Ostatnio ktos z torga polecil sobie zrobil southwest chickena, z tego przepisu:
http://www.budgetbytes.com/2014/05/s...icken-skillet/
dzisiaj to zrobilem:
Załącznik 330054
mialo byc 10/10 w smaku noi było. A jestem nazarty jak swinia po zjedzeniu 1/4 calego dania, bo jest tak syte. Zajebiscie, mimo ze z zakupami robilem to ze 4godziny (salsy nie kupilem, w Almie cena cholernie droga a stwierdzilem, ze dam rade sam skoro mialem pomidorki :p... no tyle, ze swietna nie wyszla xd zeszkliłem cebulke, dalem czosnek, potem pomidory i dusilem to z 40minut, a nastepnie jakies zioła tylko, cukier sól pieprz;d nawet szczerze nie mialem pojecia na bazie czego jest salsa, tak tylko zerknalem na przepisy na szybko i skleciłem coś z tego co miałem:P - jakby ktoś mial do polecenia gdzie moge kupic salse tanio a dobrą to dajcie znać, a jak nie to co do mojego przepisu dodać??:P)
down - hahaha to było w ogole najlepsze! :D W skladnikach pisało "green onion" no to ja sobie mysle, ze to zielona cebula. Noi gdy rozgladalem sie za tą cebulą to najbardziej zielona była ta ze "szczypiorem", wiec wzialem to i dopiero potem tak sie zastanawiam kurcze gdzie ja mam dodać tą cebulę i na samym koncu zauwazylem, ze pisze o dodaniu green onionu i na fotce sie pojawil wtedy szczypior ;d ale ok, nastepnym razem tez to wezmę pod uwagę zeby kupić normalny szczypiorek :)
Jeszcze jakbym Ci się mogl supermate zapytać jaki ser najlepiej? Kupilem zwyklą goudę, lubię ją (hyhy przedewszystkim ze wzgledu na cenę:P) ale fajnie jakbys polecil jakis do tego dobry :)
Zakładki