O chłopie tak się wkurzyłem czytając twoje dwie wypowiedzi.
Poczekaj do oficjalnego newsa i sprawdź normalną wersję bota czy też takie problemy. Jeśli tak to cóż... zawsze pozostają inne boty :)
Normalną wersje bota? co to do jasnego ch*ja zmienia ? Nie wkręcaj ludzi nic to nie zmienia crack to jedynie zmiana w asmie bądź inaczej zmiennej bool albo podobnej tak aby od razu przeniosło nas na właściwą forme bota !
Więc pytam według kodeksu karnego którego państwa boty są nielegalne? Normalnie bym się nie czepiał ale moderator działu boty takie herezje pisze na temat botów?
Chłopcze ty piszesz herezje już ci odwala bo wyszło to że rbp to zwykły shit, nie pouczaj ludzi że nie umieją czytać bo sam widocznie nie potrafisz, masz czytaj:
3. Cheating
a) Bug Abuse
Exploiting obvious errors of the game or any other part of CipSoft's services.
b) Using Unofficial Software to Play
Manipulating the official client program or using additional software to play the game.
Jakieś jeszcze masz wykręty czy przestaniesz gadać że wszyscy ci co piszą że jest chujowy nie umieją ustawić bota?
Co do cracków nie są one legalne bo
używanie a nie posiadanie na dysku bota jest karalne czyli łamiąc zabezpieczenia do programu jesteś przestępcą i nikt nie patrzy do czego program służy bo nie koniecznie go używałeś np przy odpalonej Tibi a to że łamiesz programem regulamin Tibi to już inna bajka i za to możesz mieć też drugą sprawę ;)
Co do ciebie Tibiaredbot.pl, nic do ciebie nie mam ale proszę przestań tak się zachowywać.
@UP nie doczytałem ale napisałem co musiałem i więcej się tu nie będę udzielał moje zdanie na temat RBP się nie zmieniło.
Zakładki