Kozackie, muszę zrobić :D
Gdzie zaopatrujesz się w ser?
Wersja do druku
Kozackie, muszę zrobić :D
Gdzie zaopatrujesz się w ser?
Kuźwa lipek, wyszło Ci to mega przepięknie a smakowało pewnie o niebo lepiej.
Kurczak z pieczarkami i cebulką w cieście francuskim :)
Załącznik 306288
Fajnie to wygląda aczkolwiek mógłbyś pomazać jakimś sosem trochę po talerzu żeby wyglądało jeszcze lepiej ;d
Wiem wiem moje zdolności manualne nie stoją na wysokim poziomie :)
Załącznik 306295
o. zaskakująco ładnie.
cos jak ravioli. faszerowane serkiem i borowikami
http://i59.tinypic.com/2jrznm.jpg
Szymon, dlaczego tak piszesz, właśnie ładnie Ci wyszło, przynajmniej mnie się podoba. Supermate, to Twoje ravioli? Tak tylko pytam, ponieważ mam ochotę pogryźć monitor, aczkolwiek nie wydaje mi się, aby to było smaczne.
Makaron domowej roboty z bazyliowym pesto domowej roboty do tego czarne oliwki, pomidory koktajlowe, podsmażany boczek i ser grana padano, którym zapomniałem posypać całość do zdjęcia... Mniej więcej przebieg całej operacji, fotek narobiłem jak szalony i nie zmieściły się w jednym poście także proszę nie pisać póki nie pojawi się drugi post :D edit : kolejność się pochrzaniła ale nie mam już na to siły
Załącznik 306331Załącznik 306332Załącznik 306333Załącznik 306334Załącznik 306335Załącznik 306336Załącznik 306337Załącznik 306338Załącznik 306339Załącznik 306340
ciąg dalszy niżej...
więcej fotek stronę wcześniej ;d
Załącznik 306342Załącznik 306343Załącznik 306344Załącznik 306345Załącznik 306346Załącznik 306347Załącznik 306348Załącznik 306349
edit : oczywiście kolejność się pochrzaniła ale nie mam już na to siły
w czym gotowales makaron, jakis bulion?
woda jest zabarwiona na lekko żółto bo dolałem oliwy z oliwek, jak zawsze zresztą, no i sól standardowo, tylko tyle, poza tym jak widać na foto jest użyte 6 żółtek (2 całe jaja + 4 żółtka) na 400g mąki, to jakieś 3x więcej niż w sklepowym makaronie więc i kolor jest bardziej żółty ;)