na 3-dniowym papierze do pieczenia robię zapiekanki z serem i żywiecką i przyprawami do brusczetty
Załącznik 384132
Załącznik 384133
Wersja do druku
na 3-dniowym papierze do pieczenia robię zapiekanki z serem i żywiecką i przyprawami do brusczetty
Załącznik 384132
Załącznik 384133
o takie coś właśnie mi się marzy :peepogiggle gotuje dziś gar farszu z pieczarek i bede też wpierdalał tydzień
gouda w kostce, a gouda w plajstrach to dwa rużne sery
najlepsza gołda z lokalnej mleczarni i tylko kostka te guwna marketowe to nie sery
odbanujcie go, niech zrobi döner mortadela i moze wracac z powrotem do czyscca
A za co jego mosc polecial tym razem ?
Ktory to juz ban ogolnie 5 6?
odbanuj czarek :reeeeeeee
Lepiej odbanowac dla jego bo znów się będzie ciał czy coś, szkoda chlopa
Z jakiej firmy sos rybny jest zajebisty?
Są tutaj koneserzy kuchni azjatyckich, przyznawać się :monkahmm
ja uzywam squid brand i giga smierdzi ale z sosem rybnym to chyba ciezko wyczuc roznice w smaku w jakimkolwiek daniu
a na przykład takie połączenie sos sojowy + trochę soku z cytryny. Zajebiste do mięska :lewyrozsierdzony
jaki kurwa sos sojowy a gdzie patriotyzm? tylko magi
sos rybny najlepszy jest z firmy stara sonki LLC
przepraszam, ze tak napisalam
:kekwait
:kekw:kekw