no bo bystrzaki jak checie dobrze zjesc to trzeba dobrze zaplacic
Wersja do druku
no bo bystrzaki jak checie dobrze zjesc to trzeba dobrze zaplacic
No u mnie to akurat nie mogą sobie dojebać cen nie wiadomo jakich bo chyba zdecydowana większość kilentów to studenci, ale burgery są całkiem spoko. Kotlet 100% wołowina czuć w smaku dobrym mięsem, no i jest dosyć duży. Z tym że dyche kosztuje zwykły hamburger, cheeseburger już 12 itd najdroższy jest chyba za 27zł
Z legitką studencką 20% zniżki ;d
burger z wołowiny w dużym mieście za 10zł w tym frytki w jak pokażesz legitkę to 8zł? jak na moje to mięso od krów z rakiem albo jest mniejszy od czisa w maku
Sorry powaliłem ceny, bo to ja płacę dychę z legitką i do tego się przyzwyczaiłem xD
Burgery ogromne nie są, ale są moim zdaniem całkiem spore.
Tu "meksykański": (innych zdjęć nie znalazłem)
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...20&oe=554E5A72
Załącznik 329014
kaczka, pęczotto z buraków, piklowana marchewka i piklowane rzodkiewki, chipsy z buraka. Robiłem to ja. W domu :D
jak kiedyś powiedział james oliver "nie ma ładnego sposobu na zjedzenie burgera"
u mnie 15-25zł za burger, gdzie ten za 25 to ma już 360g wołowiny więc na 2 osoby. a tym za 15 to się najadam na cały dzień. no i jak zamawiam to zawsze jakaś promocja się trafi, np. dzisiaj za 2x burger + 2x frytki dałem 30zł gdzie normalnie by to wyszło 50
Ostatnio ktos z torga polecil sobie zrobil southwest chickena, z tego przepisu: http://www.budgetbytes.com/2014/05/s...icken-skillet/
dzisiaj to zrobilem: Załącznik 330054
mialo byc 10/10 w smaku noi było. A jestem nazarty jak swinia po zjedzeniu 1/4 calego dania, bo jest tak syte. Zajebiscie, mimo ze z zakupami robilem to ze 4godziny (salsy nie kupilem, w Almie cena cholernie droga a stwierdzilem, ze dam rade sam skoro mialem pomidorki :p... no tyle, ze swietna nie wyszla xd zeszkliłem cebulke, dalem czosnek, potem pomidory i dusilem to z 40minut, a nastepnie jakies zioła tylko, cukier sól pieprz;d nawet szczerze nie mialem pojecia na bazie czego jest salsa, tak tylko zerknalem na przepisy na szybko i skleciłem coś z tego co miałem:P - jakby ktoś mial do polecenia gdzie moge kupic salse tanio a dobrą to dajcie znać, a jak nie to co do mojego przepisu dodać??:P)
down - hahaha to było w ogole najlepsze! :D W skladnikach pisało "green onion" no to ja sobie mysle, ze to zielona cebula. Noi gdy rozgladalem sie za tą cebulą to najbardziej zielona była ta ze "szczypiorem", wiec wzialem to i dopiero potem tak sie zastanawiam kurcze gdzie ja mam dodać tą cebulę i na samym koncu zauwazylem, ze pisze o dodaniu green onionu i na fotce sie pojawil wtedy szczypior ;d ale ok, nastepnym razem tez to wezmę pod uwagę zeby kupić normalny szczypiorek :)
Jeszcze jakbym Ci się mogl supermate zapytać jaki ser najlepiej? Kupilem zwyklą goudę, lubię ją (hyhy przedewszystkim ze wzgledu na cenę:P) ale fajnie jakbys polecil jakis do tego dobry :)
tylko użyłeś szczypior zamiast szczypiorku. Niby nie duża różnica, ale lepiej szcypiorek bo delikatniejszy w smaku
Jakieś połączenie makaronu z tuńczykiem?
https://www.youtube.com/watch?v=1Tem62TM3Rg
Jak zamienisz na tunczyka to tez powinno byc calkiem spoko. Ew wymieszaj 50/50.
Robilem standardowa wersje jak jest na filmiku i wyszlo zajebiscie.
ByPass , Barn Burger na Złotej. coś pięknego. Chyba z godzine go męczyłem
o kurwa, ale monster :D jaka cena? :D
bypass jest najdrozszym burgerem u nich. Bodajze ~35zł. Z tym ze tam jest (wg menu) prawie 400g wolowiny