Reklama
Strona 15 z 92 PierwszaPierwsza ... 513141516172565 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 211 do 225 z 1374

Temat: [RED BOT PRO] Oficjalny temat

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Shadowcores
    Siła reputacji
    14

Domyślny

+1 up

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Konin
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Dziwne jest to, że Blizzard był w stanie pozwać twórców botów/hacków (były głośne przypadki z Wowem i SC2) i zgarnąć od nich jeszcze duże odszkodowania także z tą całkowitą legalnością tego typu oprogramowania to bym się nie zgodził ^^

Data rejestracji
    2011
    Siła reputacji
    17

Domyślny

wydaję mi się, że gdyby Cipsoft chciał to też by mógł coś działać

4. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    tibiaredbot.pl
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Cytuj --Dark-- napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    ogólnie zgadzasz się na regulamin Tibi gdzie jest napisane że zakazane jest używania botów, czyli łamiesz regulamin na który się zgodziłeś czyli ugodę między twórcami tibi a tobą ;p

więc są one nielegalne ;)
    Tak, są one nielegalne w świetle prawa tibijskiego. Zaakceptowałeś i jeśli nie będziesz go przestrzegał to Cipsoft może Cię ukarać.

Ale w świetle prawa Kodeksu Karnego nie jest to nielegalne i możesz sobie używać bota ile chcesz.
    Jednak Kodeks Karny jasno określa prawa własności intelektualnej a tworzenie cracków to łamanie tego prawa.

Rozumiesz różnicę?

Cytuj Madduro napisał Pokaż post
    Tylko zobacz, że ja nie cytowałem Tomixa tylko Ciebie

wiadomo, że NIE MA ŻADNEGO KODEKSU KARNEGO, który uwzględnia używanie botów, człowieku...
    Ale dlaczego najeżdżasz na mnie tak grubo? Tomix wymyślił że boty są nielegalne, ja spytałem, według jakiego prawa a Ty się napinasz że ja twierdzę że są nielegalne...

Cytuj Madduro napisał Pokaż post
    człowieku, zobacz co Ty w ogóle piszesz.

już dawno byś w pierdlu siedział gdyby były takie prawa.
    A więc "człowieku" chyba się zanadto zapętliłeś...
    Ostatnio zmieniony przez Tibiaredbot.pl : 30-08-2012, 17:38

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Polska
    Siła reputacji
    20

Domyślny

widze bezsensowna gadka ale napiszę ostatniego posta do tej dyskusji

Po pierwsze.
    Zgodziłeś się na akceptację regulaminu.

Po drugie.
    Autorzy Tibii mogą żądać od twórców botów zadość uczynienia za szkody wyrządzone im (nie próbuj interpretować jakie szkody)

Po trzecie.
    Wiadomo czy nielegalny program czy legalny tworzenie obejść do niego (jeśli autor się nie godzi na to) może nieść za sobą konsekwencje

Myślę że tyle wystarczy w tym temacie

Data rejestracji
    2008
    Siła reputacji
    17

Domyślny

Próbuje odpalić Bota to mi wyskakuje error "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana...". Why? :D

Edit: Mam Windows XP

8. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    tibiaredbot.pl
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Cytuj avec napisał Pokaż post
    Próbuje odpalić Bota to mi wyskakuje error "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana...". Why? :D

Edit: Mam Windows XP
    .NET FRAMEWORK 3.5 co najmniej musisz zainstalować.

Data rejestracji
    2011
    Siła reputacji
    17

Domyślny

po prostu skończmy już ten temat, crack jest udostępniony, kto chce niech korzysta.

Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    14

Domyślny

O chłopie tak się wkurzyłem czytając twoje dwie wypowiedzi.

Poczekaj do oficjalnego newsa i sprawdź normalną wersję bota czy też takie problemy. Jeśli tak to cóż... zawsze pozostają inne boty :)
    Normalną wersje bota? co to do jasnego ch*ja zmienia ? Nie wkręcaj ludzi nic to nie zmienia crack to jedynie zmiana w asmie bądź inaczej zmiennej bool albo podobnej tak aby od razu przeniosło nas na właściwą forme bota !
    Więc pytam według kodeksu karnego którego państwa boty są nielegalne? Normalnie bym się nie czepiał ale moderator działu boty takie herezje pisze na temat botów?
    Chłopcze ty piszesz herezje już ci odwala bo wyszło to że rbp to zwykły shit, nie pouczaj ludzi że nie umieją czytać bo sam widocznie nie potrafisz, masz czytaj:

3. Cheating
    a) Bug Abuse
    Exploiting obvious errors of the game or any other part of CipSoft's services.
    b) Using Unofficial Software to Play
    Manipulating the official client program or using additional software to play the game.

Jakieś jeszcze masz wykręty czy przestaniesz gadać że wszyscy ci co piszą że jest chujowy nie umieją ustawić bota?
    Co do cracków nie są one legalne bo używanie a nie posiadanie na dysku bota jest karalne czyli łamiąc zabezpieczenia do programu jesteś przestępcą i nikt nie patrzy do czego program służy bo nie koniecznie go używałeś np przy odpalonej Tibi a to że łamiesz programem regulamin Tibi to już inna bajka i za to możesz mieć też drugą sprawę ;)

Co do ciebie Tibiaredbot.pl, nic do ciebie nie mam ale proszę przestań tak się zachowywać.

@UP nie doczytałem ale napisałem co musiałem i więcej się tu nie będę udzielał moje zdanie na temat RBP się nie zmieniło.
    Ostatnio zmieniony przez arkes : 30-08-2012, 18:51

12. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    13

Domyślny

Albo ja czegos nie ogarniam, albo cos mi nie dziala czemu cavebot mi nie chodzi, ustawiam swoje waypointy klikal enable i w redbocie przeskakuja waypointy, a w grze postac stoi

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Kędzierzyn-Koźle
    Siła reputacji
    18

Domyślny

W takim razie musiałeś coś źle ustawić. Mi chodzi elegancko. Napisz na priv to postaram się pomóc Ci
    Ostatnio zmieniony przez Veri : 30-08-2012, 19:51
    22:26 Danny[95]: e north to prawo czy w lewo
    22:27 Chomikk[81]: chyba w lewo

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    tibiaredbot.pl
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Witajcie, ta wersja bota nie została wydana jako beta ponieważ sami ją już przetestowaliśmy dość dokładnie.

Changelog version 1.2.7:
    • Dodana opcja > "Import Neobot files(.xml)": Załaduje ona cavebota z plików Neobota.
    • Możecie teraz zobaczyć w głównym oknie ile dni Redbota Pro wam zostało, będzie się odświeżać bez konieczności restartu bota.
    • Distance Targeting będzie używał "full reads" a nie jego prostszej wersji z poprzednich wydań bota.
    • Teraz wewnętrzna funkcja sprawdzania czy potwór jest osiągalny będzie aktualizować się poprawnie, nie będzie atakować niedostępnych potworów.

• Naprawiono i ulepszono wiele funkcji i akcji bota, dajcie znać jeśli macie problem z czymś konkretnym
    Download i oficjalny news:

http://forums.tibiaredbot.com.br/sho...1-2-7-Released!

16. Reklama
    Data rejestracji
    2010
    Siła reputacji
    15

Domyślny

Jak działa importowanie plików z neo? Rozumiem ze tylko wpt, nie actiony? :)

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    tibiaredbot.pl
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Cytuj Plastus napisał Pokaż post
    Jak działa importowanie plików z neo? Rozumiem ze tylko wpt, nie actiony? :)
    Tak, actiony trzeba oczywiście przerobić ;)

BTW: Nie próbowałem ale pliki z ibota pewnie też pójdą :D

Data rejestracji
    2006
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Od jakiegoś czasu sobie przeglądam ten temat i zastanawiałem się czemu używają tego bota, skoro jest tak bardzo "gówniany"
    Przez pewien okres czasu pracuję z Br i sprzedajemy skrypty do ibota(jedne z najlepiej się sprzedające skrypty) może ktoś zna z strony ibota, Soul Scripts.
    I stwierdzam, że ci którzy tutaj się wypowiadają, jaki to ten bot jest gówniany, to gówno sami wiedzą.
    Ponieważ ibot to jest dopiero gówno, gorsze od tego a admin i moderatorzy to kumple którzy robią to tylko dla kasy.
    Admin ma w dupie wszystkich i wszystko, błędy w bocie i błędy z płatnościami...
    A moderator robi co chce żeby zniszczyć konkurencję i samemu sprzedawać skrypty..
    Nie wspominając o tym, że ibot ma więcej bugów od RBP i do tego jest on 100x wolniej "Ulepszany", zresztą większość napraw to napisanie, że coś jest "poprawione" ale nadal to nie działa...
    Właśnie przenieśliśmy się na RBP i zobaczymy czy po dłuższym użytkowaniu wyjdą jakieś błędy:)

Pozdrawiam.

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)