możesz se kupić rękaw 20m i miks przypraw 1kg. Ale kto by coś takiego w zestawach sprzedawał
Wersja do druku
możesz se kupić rękaw 20m i miks przypraw 1kg. Ale kto by coś takiego w zestawach sprzedawał
@moth ; zapodaj przepis na kfc z rekawa
A ja właśnie kanapeczki sobie jem ze świeżego chlebka z piekarni na Dietla
Tak dobry chleb, że sam czy z masełkiem też wchodzi jak złoto
Polecam ten styl życia
masz jakieś foty tego chleba z masłem??
Kawa zbożowa, jakie to obrzydliwe
jakis czas temu jadlem pyszny ryz z małą owieczką i mam zajebista ochote na cos takiego tylko pamietam ze tam byl caly kardamon i to zajebisty smak dawało taki unikatowy. idzie to w jakims markecie kupic czy tylko na jakims allegro jakies kardamony nieznanej jakosci?
pewnie w netto i biedrze hehe
kruci no faktycznie kamis ma taki ale za chuja nigdy tego w sklepie nie widzialem. gdzie to dokladnie mozna znalezc :hmm
https://anna24.pl/content/images/thu...ce-7g_550.jpeg
poza tym to takie klasyczne danie indyjskie, w chuj roznych przypraw nawet nie wiem co dokladnie
Ogólnie jak mieszkacie w normalnym mieście, a nie w jakiejś dziurze zajebanej, to są takie sklepy „przyprawy świata” itp. i tam serio wszystko można dostać
widzę ramen ugotowales, smacznego:feelsokayman
Pięknie, lubię te klimaty
Czy kazdy robol musi zawsze jeść karme dla zwierząt? Nie możecie sobie w 2k22 ugotowac zupki/zamówić cosik?
Pogczamp prawdziwy marynarz ze Szczecina
to wrzuć coś
Narzeka na pyszny ramen i oryginalny paprykarz a sam pewnie wpierdala bitcoiny i gruz
Ma takich daniach dożywa się chociaz 40?
Dobre jedzenie co wy pierdolicie, żaden nie wrzuci zawartości swojej loduwki a się do Czarka przypierdala
jak jesteś informatykiem czy inną księgową to tak, ale jak robisz fizycznie to trzeba jeść więcej, no chyba że sie ściemnia. ale lepiej jeść częściej a mniej, no ale nie każdy janusz pozwala na przękąski w robocie poza przerwą :zaba
co do reszty to prawda, choć paprykarz i pasta jajeczna to jeszcze nie jest taki dramat imo, ważne żeby nie jeść nonstop tego samego, lepiej se zrobić sałatke z jajek samemu
dzisiaj japoniec dodal troche kary bo poprosilem i mini krokietini z nalesnika skladanego na dwa
https://i.imgur.com/EMpNkV1.jpg
https://i.imgur.com/5TO9E6Z.jpg
me vs pirogi z miesem i maselkiem (nie sklepowe) troche mi sie za duzo masla najebalo w sumie
https://i.imgur.com/Mppkyip.jpg
Jak wyrabiasz masło?
przyciskam boryne i samo wychodzi
jutrzejsze sniadanie do pracy, bagieta serowa i buleczka z sezamem
https://i.imgur.com/ZBBwwTH.jpg
czym zazwyczaj przyprawiacie mieso? zwykla przyprawa do miesa, czy jakies przyprawy do gyrosa, czy zalezy od miesa?
bo ta przyprawa do gyrosa juz mi sie troche znudzila i bym poznal jakis nowy smak
nie lacze tych dwóch przypraw, albo kurkuma albo curry
no i daje sporo raczej, ogolnie taka aromatyczna kuchnia to moje klimaty mocno
polecam mocno
Załącznik 377739
ale to najpierw robie mieso, a pozniej tylko paste pomidorowa dodaje, ta? bo tak to ja wiem, ale mi chodzi o same przyprawy
włoski smak <> pomidory z puszki:senorkekw
Cebulka suszona taka z prymatu kamisa albo cokolwiek. nie smakuje jak świeża ale daje taką naturalna słodycz której inaczej się nie da osiągnąć.
Pasta taka w tubie z Lidla co kolega mówił najlepsza. W zależności od przepisu można wrzucić przed mięsem, jak już jest mięso, do sosów, ogólnie bardzo uniwersalna. Ja najczęściej wrzucam zanim mięso dam, daje się lekko zbrązowic i potem po wrzuceniu mięsa takie ciekawe aromaty przechodzą. Tylko musisz wyczuć swoją kuchenkę żeby nie przypalić
O coś takiego
https://i.iplsc.com/000A93J9GH2V8GMT-C0.jpeg
ogolnie to sprawdze kazdy przepis tutaj napisany, ale chyba najpierw ten byczka bo wyglada najlepiej (i mi glownie chodzilo o same przyprawy)
Wszystko co zostało wymienione jest przyprawą halko.
A no i sosy rybne, sojowe, ostrygowe itp to też fajne czasem. Marynaty z octem też kozak
https://pliki.doradcasmaku.pl/paczki...zakiem0-4.webp
pączki z kurczakiem juz gotowe na sonka czwartek :pogchamp
Nieźle, tez lubie czasem dogadzać swojemu pieskowi