Po prostu panierujesz 2 razy, jajko>bułka>jajko>bułka. Żadna filozofia :D
Wersja do druku
Może sprzedają na wagę - wtedy im grubsza panierka, tym grubszy profit. A robić mogą przez maczanie i barwić na ładny żółty kolor kurkumą
Ostatnie podrygi przed wypłatą - było mięso, ale na bułki mnie nie stać:(
Hamburger z boczkiem (domowym, ze słoika) w sosie bbq i serem cheddar.
http://img36.imageshack.us/img36/7610/9s0q.jpg
@Kaplarek: nie stać mnie na bułki, więc był chleb
@Averin: własny, ja mocno usmażyłem boczek, potem go zdjąłem, na tłuszcz wrzuciłem kolendrę, kumin, cukier i ostrą paprykę, zalałem przecierem pomidorowym, dodałem ocet spirytusowy i z powrotem boczek, żeby się gotował, jak sos się zagęścił, to znów boczek out i przetarłem całość przez sitko.
troche bulka z dupy
ale chrupalbym petardycznie
Własny sos bbq?
http://produktyzbiedronki.blogspot.c...ser-tarty.html
chyba chodzi o ta dupną "mozzarellę", jest też sprzedawana w kostkach i ma jasnożółty kolor, ale muszę się przyznać, że nie wiem czemu może się nazywać mozzarellą...
#edit
Chodzi chyba o to, że nie stoi na opakowaniu tylko "Mozzarella" ale np: "Ser do pizzy Mozzarella" albo "Mozzarella ser tarty". Prawdziwa jest biała i nie dojrzewa...
Nigiri z polędwica wołowa, zaskakująca smaczne. Na 2 zdjęciu tuńczyk.
Załącznik 300575
Załącznik 300576
znalazlem takie zdjecie z czerwca: grillowane zeberka wieprzowe, z sosem czosnkowym i ziemniaki gotowane na parze.
Załącznik 300579
to jest kapelusz gdzie leży szama :D ? w sumie wygodnie, talerz który zawsze jest na głowie :D