001
kutasy w galarecie?