Reklama
Strona 69 z 166 PierwszaPierwsza ... 1959676869707179119 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 1,021 do 1,035 z 2489

Temat: Torgu, gotujemy!

  1. #1021
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Cytuj pluto65 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Kuba, czy ja pisałem o jagnięcinie i kebabie?
    Ja Ci napisałem, że pewnie to co Ci posmakowało było jagnięciną bo wiele osób myli te dwa pojęcia. Założyłem, że jadłeś więcej baraniny w kebabie i dlatego Ci posmakowała ;D
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  2. #1022
    konto usunięte

    Domyślny

    Cytuj Mistyk napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Yo. Uwielbiam gotować, umiem gotować. W ramach małego contestu jutro będę robił obiad u mojej dziewczyny w domu, muszę czymś zachwycić jej mamę i dość wybrednego, 10letniego brata. Jakaś zajebista, smaczna zupa i drugie danie - co możecie polecić ? Jeszcze będę robił podwieczorek, ale tutaj już chyba zdecydowałem - banany w cieście i lody xd. HALP !
    Zupa meksykanska :
    marchewka, ziemniaki, czerwona fasola puszka, pomidory z puszki albo normalne, kukurydza puszka, cebulka podsmazona na patelni + 0.5kg mielonego z przyprawa carry.

    drugie danie polecalbym zrobic standardowy polski obiad, ale z nowoczesnym wykonaniem ;)

    ziemniaki, kotleta schabowego i salatke zamien po prostu na zwykle frytki + kotlety schabowe tylko do panierki dosyp skruszone platki corn flakes wyjdzie Ci kotlet z panierka ala KFC + salatka lodowa z rucola + rzodkiewka i smietana.... polecam ;]

  3. #1023
    Avatar Pluto
    Data rejestracji
    2011
    Posty
    444
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    Nieee, baranina jakoś posmakowała mi w egipcie. ;d

  4. Reklama
  5. #1024
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    W smaku jest dobra przynajmniej dla mnie ale zapach nie zawsze jest adekwatny do smaku...
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  6. #1025
    Avatar Pluto
    Data rejestracji
    2011
    Posty
    444
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    To było takie małe z dziurką w środku? Też takie jadłeś to?

  7. #1026
    Avatar benek6666
    Data rejestracji
    2006
    Wiek
    34
    Posty
    213
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    karkówka jest elo



    down

    jakie zasalanie? nie jestem pro w pieczeniu mięs
    byle do naczynia włożyc, przyprawić dobrze, czosnku dodać i tyle. co jakis czas podlać tym tluszczem co sie wytapia zeby byla miekka
    Ostatnio zmieniony przez benek6666 : 17-08-2012, 22:01

  8. Reklama
  9. #1027
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Cytuj pluto65 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    To było takie małe z dziurką w środku? Też takie jadłeś to?
    W egipcie z tego co pamiętam była baranina ze śliwką w sosie miodowym a jak wyglądało to Ci nie powiem bo nie pamiętam.

    Wczoraj zrobiłem tak zajebisty tatar, że myślałem żeby wsuwać to dzień i noc ale jak się okazało mam uczulenie na jakieś gówno w tym i muszę się folgować...

    Karkówkę nasalałeś czy wyszła naturalnie miękka?
    Ostatnio zmieniony przez kubaplik : 17-08-2012, 16:18
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  10. #1028
    Avatar Moris
    Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Poznań
    Wiek
    32
    Posty
    474
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    kolorowy makaron z sosem bolonskim


  11. #1029
    Avatar polek asty
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    w mieszkaniu
    Wiek
    29
    Posty
    5,563
    Siła reputacji
    22

    Domyślny

    Jakie mięso do pieczonych ziemniaków (talarki) i brokułów zapiekanych w cieście? (lekko)

  12. Reklama
  13. #1030
    konto usunięte

    Domyślny

    Cytuj polek asty napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakie mięso do pieczonych ziemniaków (talarki) i brokułów zapiekanych w cieście? (lekko)
    Najlepsza lekko krwista wolowina ;)

  14. #1031
    Avatar Pluto
    Data rejestracji
    2011
    Posty
    444
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    Karkówka jest lepsza włóż to wszystko sobie do pieca poukładaj warstwami i wychodzi zajebiste.

    Jak dzisiaj nie będę szedł na miasto to zrobie corn dogi ;d jadł ktoś z was?
    Ostatnio zmieniony przez Pluto : 19-08-2012, 15:20

  15. #1032
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Cytuj pluto65 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Karkówka jest lepsza włóż to wszystko sobie do pieca poukładaj warstwami i wychodzi zajebiste.

    Jak dzisiaj nie będę szedł na miasto to zrobie corn dogi ;d jadł ktoś z was?
    Kiedyś jadłem w gdańsku z jakiegoś stoiska ale bałem się myśleć co jest w panierce nie wspominając o ,,mięsie'' : D

    Smażysz we frytkownicy czy na gorącym oleju?
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  16. Reklama
  17. #1033
    Avatar Pluto
    Data rejestracji
    2011
    Posty
    444
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    Właśnie się zabieram za nie, na oleju je wezme podsmaże bo nie mam frytownicy. A smak jaki był opłaca mi się robić? ;d

  18. #1034

    Data rejestracji
    2009
    Posty
    1,622
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Cytuj pluto65 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Właśnie się zabieram za nie, na oleju je wezme podsmaże bo nie mam frytownicy. A smak jaki był opłaca mi się robić? ;d
    http://www.youtube.com/watch?v=6o938pxj5YA Tutaj paei robi je właśnie na patelni + genialny sposób z kubkiem :D
    Jeżeli lubisz hot-dogi/parówki w cieście francuskim, powinno ci smakować :)

  19. #1035
    Avatar Pluto
    Data rejestracji
    2011
    Posty
    444
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    Zrobiłem ale sie bardzo rozczarowałem zjadłem jednego jeszcze jeden mi został ale może potem go zjem nie za bardzo mi smakowało, może za dużo tej panierki dałem gdzieś bo tak miejscami było spoko, ale też chyba troszke za dużo ogień dałem i się troche przypaliło, oleju też za dużo dałem i było troche takie tłuste.. Zdjęcie takie bo telefon mam stary i aparat 2 megapixele ;d


  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Torgu, poleć co obejrzeć!
    Przez Xioniz w dziale Filmy, seriale i telewizja
    Odpowiedzi: 1720
    Ostatni post: 15-06-2025, 08:50
  2. Aion Online - Torgu gramy ?
    Przez haxigi w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 915
    Ostatni post: 20-02-2016, 13:43
  3. Lineage 2 - Torgu gramy v2!
    Przez Masaker w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 735
    Ostatni post: 10-10-2015, 16:00
  4. E-republik. Torgu, gramy?
    Przez Deep w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 1289
    Ostatni post: 04-12-2014, 00:21
  5. Los Santos Role Play, torgu...
    Przez kisiel w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 133
    Ostatni post: 31-12-2011, 15:41

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •