Reklama
Strona 100 z 166 PierwszaPierwsza ... 50909899100101102110150 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 1,486 do 1,500 z 2489

Temat: Torgu, gotujemy!

  1. #1486
    Avatar PeZeT777
    Data rejestracji
    2012
    Posty
    2,973
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    to jest karkowka a nie stek, poza tym tak ciezko kupic karkowke i przyprawic ja samemu?

  2. #1487
    Avatar Aeven
    Data rejestracji
    2011
    Położenie
    Wrocław
    Posty
    62
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Macie jakiś dobry przepis na rybę z frytkami? (brytyjskie fish and chips). Mam mintaja w filetach i jakieś mrożone frytki w zamrażalniku.

  3. #1488
    Avatar H5N1
    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    ส็็็็็็็็็็็็็&#
    Posty
    1,729
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Cytuj PeZeT777 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    to jest karkowka a nie stek, poza tym tak ciezko kupic karkowke i przyprawic ja samemu?
    Może nie ciężko, ale muszę przyznać, że czosnkowo ziołowa, jest UBER.
    Poza tym, JA nie lubię czekać aż mięso się przegryzie z przyprawami i zawsze mam słaby smak :C
    https://torg.pl/image.php?type=sigpic&userid=285171&dateline=13299  51801

  4. Reklama
  5. #1489
    Avatar Wyso52
    Data rejestracji
    2010
    Posty
    1,552
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj H5N1 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Poza tym, JA nie lubię czekać aż mięso się przegryzie z przyprawami i zawsze mam słaby smak :C
    Masz słaby smak, bo Ty przyprawiasz prawdziwymi przyprawami, a oni wzmacniaczami smaku, na tym polega różnica.

    Nie mowie, że takie rzeczy są nie dobre, bo taka karkówka jest mega, ale po kontakcie z taką ilością wzmacniaczy nie będzie Ci wystarczał smak normalnych przypraw.
    Ostatnio zmieniony przez Wyso52 : 14-08-2013, 21:44

  6. #1490
    Avatar Buła123
    Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Koło Warszawy
    Posty
    1,058
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Związku z tym że mama przywiozła kosz pomidorów od dziadka własnej masowej hodowlii, postanowiłem zrobić Spaghetti/sos pomidorowy z kurczakiem. Czas 20 minut a cała micha wyszła z 4-5 pomidorów średniej wielkosci. A że jestem na diecie redukcyjnej, to mnie to cieszy :) Pozdrawiam

  7. #1491
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Apple Bacon burger z sosem miodowo musztardowym :D

    Załącznik 296793
    Ostatnio zmieniony przez supermate : 16-08-2013, 12:58

  8. Reklama
  9. #1492
    Avatar WesolyJasio
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    24
    Posty
    523
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Apple Bacon burger z sosem miodowo musztardowym :D

    Załącznik 296793
    jabłko jakoś mi sie nie widzi:D w ogole burgery nie sa wygodne do jedzenia :D
    Cytuj alien napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Polacy pochodzą od Polan, Ślązacy od Ślężan.
    Na geografii coś o Śląsku chyba wspominali?

  10. #1493
    Avatar Mack1996
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Berlin
    Posty
    1,025
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Cytuj WesolyJasio napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    burgery nie sa wygodne do jedzenia :D
    podbijam

  11. #1494
    Avatar Kredka
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    31
    Posty
    2,841
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    nie polecam karkowki gotowej poniewaz raz kupilem i to mieso bylo gumiaste a podczas grillowania wyciekalo cos bialego z pewnoscia nie tluszcz

    *moglem trafic na stare/wadliwe etc. ale takie bylo moje odczucie no offence torgowe kucharki

  12. Reklama
  13. #1495

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj Kredka napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    nie polecam karkowki gotowej poniewaz raz kupilem i to mieso bylo gumiaste a podczas grillowania wyciekalo cos bialego z pewnoscia nie tluszcz

    *moglem trafic na stare/wadliwe etc. ale takie bylo moje odczucie no offence torgowe kucharki
    Usmaż sobie "tatra" od Sokołowa, to dopiero się zdziwisz jak 100% mięsa wołowego po usmażeniu zrobi się różowe :D

  14. #1496
    Avatar Anna Maria Wesołowska
    Data rejestracji
    2011
    Położenie
    Kraków.
    Wiek
    31
    Posty
    3,868
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Cytuj WesolyJasio napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    w ogole burgery nie sa wygodne do jedzenia :D
    zależy jakie, najgorsze są wysokie ich to nie ma jak jeść

  15. #1497
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj WesolyJasio napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jabłko jakoś mi sie nie widzi:D w ogole burgery nie sa wygodne do jedzenia :D
    Dobrze zawiniety, nie sprawai problemu. jak pakujemy go to naciskamy o góry i sie zjebiscie zbija. kebab to nie jest, ale tragedi ze zjedzeniem nei ma

  16. Reklama
  17. #1498
    Avatar matizioom
    Data rejestracji
    2009
    Wiek
    23
    Posty
    10,201
    Siła reputacji
    23

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Apple Bacon burger z sosem miodowo musztardowym :D

    Załącznik 296793
    fajnie te twoje burgery wygladaja chociaz jablko tez mi sie nie widzi
    daj wiecej zdjec jakie tam masz w menu :D

  18. #1499
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Moja wersja Rattatouille, bakłażana pomidora, paprykę, cebulę i czosnek pociąłem w plasterki i ułożyłem w naczyniu do zapiekania, później zalałem oliwą, dodałem świeży rozmaryn i piekłem w 200 stopniach przez 30 minut



    Naczynie trochę się nieapetycznie ubrudziło... :(

  19. #1500
    Avatar Przemoo92
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Zabrze
    Wiek
    32
    Posty
    197
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Dostałem dzisiaj 30kg cukini, ktoś posiada dobre i smaczne przepisy? Leczo odpada bo mi się przejadło, chipsy z plastrów też.

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Torgu, poleć co obejrzeć!
    Przez Xioniz w dziale Filmy, seriale i telewizja
    Odpowiedzi: 1720
    Ostatni post: 15-06-2025, 08:50
  2. Aion Online - Torgu gramy ?
    Przez haxigi w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 915
    Ostatni post: 20-02-2016, 13:43
  3. Lineage 2 - Torgu gramy v2!
    Przez Masaker w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 735
    Ostatni post: 10-10-2015, 16:00
  4. E-republik. Torgu, gramy?
    Przez Deep w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 1289
    Ostatni post: 04-12-2014, 00:21
  5. Los Santos Role Play, torgu...
    Przez kisiel w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 133
    Ostatni post: 31-12-2011, 15:41

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •