Reklama
Strona 119 z 166 PierwszaPierwsza ... 1969109117118119120121129 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 1,771 do 1,785 z 2489

Temat: Torgu, gotujemy!

  1. #1771
    Avatar Vadim
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Płock
    Wiek
    33
    Posty
    4,967
    Siła reputacji
    21

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    jakieś pomysły na obiad z użyciem świeżego szpinaku? makaron odpada, pierogi też, najlepiej na szybko jakoś
    http://allrecipes.pl/przepis/7401/ro...--ososiem.aspx
    Ze swiezym tez moze byc.

    Wlasnie jem, zaraz fotke wrzuce do tematu ze zdjeciami ;d

    @Edit
    Wrzucone ;]
    Ostatnio zmieniony przez Vadim : 04-02-2014, 20:55

  2. #1772
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    ja ostatnio dodawałem. kurczak na szpinaku z szuszonymi pomidorami, czosnkiem,mascarpone i takie tam. kozak to było. zaraz upne tu fotke.

    Ostatnio zmieniony przez supermate : 04-02-2014, 21:57
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  3. #1773
    Avatar Kansu
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    2,544
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    @lipek ;
    masz przepis na te jedzonko co robiłeś, z serem czedarem, mięsem mieloym itp?

  4. Reklama
  5. #1774
    Avatar lipek
    Data rejestracji
    2004
    Położenie
    Hyperbolic Time Chamber
    Wiek
    35
    Posty
    2,737
    Siła reputacji
    22

    Domyślny

    Cytuj Kansu napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    @lipek ;
    masz przepis na te jedzonko co robiłeś, z serem czedarem, mięsem mieloym itp?
    http://www.youtube.com/watch?v=HTWQlU1tVg8

  6. #1775
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj lipek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    ale pietruszka to do tego dania pasuje jak pięść do oka.
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  7. #1776
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    ale pietruszka to do tego dania pasuje jak pięść do oka.
    hmmm, może coś w tym jest bo sam posypałem i jakoś mi to nie grało ale to chyba i tak ma tyle wspólnego z meksykiem co mielonka z szynką parmeńską, ogólnie jakoś to danie nie urwało mi dupy i nie wiem czy będę robił kolejny raz, zdecydowanie chili con carne wciąga enchilade nosem
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  8. Reklama
  9. #1777
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj udarr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    hmmm, może coś w tym jest bo sam posypałem i jakoś mi to nie grało ale to chyba i tak ma tyle wspólnego z meksykiem co mielonka z szynką parmeńską, ogólnie jakoś to danie nie urwało mi dupy i nie wiem czy będę robił kolejny raz, zdecydowanie chili con carne wciąga enchilade nosem
    szczypior by chyba dał radę bardziej. ja nie jadłem, bo jakoś śmietnikowe mi się to danie wydawało za bardzo, na zamawianie w knajpie.

    z meksyku to kurczaka mole polecam. oryginalne i prsote do zrobienia. nowe smaki gwarantowane

    @down

    kolendra jezcze gorsza niż pietruszka. z zielonych to szczypior sypiąobficie. o kolendrze nie slyszalem w meksysku
    Ostatnio zmieniony przez supermate : 04-02-2014, 23:05
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  10. #1778

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Zamiast tej natki pietruszki powinna być kolendra i by było kozacko. Ja jutro będę to robił, ale robię to bardziej na wzór chili con carne właśnie, żadnych kurczaków.

  11. #1779

    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    Krym
    Posty
    2,013
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    mm fajnie wygladaja te roladki Vadim:d ale 100g lososia w plastrach i to w biedronce kosztuje chyba jakos 8zl, tak? wiec 32zl za 400g? a ja student ;/..
    'Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.'
    Mark Twain.

  12. Reklama
  13. #1780
    Avatar Kansu
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    2,544
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    a dajcie przepis na chili con carne
    co Wy na to, by zrobić listę sprawdzonych, torgowych przepisów, a nie pisać w kółko o jeden

  14. #1781
    Avatar Vadim
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Płock
    Wiek
    33
    Posty
    4,967
    Siła reputacji
    21

    Domyślny

    Cytuj SedaN* napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    mm fajnie wygladaja te roladki Vadim:d ale 100g lososia w plastrach i to w biedronce kosztuje chyba jakos 8zl, tak? wiec 32zl za 400g? a ja student ;/..
    No tanie nie jest, ale mega smaczne. Warto sobie pozwolic raz na jakis czas. Ja tez student :D Mozesz mniejsza ilosc zrobic niz w przepisie, ja zrobilem tylko z 200 albo 250g lososia i jednego almette.
    4-5zl/100g dostaniesz w tesko, na takich tackach kwadratowych jest. Ale nie smakuje mi. Lepiej kupic wiesza ilosc w jakims markecie, np. w auchan kolo 15zl za 200g czy tam 250g. A dobre lososie 100g kolo dyszki.
    200g w auchan najtaniej 8.50 kosztuje ;d
    Ostatnio zmieniony przez Vadim : 04-02-2014, 23:13

  15. #1782
    rooter

    Domyślny

    Jak rozmrażacie pierś z kurczaka?

  16. Reklama
  17. #1783
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    Cytuj rooter napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jak rozmrażacie pierś z kurczaka?
    -wstawiam do lodówki dzień wcześnie
    -kładę na zlewie kilka godzin wcześniej
    -wsadzam na program rozmrażania do kuchenki mikrofalowej i pilnuję żeby się nie ścieła
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  18. #1784

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    szczypior by chyba dał radę bardziej. ja nie jadłem, bo jakoś śmietnikowe mi się to danie wydawało za bardzo, na zamawianie w knajpie.

    @down

    kolendra jezcze gorsza niż pietruszka. z zielonych to szczypior sypiąobficie. o kolendrze nie slyszalem w meksysku
    Świeże liście kolendry są nieodzownym składnikiem kuchni południowo-azjatyckich, wykorzystywanym np. w przygotowaniu wielu chutney i potraw curry, a także kuchni chińskiej, czy meksykańskiej(...) Kolendrę stosuje się również często jako przybranie do potraw.
    Nie sądziłem, że Ciebie kiedyś zaskoczę.

  19. #1785
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Cytuj Averin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Nie sądziłem, że Ciebie kiedyś zaskoczę.
    oprócz salsy (przyznaje, że zapomniałem o tym) nie pasuje mi wogóle kolednra w kuchni meksykańskiej. ale racja jest jak mówisz.
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Torgu, poleć co obejrzeć!
    Przez Xioniz w dziale Filmy, seriale i telewizja
    Odpowiedzi: 1720
    Ostatni post: 15-06-2025, 08:50
  2. Aion Online - Torgu gramy ?
    Przez haxigi w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 915
    Ostatni post: 20-02-2016, 13:43
  3. Lineage 2 - Torgu gramy v2!
    Przez Masaker w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 735
    Ostatni post: 10-10-2015, 16:00
  4. E-republik. Torgu, gramy?
    Przez Deep w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 1289
    Ostatni post: 04-12-2014, 00:21
  5. Los Santos Role Play, torgu...
    Przez kisiel w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 133
    Ostatni post: 31-12-2011, 15:41

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •