@
Aeven ;
Pasztat myśle fajny pomysł. Dzięki.
@
udarr ;
Nie chce robić własnie żadnych frykasów. Po prostu chcemy z ekipą coś jeszcze ciekawego dokupić. Bo cholera, po 2 dniach na kiełbasie to na prawde, w ustach smak kiełbasy to aż odrzuca. Ryby, owoce morza odpadają. Drogie + ciężko przechowywać. Brak zamrażalnika i mała lodówka.
No i zatruć się można jak nie dopieczemy. A grill mały i zadrzało się, że kielbase po 2 minutach zdejmowaliśmy i jedliśmy, na zimno. Bo głodni. Do tego nikt po pijaku nie będzie potrafił tego przygotować. Z warzyw czytałem o cukini i brzmi sensownie. Nie trzeba w lodówce trzymać, jest tania i łatwo przygotować. Masło czosnkowe super pomysł.
@
Gaba ;
Serio myślisz, że będziemy wydawać 2-3 zł na takie bułeczki, jak za tą cenę mamy 2 bochenki chleba albo 20 kajzerek? To jest taka biedacka popijawa, gdzie ludzie spią gdzie popadnie. Masło na bułke czy kromkę wystarczy.
Jeszcze jakieś pomysły?