Zamiast narobić smaka na jedzenie to dzięki Tobie kalorie się zgadzają :kappa
Wersja do druku
Zamiast narobić smaka na jedzenie to dzięki Tobie kalorie się zgadzają :kappa
Musialem sobie do tego zwalic, takie to dobre
Też robicie salatke w misce do której wczesniej rzygaliscie?
Tak, chociaż sam wolę nazywać to hartowaniem miski (nie rzyganiem)
Szukam czegos podobnego do heinz barbecue classic rich & smoky, co polecacie?
Przecier pomidorowy, ocet spirytusowy, cukier, melasa, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy, czosnek, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), aromat dymu wędzarniczego, aromaty.
wszystko co ma dym wedzarniczy w plynie bedzie smakowac podobnie, nawet jesli kupisz jakas tania podrobe sosu to dodajac papryczke, musztarde albo majonez uda ci sie podrobic ten smak
tak samo z tym sosem goldem kentucky, przepis jest prosty:
3x lyzka majonezu
1x lyzka musztardy miodowej
1x lyzka ktoregokolwiek sosu bbq o ile ma w sobie troche dymu wedzarniczego
viola
naplet z chuja muwicie, a gdzie przepis kurvy jebane:reeeee
piatkowy bigosik
https://i.imgur.com/AsfQCFS.jpg
Palce lizać
ta kolegi zbira palce