Taki grubiutki brojlerek to go mozna na surowo szamać elegancko
Wersja do druku
Taki grubiutki brojlerek to go mozna na surowo szamać elegancko
Kurczaczka na antybiotyku się boicie, ale do pysznego eliksiru to pierwsi w kolejce
Te kurki na sashimi to akat zdrowe jak ryba. Ale jak dla mnie sam fakt że to surowy kurczak obrzydza
jutro se chyba zjem kanie co se jom mrożę od października:kekw
Są dwie rzeczy, które powodują u mnie niepowstrzymywalny odruch wymiotny w momencie gdy wyczuję ich konsystencję: wątróbka oraz kluski śląskie.
Teraz już trzy - kurczak jest o tyle gorszy, że mnie obrzydza jak tylko na niego patrzę.
Ogólnie to kurczak zazwyczaj jest maksymalnie średni, przejdzie panierowany, najlepiej panko (ale panierowany to nawet karton może być dobry) i grillowany, ostatecznie smażony ale nie daj bug kurwa w kawałkach, jezu (chyba, że na woku, który z jakiegoś niewyjaśnialnego dla mnie powodu zmienia konsystencję tej padliny...)
jakbym to próbował połknąć to bym dostał chyba od razu raka:zaba
ale to musi być hujowe w smaku
jakbym byl glodny to bym ojebal ale najpierw patele na ognisko, przydusilbym w sosie wlasnym i dal psom
to jakas potrawa tradycyjna skosnookich? @moth ;
To przysmak koronaboja
Tak bardzo jebać pierś z kurczaka, jedyne ok i jakkolwiek smaczne mięso z kury to mięso z udka. Wołowina > jagnięcina > kaczka > wieprzowina > indyk > kurczak jako całość > długo długo nic > pierś ta sucha padlina dla ryżowych kulturystów z promocji po 10 boliwarów za kilogram
https://tibiopedia.pl/images/static/items/meat.gif
Tibiantis Fried Chicken
2k22 ktos tu jeszcze je mięso?
nie no moze to jest faktycznie smakołyk, co to za negatywne nastawienie panowie koledzy. wiemy jak smakuje ugotowany kurczak, ale nie wiemy jak smakuje surowy, może jest pyszny.
jak bede kiedys w nowy jork albo inna japonia to przemysle czy tego nie zrobic. ja np musze miec kurczak wysuszony na wiór bo jak jest wilgotny to sie boje salmona tibijskiego i nie przejdzie mi przez gardło, a jakbym takiego surowego zjadl to bym sie juz nie bał może wilgotnego kurczaka. taka terapia szokowa
to nie jest por xD
oguem kurczak podguwno a pan chinczyk umie w dobre jedzenie wiec moze to tez dobre ale balbym sie i tak
Polecam kanał "Adrian Nowak Żalno" świetny kontent kulinarny gość robi
Załącznik 377329
O cię chuj
Kawa zborzowa z miodem i mljekiem, do tego bułka z masłem i tym serkiem to jest coś spaniałego :feelsokayman
Załącznik 377330
Załącznik 377331
Te skurwysyny są najlepszym czym se można posmarować swiezutkie cieplutkie bułeczki
z piątnicy serek straciatella TOP
piątnica ma w ogóle jogurty naturalne dobre do zup się nie ważą:feelsokayman
Załącznik 377334
Zgubiłem termometr do mięsa więc na dotyk robiłem. Perfekcyjny kurwa kaczor, ma się to wyczucie kurwesyny
kurak 2.0
Kaczory
kaczka to dziwka i huj
szczegolnie w calosci
a serek z auchana to filadelfia jednak top
W końcu „zrobiłem” ten ser na ciepło, tak na szybko bo data sie kończy.
No lepsze, ale dalej ta skóra zajeżdza tą pleśnią i psuje mi implozje w mordzie,
Zostaje nadal goudowo/edamskim chamem
Załącznik 377481
Załącznik 377482
Wyszło pięknie, prawda?
mm bulka ze spustem moja ulubiona
Boruwe albo żurawine trzeba było dojebac i zapanierowac w panki a nie jak zwierz
Kurwa bulla z serem fajne danie
lepszej jakości bułe kupuj bo po tej sobie kichy rozwalisz
pzdr
w00z przyjacieli nigdy o tobien ie zapomne
jak to mawiał mój ziomek "bułka z serem to bułka z serem"
ja sobie dzis robilem krolika z pieca
https://i.imgur.com/pAPJEox.jpg
Ok to już wiemy czym karmiles tego królika ale gdzie królik
Każdy Polak: Dojebać kopru i cebuli, zwiększyć ilość miensa w miensie.:kekw
fajne te duze zdjecia, moge policzyc wszystkie liscie koperka i innych przypraw
powiem wam kurwa ze rękawy do pieczenia to najlepsze z czego zaczalem korzystac w 2022 roku. kosztuje to 5cbl za 20m, wpierdalasz jakies mieso, warzywa, przyprawy, chuje muje, co tylko chcesz, robisz fifa rafa z woreczkiem, wszystko jest wymieszane idealnie, wpierdalasz do piekarnika, czekasz, wyciagasz i kurwa tyle, nie trzeba myc żadnych szklanych naczyn, nie trzeba sie pierdolic w sypanie przypraw po calym blacie, nic kurwa nie trzeba robic. brudzi sie tylko talerz i sztucce na ktorych sie je, ew jakies naczynie na salatke czy garnek z jakas kasza czy chuj wie co tam kto je. nawet jak przepis wymaga szklanego naczynia bo transfer ciepła chuje muje, to i tak mozna wrzucic w rękawie i nic sie nie brudzi, nic sie nie przypala. nawet debil kulinarny nie przesuszy nic w rekawie.
po prostu kurwa cudowne to jest. dotychczas np nie jadlem kurczaka bo sie kurwysynem brzydze, nie dotykam surowego kurczaka bo nie i chuj. teraz to se wrzucam do rękawa i wyjebane.
co prawda jakieś brukselki, rzodkiewki to pewnie wciąż lepsze bez rękawa ale to jest wyjątek bo tam chodzi o to żeby było mocno opalone
Kurwa gość dopiero odkrył renkway gratuluje:kekw
@powiem wiencej możesz już kupić gotowy rękaw z przyprawami:kappa
cwelu przeciez celowo nie napisalem ze moje najlepsze odkrycie 2022 bo nie odkrylem tego teraz, tylko tera zaczalem z tego regularnie korzystac, conajmniej z raz w tygodniu. wczesniej bardzo casualowo, raz na miesiac, albo i rzadziej
a to akat trzeba byc zjebanym, bo i tak i tak musisz sypac, tylko tak to z jednego opakowania zamiast z 10.
ale tez trzeba przyznac ze czesto te miksy przyprawowe maja jakies wombo combo bardzo ciekawe smakowe, mozna sie zainspirować
no te worki z przyprawami dobrze wychodzom z np takimi sznyclami mniam
gdzie kupujecie te rekawy z przyprawami? sprobowalbym moze
Jakieś Winiary czy coś to chyba wszędzie jest. Chociażby w Biedronce mają chyba tam do piersi z kury, pałeczek z kurczaka, coś z wieprza chyba też? A ogólnie to wszędzie tego pełno. Do samych pałeczek z kurczaka winiary ma chyba 3 miksy przypraw
aaa chodzi wam o te paczki takie pojedyncze, myslalem ze sa takie dlugie rekawy 5 czy 10m razem z przyprawami