Reklama
Strona 50 z 166 PierwszaPierwsza ... 40484950515260100150 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 736 do 750 z 2489

Temat: Torgu, gotujemy!

  1. #736

    Data rejestracji
    2010
    Posty
    1,024
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    #up
    Nie zgodzę się, np ostatnio robiłem rosół na żołądkach (bardzo dobry wyszedł).
    na treningi jestem chetny bo potrzebuje kogos kto mnie kurwa wyrwie z tego pierdolonego marazmu w sensie walenia konia, czytania bzdur w internecie i palenia szlugow. po prostu dostaje telefon a jak sie nie zjawiam to dostaje przy najblizszym spotkaniu pizde w zoladek
    PODPISANO ANIMAL

  2. #737
    Avatar Phoenix
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    330
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Cytuj wootang napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    #up
    Nie zgodzę się, np ostatnio robiłem rosół na żołądkach (bardzo dobry wyszedł).
    what? ;o

    na porcji rosołowej masz tłusty rosół, na piersi jest taki "light" xd
    no i pierś możesz potem trochę do rosołu wkroić
    Captain! My Captain!

  3. #738
    Avatar Moris
    Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Poznań
    Wiek
    32
    Posty
    474
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Cytuj Yebak Lesny napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    coś co mógłby zrobić każdy amator przy niewielkiej pomocy kogoś doświadczonego, a co jest "delyszys" :D
    spaghetti robione od zera jest pyszne i naprawde proste w przygotowaniu. jedyna potrawa jaka umiem zrobic od poczatku do konca oprocz kurczaka.

  4. Reklama
  5. #739
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Co do makaronu w rosole to jak go sparzysz wodą i przelejesz zimną to nie będzie taki mętny. Za 2-3 godziny robię kotleciki de volaille z serem i warzywami więc powinno wyjść coś przyzwoitego. Sam rosół robiłem jakoś w wakacje ale żeby on wyszedł normalny to trzeba go ogotować na 2-3 kurach bo inaczej jest bez smaku. Tak samo barszcz, jak go zagotujesz to straci kolor. Sorry, że bez cytowania ale dopiero wstałem i się człowiekowi nie chce ;)
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  6. #740
    Avatar czarnecki
    Data rejestracji
    2012
    Wiek
    33
    Posty
    76
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    /kubaplik
    podrzucisz jakis przepis na de volaille

  7. #741
    Avatar kubaplik
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    inąd
    Posty
    893
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    Miałem jakiś w pdf kiedyś, poszukam na drugim kompie i podrzucę ; )
    Otóż mam problem z przegrzaniem procesora, winowajcą jest wysuszona pasta termoprzewodząca. Prowizorycznie nałożyłem krem do stóp, ale było jeszcze gorzej.

  8. Reklama
  9. #742
    Avatar Endorfina
    Data rejestracji
    2010
    Posty
    130
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    mam takie pytanie, kupiłem sobie paczuszkę tych warzyw na patelnie i na opakowaniu pisze, żeby nie rozmrażać, ani nie zamrażać ponownie i pech chciał, że zapomniałem je schować do zamrażalnika i się rozmroziły. Sądzicie, że mogę je normalnie przyrządzić?

  10. #743
    Avatar Phoenix
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    330
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Cytuj Endorfina napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    mam takie pytanie, kupiłem sobie paczuszkę tych warzyw na patelnie i na opakowaniu pisze, żeby nie rozmrażać, ani nie zamrażać ponownie i pech chciał, że zapomniałem je schować do zamrażalnika i się rozmroziły. Sądzicie, że mogę je normalnie przyrządzić?
    tak
    mogą utracić trochę smak

    ale nie zamrażaj ponownie (nic nie zamraża się 2x bo jakieś tam bakterie się rozwijają czy coś podobno)
    Captain! My Captain!

  11. #744
    Avatar Yebak Lesny
    Data rejestracji
    2011
    Położenie
    Podkarpacky
    Wiek
    34
    Posty
    582
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    @moris

    spaghetti - zdecydowanie już mi sie przejadło ;p

    GG: 5519884

  12. Reklama
  13. #745
    Avatar Dziki Pallek :)
    Data rejestracji
    2011
    Położenie
    z kontowni
    Wiek
    32
    Posty
    823
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    polecicie cos na kolację? Moze byc cos mięsnego, ma być dobre. Do wydania 20-30zl, w poblizu biedronka i jakis osiedlowy. Cos innego niz spagetti :)
    moje gg:38193374


  14. #746
    Avatar polek asty
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    w mieszkaniu
    Wiek
    29
    Posty
    5,563
    Siła reputacji
    22

    Domyślny

    Mięsnego jeża.

    Tak rly to zrobiłbym sobie jakąś zapiekankę za takie pieniądze. Wrzucić możesz wszystko co lubisz tak na prawdę. Od siebie polecam 2 piersi z kurczaka( ja zawsze podsmażam sobie przed pieczeniem) + brokuły + pieczarki + makaron rurki + ziemniaki + kukurydza + ew. coś co lubisz np pomidor. na wszystko tarkujesz ser i do piekarnika aż się serek ładnie roztopi i rozleje :)

  15. #747

    Notoryczny Miotacz Postów lolekk jest teraz offline
    Avatar lolekk
    Data rejestracji
    2009
    Wiek
    31
    Posty
    1,277
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    pomysl na jakis prosty sos do warzyw??
    http://forum.tibia.org.pl/image.php?u=285856&type=sigpic&dateline=1315062585

  16. Reklama
  17. #748

    Data rejestracji
    2006
    Posty
    373
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Cześć. Skąd mam wiedzieć kiedy olej ma 160 stopni? Po około ilu minutach na jakim ogniu jest taka temperatura?
    Bo chcę zrobić te kurczaczki z kfc a nie chcę ich przypalić ^^

  18. #749
    Avatar Phoenix
    Data rejestracji
    2009
    Posty
    330
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Cytuj Kobra1253 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Cześć. Skąd mam wiedzieć kiedy olej ma 160 stopni? Po około ilu minutach na jakim ogniu jest taka temperatura?
    Bo chcę zrobić te kurczaczki z kfc a nie chcę ich przypalić ^^
    ja to robiłem na oko
    po prostu musisz mieć doświadczenie ;dd
    nie da się tego ot tak określić bo każdy ma inny piec/kuchenkę/ognisko/whatever

    polecam potem wrzucić do piekarnika na paręnaście minut (ale pilnuj), żeby się dokładnie dopiekły

    no i odsącz z tłuszczu na papierowym ręczniku a jak bd smażył to nie na zimnym oleju bo nasiąkną tłuszczem i bd okropne (olej jak jest gorący to tak zaczyna się w nim mieszać tak jakby, ogarniesz)
    Captain! My Captain!

  19. #750

    Data rejestracji
    2006
    Posty
    373
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Tak czy siak wrzucam dopiero na rozgrzany olej właśnie na te 160 stopni. Ogólnie robię twistery więc później wrzucam do piekarnika całego 'twistera' ale tylko żeby lekko podpiec na minutę ew. 2. No zobaczymy jak to będzie :)

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Torgu, poleć co obejrzeć!
    Przez Xioniz w dziale Filmy, seriale i telewizja
    Odpowiedzi: 1720
    Ostatni post: 15-06-2025, 08:50
  2. Aion Online - Torgu gramy ?
    Przez haxigi w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 915
    Ostatni post: 20-02-2016, 13:43
  3. Lineage 2 - Torgu gramy v2!
    Przez Masaker w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 735
    Ostatni post: 10-10-2015, 16:00
  4. E-republik. Torgu, gramy?
    Przez Deep w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 1289
    Ostatni post: 04-12-2014, 00:21
  5. Los Santos Role Play, torgu...
    Przez kisiel w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 133
    Ostatni post: 31-12-2011, 15:41

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •