https://torg.pl/customavatars/avatar334813_1.gif
czyli ze co
Wersja do druku
https://torg.pl/customavatars/avatar334813_1.gif
czyli ze co
no dobra ale co to za ustrojstwo?
Po prostu garnek który grzeje i miesza i trochę też piekarnik.
jakim chujem to miałby być piekarnik jak to pewnie co najwyżej podgrzeje miskę od spodu jakąś grzałką jak w czajniku
Załącznik 380331Załącznik 380332
Jeszcze Tabasco i Sriracha u mnie ostatnio często bywa :reeeeeeee.png
Nie mogę, bo ja gluten-free musze :(
z takich sosów/past z torebki polecam te zielone co w biedronkach można spotkać (house of asia chyba), ogólnie te biedronkowe rzeczy azjatyckie bardzo fajne są np. pasta gochujang, makarony też fajne
Chinskie noodles sa terrible, Wloski makaron to cos innego, Chinczycy uwielbiaja Wloski makaron, ale w sumie to normalnosc, Mongolskie rasy kopiuja to co najlepsze od Kaukaskich ras, maja obsesje na punkcie Europejskiej historii i gastronomii, nie lubie i nie jadam Chinskich dan, Chinczycy maja interesujaca gastronomie, ale Europojeska czy Wloska niszczy ich latwo, w Amerykansko Anglo Sasakim swiecie nie wielu ludzi zna tradycje z mojego kraju, Anglicy i Amerykanie o takie swinie co jedza wszystko z jednym garze.
Hmm, dzisiaj Spigola gratinata czyli Okoń morski
Załącznik 380341
Amerykanska mentalnosc to wpierdolic jak swinia ananasy kukurydzy zjebany low quality szynke bo te Anglo Saskie Niemieckie rasy nie wiedza jak stworzy dobra szynke czy kielbase, tony BBQ sosu, i inne gowna, pozniej placza bo sa grubasami, Polskie jedzenie tradycyjne jest nie zle, czasami mozna degustowac, Polska gastronomia nisczy Niemecka i Angielska.
racja