nie lacze tych dwóch przypraw, albo kurkuma albo curry
no i daje sporo raczej, ogolnie taka aromatyczna kuchnia to moje klimaty mocno
polecam mocno
Załącznik 377739
Wersja do druku
nie lacze tych dwóch przypraw, albo kurkuma albo curry
no i daje sporo raczej, ogolnie taka aromatyczna kuchnia to moje klimaty mocno
polecam mocno
Załącznik 377739
ale to najpierw robie mieso, a pozniej tylko paste pomidorowa dodaje, ta? bo tak to ja wiem, ale mi chodzi o same przyprawy
włoski smak <> pomidory z puszki:senorkekw
Cebulka suszona taka z prymatu kamisa albo cokolwiek. nie smakuje jak świeża ale daje taką naturalna słodycz której inaczej się nie da osiągnąć.
Pasta taka w tubie z Lidla co kolega mówił najlepsza. W zależności od przepisu można wrzucić przed mięsem, jak już jest mięso, do sosów, ogólnie bardzo uniwersalna. Ja najczęściej wrzucam zanim mięso dam, daje się lekko zbrązowic i potem po wrzuceniu mięsa takie ciekawe aromaty przechodzą. Tylko musisz wyczuć swoją kuchenkę żeby nie przypalić
O coś takiego
https://i.iplsc.com/000A93J9GH2V8GMT-C0.jpeg
ogolnie to sprawdze kazdy przepis tutaj napisany, ale chyba najpierw ten byczka bo wyglada najlepiej (i mi glownie chodzilo o same przyprawy)
Wszystko co zostało wymienione jest przyprawą halko.
A no i sosy rybne, sojowe, ostrygowe itp to też fajne czasem. Marynaty z octem też kozak
https://pliki.doradcasmaku.pl/paczki...zakiem0-4.webp
pączki z kurczakiem juz gotowe na sonka czwartek :pogchamp
Nieźle, tez lubie czasem dogadzać swojemu pieskowi
słabo was tam karmią w tym szpitalu
Załącznik 377784
Rękaw to jest kurwa piękna rzecz, 2 minuty i obiad gotowy, zero pierdolenia się
Ładne jedzonko dla pieska, ale myśle, że może mieć po tym srake