Reklama
Strona 9 z 316 PierwszaPierwsza ... 78910111959109 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 121 do 135 z 4739

Temat: Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !

  1. #121

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jak uzyskałeś taką mega grubą panierkę czy tak tylko wyszło na foto? bo wygląda jakby miała z 0.5cm
    Po prostu panierujesz 2 razy, jajko>bułka>jajko>bułka. Żadna filozofia :D

  2. #122
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    Cytuj Averin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Po prostu panierujesz 2 razy, jajko>bułka>jajko>bułka. Żadna filozofia :D
    wtedy i tak Ci taka nie wyjdzie ;d to jakaś inne metoda skoro żarcie hotelowe
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  3. #123
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    wtedy i tak Ci taka nie wyjdzie ;d to jakaś inne metoda skoro żarcie hotelowe
    Może sprzedają na wagę - wtedy im grubsza panierka, tym grubszy profit. A robić mogą przez maczanie i barwić na ładny żółty kolor kurkumą

    Ostatnie podrygi przed wypłatą - było mięso, ale na bułki mnie nie stać:(

    Hamburger z boczkiem (domowym, ze słoika) w sosie bbq i serem cheddar.



    @Kaplarek: nie stać mnie na bułki, więc był chleb

    @Averin: własny, ja mocno usmażyłem boczek, potem go zdjąłem, na tłuszcz wrzuciłem kolendrę, kumin, cukier i ostrą paprykę, zalałem przecierem pomidorowym, dodałem ocet spirytusowy i z powrotem boczek, żeby się gotował, jak sos się zagęścił, to znów boczek out i przetarłem całość przez sitko.
    Ostatnio zmieniony przez Bardzo fajny druid : 06-11-2013, 21:00

  4. Reklama
  5. #124
    Avatar Kaplarek
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    361
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    troche bulka z dupy
    ale chrupalbym petardycznie
    nie świecę

  6. #125

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Własny sos bbq?

  7. #126
    Avatar Taca
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Kraków
    Posty
    10,470
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    bruschetta, przekąska.

    Załącznik 300530
    tez to jem tyle ze ser mozarella xd i bez oliwek;d pomidory troche cebuli swiezej mozarella oliwa
    jutro dojebie zdjecie obiadku


    wat ty masz tam mozarelle?myslalem ze to feta
    Ostatnio zmieniony przez Taca : 06-11-2013, 20:56
    Cytuj Lord Xivan napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jak riot games zakrecony niekumaty sam nie wie

  8. Reklama
  9. #127

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj Taca napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    tez to jem tyle ze ser mozarella xd i bez oliwek;d pomidory troche cebuli swiezej mozarella oliwa
    jutro dojebie zdjecie obiadku


    wat ty masz tam mozarelle?myslalem ze to feta
    Tak wygląda prawdziwa mozarella :D Ja też do niedawna za mozarelle uznawałem tą z biedronki, żółtą, w kostkach.

  10. #128
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    Cytuj Averin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Ja też do niedawna za mozarelle uznawałem tą z biedronki, żółtą, w kostkach.
    ??
    przecież w biednej jest mozzarella w kulce nie w kostkach, nie jest też żółta a biała
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  11. #129
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    http://produktyzbiedronki.blogspot.c...ser-tarty.html

    chyba chodzi o ta dupną "mozzarellę", jest też sprzedawana w kostkach i ma jasnożółty kolor, ale muszę się przyznać, że nie wiem czemu może się nazywać mozzarellą...

    #edit

    Chodzi chyba o to, że nie stoi na opakowaniu tylko "Mozzarella" ale np: "Ser do pizzy Mozzarella" albo "Mozzarella ser tarty". Prawdziwa jest biała i nie dojrzewa...
    Ostatnio zmieniony przez Bardzo fajny druid : 06-11-2013, 21:16

  12. Reklama
  13. #130
    Avatar Taca
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Kraków
    Posty
    10,470
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Cytuj Averin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Tak wygląda prawdziwa mozarella :D Ja też do niedawna za mozarelle uznawałem tą z biedronki, żółtą, w kostkach.
    ja jem taka normalna kulkowatą raczej,białą
    Cytuj Lord Xivan napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jak riot games zakrecony niekumaty sam nie wie

  14. #131
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj Taca napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    ja jem taka normalna kulkowatą raczej,białą
    No tak, ta w kuleczkach jest biala, ale mam przed soba ta sklepowa i w skladzie jest po prostu mleko. Ta oryginalna jest robona z mleka bawolego. Jadlem ja pierwszy raz niedawno dopiero i na prawde sie rozni smakiem.

  15. #132
    Avatar jankiel7
    Data rejestracji
    2006
    Posty
    317
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jak uzyskałeś taką mega grubą panierkę czy tak tylko wyszło na foto? bo wygląda jakby miała z 0.5cm
    http://www.youtube.com/watch?v=72Jh-Duzbks
    "Ilu klnie, że jest źle i dalej brnie, zwinięte banknoty, sto złotych, dziury dwie, Absolut, XTC, 1, 2, 3 czy to świat jest zły czy ty?"

  16. Reklama
  17. #133
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Nigiri z polędwica wołowa, zaskakująca smaczne. Na 2 zdjęciu tuńczyk.
    Załącznik 300575

    Załącznik 300576

  18. #134
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    znalazlem takie zdjecie z czerwca: grillowane zeberka wieprzowe, z sosem czosnkowym i ziemniaki gotowane na parze.
    Załącznik 300579

  19. #135
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    to jest kapelusz gdzie leży szama :D ? w sumie wygodnie, talerz który zawsze jest na głowie :D

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Cos do poczytania przy jedzeniu
    Przez Halunek w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post: 07-10-2017, 19:23
  2. Żebrogłosowanie na Jarocin, torgu pokaż siłę!
    Przez Bazan w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post: 08-05-2016, 12:51
  3. Foobar2000 - pokaż przy uruchamianiu
    Przez Bazan w dziale Sprzęt i oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 02-11-2015, 09:26
  4. Pokaż w co siekasz - Screen ONLY
    Przez Levyt w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 213
    Ostatni post: 31-12-2014, 12:38
  5. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 08-05-2005, 20:58

Tagi tego tematu

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •