Komuś stejka?
Załącznik 384876
Wersja do druku
Komuś stejka?
Załącznik 384876
- Make Glaze: In a small bowl, whisk together the olive oil, brown sugar, soy sauce, garlic, lemon juice, salt, and pepper. Pour the glaze over the salmon. Top the salmon with aluminum foil and seal.
Cos lepszego niż to macie do polecenia do łososia?
Pamiętajcie, żeby zawsze najpierw jajko wybić do miseczki, na talerz. A potem na patelnię z jedzeniem. Śpieszyłem się i się okazało że jedno jajko zjebane. Cała patelnia do wyjebania.
:zaba:feelsspecialman
Gruba kurwo, ty nikomu nie wmowisz kto Polak a kto nie, swiniaku jebany, grubasie, szumowino, twoj stary to cwel komunistyczny jak jego drzewo genealogiczne, stara to kurwa swinia i bydle, grubasie jebany, pierdolisz, chcesz zablysnac, lizesz dupe bo nie dajesz rade ze ci na tym forum pisza kim jestes, co grubasie jebany, szkoda ci na premium? Decretis podniosl cene widze, chyba czeka na twoja kolej..
Prawie z biedronki xd ale w takich sklepach też idzie wyrwać dobre gotowe kawałki. Ostatnio to moje hobby xd Wiadomka ze z innego źródła jest lepsze ale noo 10x droższe więc
A tak wgl to chuja się znacie, elo
Tak, stejk xd Nie wiem czemu niby wygląda na kotlet ale ok. Sam w sobie kawałek nie był wielki, jakieś 200-300 gramów więc może dlatego. Duzo też zależy, z jakiej cześci krowy to jest, to był akurat rostbef. A co do ceny, to nie wiem pytasz ile mieso kosztuje czy ile za takiego stejka w restauracji? Wszystk ozalezy z jakiej części mieso, inaczej kosztuje stek z urugwajskiej czy argentynskiej krowy, czy tam stek wagyu, a inaczej jakis z polskiej krowy.
Ile z Polskiej krowy w Polsce? Angus? A te Argentynskie? Te ostatnie kosztuja wiecej, mi chodzi, taki dobrej jakosci stek w Polsce ile moze kosztowac? Powiedzmy 600 gramow czy wiecej, ja nie zartowalem, na poczatku myslalem ze to jakis kotlet jest, ja stejki od lat jadam, nigdy mi taki nie wyszedl.. :lewak