mmm pyszna kielbaska, 16 zl za kilogram??
Wersja do druku
udek w sosie gzibowym
https://i.imgur.com/dHqLJHa.jpeg
https://i.imgur.com/q6dzAwo.jpeg
https://i.imgur.com/Dq6lYZo.jpeg
@Czarek ; ile jeszcze nas w huja bedziesz robil i zwodzil tym doner kebapem z mortadeli bo trace cierpliwosc
kurwa xd ostatnio na biedawce czytałem, że ludzie używają tego
Załącznik 384022
do obierania mortadeli, potem dają przyprawę kebab-gyros (podsmażają na patelni), warzywa kto jakie chce, sosy tak samo, a całość potem ląduje do chlebka baltonowskiego przekrojonego poziomo na pół :peepoblanket
czarek moze na obbiad zaprosisz
wracam co jakis czas sprawdzic co z tym döner mortadela @Czarek ;
a nie chce mi się robić xd pierdole tą mortadele jednak
tera miesiąc zapiekankowy jest bo giga siadają na śniadanie, albo kolację
zapieksy wyglądają biednie bo ponieważ są robione ze składnikuw z promocji (biedawki), więc nie ma czego wrzucać bo to sam chleb, ser, kiełba zwykła, albo żywiecka i jedynie podkład się rużni
typowa polska zapiexa
tylko akurat tera taka ochota, żeby se wpierdalać zapiekanki, tak samo jest z tostami, że nie zjesz se tylko na kolację, tylko robisz cały tydzień
bo mnie nie stać, mam długi
Załącznik 384129