Kukiz to jest jakiś okropny przekręt, czuję, że dzieje się coś złego, ale jeszcze nie wiem co
dlaczego z początku deklarował 'współpracę' z JKM, przytakiwał na jego poglądy, a teraz mówi o budowaniu rządu z lewicą i związkami zawodowymi? jedyne o czym cały czas pierdoli to te jego JOWy, które nic nie zmienią, a może nawet pogorszą
a z drugiej strony dlaczego ludzie z KORWiN nie hejtują Kukiza?
szukałem czegoś od Pana Michalkiewicza na ten temat i znalazłem to, polecam posłuchać ze skupieniem:
(nagranie z 2012 roku)
można się dziwić, że nagle wszystkie media zaczęły promować Kukiza (np. wczoraj - nowa trybuna opolska, lokalna gazeta, napisała dwa newsy o Kukizie i wrzuciła je na facebooka - oczywiście o JKM czy Braunie ani słowa, za to promują Komorowskiego, Dudę, Ogórkową i właśnie Kukiza), że w rządowych sondażach przewyższa Korwina dwukrotnie, że zapraszają go do różnych programów telewizyjnych, ale największy mindfuck mam czytając komentarze na jego facebooku
sami zobaczcie:
https://www.facebook.com/PrezydentKukiz
ludzie wrzucają zdjęcia w kukizowych koszulkach, jak rozdają ulotki, a przy tym nie przekazują żadnej treści w swoich komentarzach - zupełnie inaczej niż w na fanpejdżach KNP czy KORWiN, gdzie ludzie dyskutują, piszą że się z czymś zgadzają lub nie
u Kukiza piszą jak u jakiegoś Kaczyńskiego, że nie poddawajmy się, że teraz 'będą atakować Kukiza bo się go boją', że bunt, że trzeba 'rozwalić system', że tylko w Kukizie nadzieja - i to ludzie w średnim wieku, jak i młodzi (w tym zastanawiająco dużo kobiet)
Zakładki