Reklama
Strona 32 z 316 PierwszaPierwsza ... 2230313233344282132 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 466 do 480 z 4735

Temat: Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !

  1. #466
    Avatar Exequt'er
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Szczecin
    Wiek
    29
    Posty
    1,653
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Mój obiad w 15 minut na szybko. Kurczak w kurkumie, ziołach prowansalskich, estragonie, chilli, czosnku i ostrej papryce na oliwie z oliwek.
    Niestety nie jestem wirtuozem w podawaniu jedzenia :/ Pokropiony dipem żurawinowym aczkolwiek był to zły pomysł. Dip byl za słodki.
    Załącznik 303527Załącznik 303528
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

  2. #467
    Avatar Pluton
    Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    35
    Posty
    6,748
    Siła reputacji
    25

    Domyślny




  3. #468
    Avatar eRbe
    Data rejestracji
    2007
    Wiek
    33
    Posty
    1,023
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Cytuj Pluton napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.


    karbonara z kurczakiem

    ty sie dobrze czujesz? XDDd

    i radamer?

    co ja pacze

  4. Reklama
  5. #469
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    pluton zadziwi świat zaraz.
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  6. #470
    Avatar Buła123
    Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Koło Warszawy
    Posty
    1,058
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    DIETA !
    Wołowina czyli to co byki lubią najbardziej.
    1 raz robiłem. Dostanej zjebke od mistrzów wołowiny :D
    Załącznik 303534Przed
    Załącznik 303535i Po

  7. #471
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    Co do wołowiny to polecam w Lidlu rostbef paczkowany po jednym stejku, koszt 35zł/kg a zjadając 1 stejk o wadze 300g i koszcie <10zł miałem opór jak nigdy w życiu, do tego puree ziemniaczane i surówka buraczkowa na ciepło, coś pięknego i wcale nie tak drogo.
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  8. Reklama
  9. #472
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Co do wołowiny to polecam w Lidlu rostbef paczkowany po jednym stejku, koszt 35zł/kg a zjadając 1 stejk o wadze 300g i koszcie <10zł miałem opór jak nigdy w życiu, do tego puree ziemniaczane i surówka buraczkowa na ciepło, coś pięknego i wcale nie tak drogo.
    to jak ci smakowało, to sobie skocz gdzieś do knajpy ze stekami, która ma ok recenzje i weź sobie sezonowaną polędwicę (nawet te polskie są bardzo dobre). załóż tylko pampersa :D

    często te rsotbefy podają pisząc steak,a nijak to się ma w smaku do polędwicy wołowej. ta na zdjęciu jest perfekcyjnie wycięta i tak własnie powinna wyglądać.
    Załącznik 303538
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  10. #473
    Avatar Buła123
    Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Koło Warszawy
    Posty
    1,058
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Co do wołowiny to polecam w Lidlu rostbef paczkowany po jednym stejku, koszt 35zł/kg a zjadając 1 stejk o wadze 300g i koszcie <10zł miałem opór jak nigdy w życiu, do tego puree ziemniaczane i surówka buraczkowa na ciepło, coś pięknego i wcale nie tak drogo.
    To jest mój własnie Steak z rostbefu :)

  11. #474
    Avatar Vadim
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Płock
    Wiek
    33
    Posty
    4,967
    Siła reputacji
    21

    Domyślny

    Kolejna wigilia samemu w domu przed komputerem ;d A wiec moje potrawy wigilijne:

    Barszczyk wigilijny



    Kolacja wigilijna: losos smazony, krokiet z kapusta i grzybami, pierog z kapusta i grzybami, salatka jarzynowa



    A do picia kompot z suszonych owocow



    A tu juz nie z dzis, bigos



    No i wczorajsza pizza na masce samochodu :D


  12. Reklama
  13. #475
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Pieczony boczek. peklówka wyszła za słona więc zredukowałem sos z pieczeni i zrobiłem BBQ. wrzuciłem pokrojone mięso, marchewki i pora, żęby wyciągneły sól, dolałem 200 ml wody, znowu zredukowalem i jest pycha :)
    Załącznik 303709
    Ostatnio zmieniony przez supermate : 26-12-2013, 15:44
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  14. #476
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    kozi ser, nie pamietam nazwy. owiniety domowym boczkiem wedzonym przez mojego ojca i usmazony.
    Załącznik 303718

  15. #477
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    up
    Takie rzeczy lepiej upiec, bo wtedy boczek jest chrupiący, maładniejszy kolor, a ser jest idealnie rozpuszczony:)

    Szacun dla starego, że sam wędzi

    @down
    A w sklepowych masz 40 % solanki wstrzykniętej :D Jak ja czasami piekę (slow cook) mięso z jakiejś sieciówki(tesco itp) to traci prawie 30% wagi.
    Ostatnio zmieniony przez supermate : 26-12-2013, 17:47
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  16. Reklama
  17. #478
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    @up: owszem, lepiej piec, ale nie mialem czasu, chcialem na szybko zjesc cos z nieswiatecznego menu, bo przeciez na mulistego karpa "trzeba czekac caly rok":D

    a wedlin to praktycznie juz nie jadam sklepowych, tylko te staruszka roboty. Z kilograma surowego miecha wychodzi 750-800 g wedliny.


    @koczek mamy za maly ogrod, zeby hodowac wlasne mieso:( ale ojciec ma znajomego, od ktorego kupuje mieso po uboju.
    Ostatnio zmieniony przez Bardzo fajny druid : 26-12-2013, 17:48

  18. #479
    Avatar Koczek
    Data rejestracji
    2010
    Wiek
    33
    Posty
    11,004
    Siła reputacji
    23

    Domyślny

    Cytuj Bardzo fajny druid napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    a wedlin to praktycznie juz nie jadam sklepowych, tylko te staruszka roboty. Z kilograma surowego miecha wychodzi 750-800 g wedliny.
    sorry za offtop, ale mam pytanie czy świnki twój tata hoduje sam czy kupuje od ludzi?:p
    DZIABNIJ SIĘ ARIS


    Cytuj Bender Rodriguez napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    o proszę to teraz się już zaczęło straszenie dzieci konfederacja a nie pisem widać POwskie psy zaczęły się bać bardzo dobrze

  19. #480
    Avatar GaryTroy
    Data rejestracji
    2006
    Wiek
    32
    Posty
    5,830
    Siła reputacji
    23

    Domyślny

    Krokiety z kapustą i grzybami, Pierogi z kapustą i grzybami, Sos pieczarkowy, Karp, Sałatka jarzynowa, Krupnik, Wino, Był jeszcze barszcz z uszkami i żurek z jajkiem. :)
    Impossible Is Nothing

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Cos do poczytania przy jedzeniu
    Przez Halunek w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post: 07-10-2017, 19:23
  2. Żebrogłosowanie na Jarocin, torgu pokaż siłę!
    Przez Bazan w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post: 08-05-2016, 12:51
  3. Foobar2000 - pokaż przy uruchamianiu
    Przez Bazan w dziale Sprzęt i oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 02-11-2015, 09:26
  4. Pokaż w co siekasz - Screen ONLY
    Przez Levyt w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 213
    Ostatni post: 31-12-2014, 12:38
  5. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 08-05-2005, 20:58

Tagi tego tematu

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •