sałatka z gyrosa, ciasto i cola :czesiuhehe
Wersja do druku
sałatka z gyrosa, ciasto i cola :czesiuhehe
https://i.imgur.com/WYCUoto.jpgCytuj:
bułka paryska+masełko czosnkowe najpierw zrobione w piekarniku, żeby tylko rozpuścić masełko (jak już rozmasowałem masełko to posypałem jedną główką czosnku)
pieczarki w masełku klarowanym (pod koniec dodałęm głowkę czosnku)
ser czedar z lidla
pieczarki z lidla
bazylia
bułka też z lidla
keczupik też jakiś roleski
https://i.imgur.com/aQpSNj6.jpg
https://i.imgur.com/Zg77ugQ.jpg
https://i.imgur.com/LRBbHY1.jpg
https://i.imgur.com/MzdIY1d.jpg
https://i.imgur.com/YvgHkrK.jpg
jeszcze masełko czosnkowe było robione pod te zapieksy
https://i.imgur.com/JXMKF2k.jpg
https://i.imgur.com/4LUxQRh.jpg
https://i.imgur.com/QnpLbVP.jpg
https://i.imgur.com/5cf6GDI.jpg
https://i.imgur.com/GPjmBOz.jpg
https://i.imgur.com/Jd9DnPT.png
https://i.imgur.com/ly29hRm.png
to ktory lepszy :confused
ten po którego nie będziesz musiał iść 4km dalej do warzywniaka, ale polski lepszy mi się wydaje bo bardziej czosnkowy i można sobie kupić ze 2-3 główki i włożyć do loduwy, jeżeli się często używa (możesz dać więcej chinola, albo mniej polaka)
ja tak robię bo ja fanatyk czosnku i fajnie se czasami taki ojebać tego ostrego czosnku ze 2 ząbki i potem fajnie jebie z japy czosnkiem :maskot
to chyba oczywiste że chiński, polska kuchnia to jest :residentsleeper poza tym, czosnek pierwotnie pochodził właśnie z chin, podobnie jak cebula, jedno i drugie trafiło do polski dopiero w średniowieczu, tak że w chinach rośnie oryginalny czosnek, a u nas to nie wiem co, zmutowany jakiś :lewy8s
https://i.imgur.com/QfTtYbV.png
najtańsza picka z niemieckiego sklepu za chyba 6-7zł, najpierw bez dodatków podpiekłem, a potem dopiero syr i szynke i bazylke
https://i.imgur.com/KPXu6mF.jpg
https://i.imgur.com/zCWkrt9.jpg
https://i.imgur.com/htqKnN6.jpg
nie polecam bo twarde ciasto, ale chociaż pachniała nawet git
o, widze początek cyklu czarka, codziennie foteczki szamki, ciekawe za ile wjedzie jakieś gore :lul
:prayge
Zainspirowaleś Czarku, może coś smacznego w weekend zrobię :peepo
Rosołek się robi, jutro wejdzie jak złoto
Dzisiejsze kacowe śniadankoZałącznik 382810
szakszuka? dawno nie jadłem, bym se ojebał
a tu muj obiadek dzisiejszy - dorsz czarny (nie taki czarny), frytki lidlowe z przyprawą do ziemniaków i kapusta z czerwonym polakiem
https://i.imgur.com/zky4j5W.jpg
tak trzymaj super jedzonko:pepega:peepolove
ale uczta:maskot
Ahh kurwa, Orata czyli Dorada..
Załącznik 382824
o kurde, ty chyba dwa razy więcej lat niż ja, dlatego tak dobrze gotujesz
W sumie Czarek to szacun, zacząłeś jeść jak człowiek i chyba nawet dawno nie wrzucałeś wódki ani pochlastanych bebechów, nie?
Załącznik 382825
Kurak sadzany dupom na puszce browara xd. Polecam
!!!!!!!!!!
ostatnio jadłem takiego :D ale nic nie przebije tego z rożna
ten z butli też spoko, ale moje gusta akurat uderzają bardziej w pieczonego
usiadl na butli
Nie da się jeść zdrowo długo, tzn pewnie się da. Ale mnie nachodzi czasem chęć tak jak dziś, żeby opierdolić pizzę i pęto kiełbasy :peepolove
zbustowana picka picka picka, dodałem trochę sera i szynki bo jak na 12zł to wyglądała biednie
https://i.imgur.com/vK75gdT.jpg
https://i.imgur.com/gFaJkbn.jpg
https://i.imgur.com/FV5a3qw.jpg
Satysfakcjonujące jest patrzeć na człowieka, który stoi w miejscu.
patrz lepiej na siebie, a nie oceniasz innych
kolego proszę się zwracać z większym szacunkiem do inżyniera środowiska :bringit
chlep
https://i.imgur.com/ygkeGIK.jpg
https://i.imgur.com/2UnNRsc.jpg
https://i.imgur.com/o5Vg1TU.jpg
passata, czosnek, bazylia
https://i.imgur.com/Lk8cMzq.jpg
https://i.imgur.com/dla6r3p.jpg
https://i.imgur.com/ThfrD8u.jpg
https://i.imgur.com/tRUsBPi.jpg
https://i.imgur.com/RxOpFHm.jpg
https://i.imgur.com/kK3TDlr.jpg
https://i.imgur.com/8yrFuai.jpg
https://i.imgur.com/R5tWqkw.jpg
https://i.imgur.com/rCyWflK.png
:nosaczco
O kurde, dobre.
chyba juz wiem kto wygra nastepna edycje masterchefa:monkahmm
Co można zrobić z większą ilością fety? Nie chce mi się sałatek robić ciągle, zapiec z czymś? :monkahmm
ja bym se jakieś lunchboxy zrobił na 3 dni z kurczakiem, makaronem, szpinkakiem i fetą, albo szpagetti jakieś z kurczakiem i fetą
albo wciongnol
ta żydowska trawa też spoko do fety, ale nie pamiętam jak się nazywa
Załącznik 382882
Kurczak i kaczka, to połączenie w rosole bardziej mi ostatnio podchodzi niż kura+wołowina
:peepogiggle
indyk też spoko, a potem pomidoruwka z ziemniakami, albo ryżem :peepolove
reszte wczorajszego schaboszczaka se w kostke pokroiłem i bieda rollo zrobiłem z kolesławem z lidla
https://i.imgur.com/tYl2Z3j.jpg
https://i.imgur.com/Dmxb2pm.jpg
https://i.imgur.com/bLVIJNt.jpg
https://i.imgur.com/UZnrtV8.jpg
chujowego naleśnika w lidlu wziąłem xd
wziales naan zamiast tortilli?xd ostatnio moja matula ten blad popelnila