To już maskota wolę
Wersja do druku
To już maskota wolę
hejkerzy białeczka to cipki 50kg i grubasy 100+
Co to jest serek włoski?
Co do twarogu to wolałbym se Shake białkowy opierdolic, ale z drugiej strony jak jesteś świnia (ja trochę jestem), to opierdolisz wszystko, a ten twaróg cię zapcha chociaż
Bakoma for men smakuje jak tynk, a w tym twarogu masz wystarczająco białka jak na jeden posiłek. To sie zawsze zalewało jogobelą wisniowa z kawalkami owoców ewentualnie jakas brzoskwiniowa
to chyba ricotta albo jakies mascarpone. ale serek typu włoskiego to co innego, wygląda jak twaróg ale ma kompletnie inny smak. jakby to opisać :hmm powiedziałbym że twaróg normalnie ma pewną kwaśność, a typu włoskiego nie. ma też trochę inną konsystencję. no i mniej płynów w nim jest chyba
Może o to chodzi. Bardzo smaczna rzecz, jak już się zwykły twaróg przeje. Lepiej też pasuje do warzyw niż zwykły twaróg np. do takiego odpowiednika sałatki caprese. I jak ktoś nie zna to jeszcze fajną alternatywą jest twaróg wędzony - do kupienia nawet w lidlu.
https://res.cloudinary.com/dj484tw6k...8805/13993.png
Wędzony znam, a ten gdzie można kupić?
Zmiksuj se ten twaróg z jogurtem i masz szejka, ew. Jak dodasz jeszcze mrożone owoce to masz lody
Wpierdalam tak często
To pan chyba nigdy nie jadł lodów
Jest piardyliard rodzajów lodów nie każde są jak ta twoja algida za 5.99 litr
delfiny zabijasz plastikowymi sztućcami dumny z siebie jestes?