Reklama
Strona 7 z 92 PierwszaPierwsza ... 567891757 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 91 do 105 z 1374

Temat: [RED BOT PRO] Oficjalny temat

Data rejestracji
    2010
    Siła reputacji
    15

Domyślny

@up
    Nie o to chodziło..
    Przecież pytał o BEZPOŚREDNI link do forum a nie czyje jest czyje..
    @down
    Chodzi mu o link, który podaje adres do tematu na forum w którym znajduje się link z downloadem a nie na strone główną.
    Ostatnio zmieniony przez Maroo17 : 10-08-2012, 14:26

Data rejestracji
    2011
    Położenie
    Tarnów
    Siła reputacji
    15

Domyślny

Maroo17@

Sorki,szczerze mowiac nie moge wciaz zrozumiec co autor chce, myslalem ,ze chodzi mu o to, ale widac mylilem sie :P

@topic

http://forums.tibiaredbot.com.br/ o to chodzi?

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Polska
    Siła reputacji
    20

Domyślny

chodzi mi o coś takiego jak dla 124

downloads.tibiaredbot.com.br/124/RedbotPro124.exe

tylko że dla najnowszej wersji czyli bezpośredni link do pliku

4. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    https://kryptośmieć
    Siła reputacji
    14

Domyślny RBP 2.1.5 - prośba ;)

Siemno, mam problem ponieważ coś nie idzie mi ściągnąć najnowszej wersji Reda z oficjalnego forum, bo ciągle mi coś przy samym końcu rozłącza - i tu leży prośba mógłby ktoś wrzucić go na jakiś inny hosting i zapodać link? Help plax! ;]

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    c==3
    Siła reputacji
    21

Domyślny

Forumowicze. Zakladajac, ze bardzo sie nudze po pracy i chcialbym pograc w Tibie po 1,5 roku przerwy to jaki jest teraz bot, który dziala najsprawniej i jest niby najmniej wykrywalny? Moja wiedza na temat botów konczy sie po upadku Neo. Pisze w tym temacie, bo obilo mi sie o uszy ze redbot daje rade.

rico232

Domyślny

Cytuj --Dark-- napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    chodzi mi o coś takiego jak dla 124

downloads.tibiaredbot.com.br/124/RedbotPro124.exe

tylko że dla najnowszej wersji czyli bezpośredni link do pliku

Siema również przyłączam się do prośby - mógłby ktoś podać link jak Pan up prosi, bezpośrednio do oficjalnego downloadu ;]

8. Reklama
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Polska
    Siła reputacji
    20

Domyślny

czy naprawdę nikt nie może podać jednego linku? bezpośrednio z forum tibiaredbot?

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Konin
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj Tiwi napisał Pokaż post
    Forumowicze. Zakladajac, ze bardzo sie nudze po pracy i chcialbym pograc w Tibie po 1,5 roku przerwy to jaki jest teraz bot, który dziala najsprawniej i jest niby najmniej wykrywalny? Moja wiedza na temat botów konczy sie po upadku Neo. Pisze w tym temacie, bo obilo mi sie o uszy ze redbot daje rade.
    Redbot Pro - http://tibiaredbot.com.br/
    iBot - http://tibiaibot.com/

jest jeszcze Xenobot - http://xenobot.net/
    Tylko że w jego przypadku niewykrywalność jest mocno kontrowersyjna. (sam autor twierdzi że bot nie jest safe w 100% ale dosyć mało osób dostaje za niego bana, kiedyś botowałem na nim 200 edkiem i 120ekiem i nie dostałem bana)

Cytuj --Dark-- napisał Pokaż post
    czy naprawdę nikt nie może podać jednego linku? bezpośrednio z forum tibiaredbot?
    http://downloads.tibiaredbot.com.br/...dbotPro125.exe

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    c==3
    Siła reputacji
    21

Domyślny

Z dwojki w/w botów, ktorego gracze czesciej uzywaja/posiada lepsze funkcje/poprostu lepszy? ;d

12. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Konin
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj Tiwi napisał Pokaż post
    Z dwojki w/w botów, ktorego gracze czesciej uzywaja/posiada lepsze funkcje/poprostu lepszy? ;d
    Coś jak wojna pomiędzy Pepsi vs Coca Cola i PS3 vs X360, nie ma jednoznacznie powiedziane który jest lepszy. Ja używam Redbota na Knightach i sobie chwalę, ale z tego co widziałem na iBocie łatwiej jest zrobić skrypta - jest bardziej podobny do Neobota, w sumie to wygląda jak jego kopia. Nie jestem pewny ale wydaje mi się że iBot działa lepiej na Magach i Paladynach ale podobno najnowszy update do Redbota ma fixnąć problem uciekania przed potworami (bo na razie nie działa to zbyt dobrze).
    Mam kumpli którzy botują na iBocie i też sobie go chwalą. Jak na razie to chyba walka bez rozstrzygnięcia.

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Polska
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Cytuj Bartek111 napisał Pokaż post

Dziękuje za linka :)

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    tibiaredbot.pl
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Hello guys.

Nie lubię takich niespodziewanych update ponieważ muszę usuwać wtedy nowe rzeczy z bota nad którymi pracowałem hahahahah

Tak czy inaczej teraz pracuję nad poprawą Distance Targeting więc jeśli chcecie pomoc to napiszcie w Tym temacie: http://forums.tibiaredbot.com.br/sho...ing-Discussion żebym mógł zobaczyć co dokładnie mam zmienić/poprawić.

Changelog version 1.2.5:

• Zmodyfikowano food eater w dead bodies, który jadł fooda cały czas.
    • Usprawniono "ignore summon" system.
    • Zmodyfikowano "Player Attack" alarm, powiedzcie jeśli ciągle piszczy gdy nie zostało się zaatakowanym.
    • Usprawniono Special Areas które bot będzie teraz rozważał lepiej, czasami wchodził w Special Area (Distance i Cavebot) ale teraz nie powinno się to zdarzać.

• Naprawiono "Only if trapped" nie działające z Map Clicks.
    • Naprawiono "Persistent Hotkeys" nie aktualizujące się z "Global Variables". Teraz musisz "zapisać" global variables żeby zmiany działały, żeby je "zapisać musisz nacisnąć "Force Hotkey Refresh" Lub kliknąć gdizekolwiek w PH list, jeśli Global Variables jest "disable" to znaczy że się zapisało.
    • Naprawiono itemcount() nie podliczające itemów na stopach.
    • Naprawiono potwory "Only if trapped" nie używające właściwej konfiguracji podczas atakowania.
    • Naprawiono "Arrow Keys" nie działające w niektórych przypadkach.
    • Naprawiono "Spell Attack" nie działające w niektórych przypadkach.
    • Naprawiono "reconnect" nie wpisującą właściwie acc i pass.
    • Naprawiono nie omijanie niektórych kroków jak "Ladder" i "Rope" jeśli nie były osiągalne.

• Teraz bot wpisze jeszcze raz word/phrase/spell jeśli był błędny.
    • Teraz bot będzie sprawdzał cooldowns zanim użyje X spell, jest to teraz bardziej praktyczne i działa naprawdę dobrze.
    • Ulepszono Trade system, działa znacznie szybciej i nie będzie wybierał złego przedmiotu z jakiegoś powodu.
    • Ulepszono"Soft boots changed".
    • Ulepszono funkcje "fish()", "skin()" and "stake()", będzie omijał mniej ciał próbując łowić/skinować/stakować więcej razy.
    • Poprawiono wiele wewnętrznych funkcji żeby uczynić bota bezpieczniejszym.

• Dodano nowe IDs do itemlist.xml - Jeśli macie jakieś nowe dodajcie w postach.
    • Dodano w Targetingu "Syncronize Spells", użyje on spella zaraz po melee/wand/rod hit.
    • Dodano "Balance" w HUD.

• Dodano nową zmienną $corpseopened - Zwraca czy jest jakiś ded monster otwarty
    • Dodano nową zmienną $balance - Zwraca balance Twojego konta w banku. Musisz napisać do npc "balance" żeby ją uaktualniać.
    • Dodano nową zmienną $cash - Zwraca ilość golda jaką masz w otwartych plecakach.
    • Dodano nową zmienną $cursed - Zwraca "true" jeśli postać jest przeklęta, false w przeciwnym wypadku.
    • Dodano nową zmienną $electrified - Zwraca "true" jeśli postać jest naelektryzowana, false w przeciwnym wypadku.

• Dodano nową funkcję "cancast(string spell)" (bool): Zwraca czy możesz użyć X spell czy nie.
    Kod PHP:
    if($mp >= 1000 && cancast("Exevo gran mas frigo")){   cast("Exevo gran mas frigo");}
    • Dodano nowy parametr do funkcji "useitemon()" więc możesz użyć X id na podłodze o Y id:
    -- useitemon(int id, int idToUseOn, bool onGround): Jeśli onGround jest "true" użyje itemu z id 'id' na najbliższym itemie o id 'idToUseOn' na ziemi.
    Kod PHP:
    useitemon(1234, 12000, true)
    Link do oficjalnego newsa i downloadu:

http://forums.tibiaredbot.com.br/sho...1-2-5-Released

Link do polskiego newsa:

http://tibiaredbot.pl/showthread.php?tid=1475

16. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Kąkolewnica
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Szczerze mówiąc, nigdy Red Bota na oczy nie widziałem. Ale ma fajne funkcję. Postaram się je dodać w swoim.

Powodzenia :)

Data rejestracji
    2011
    Siła reputacji
    17

Domyślny

redbot widzę daje radę, fajny update

Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Białystok
    Siła reputacji
    22

Domyślny

Chciałbym wypróbować któregoś z botów: reda lub ibota, ale nie wiem którego. Ibot ma obecnie więcej gotowych skryptów, ale do niego trudniej się pisze własne. Może i zdecyduje się na razie jednorazowo na redbota, może mnie jakoś zachęcicie przez tego miecha to przedłużę współpracę ;d System pisania skrytów przypomina nieco ten elfowy ;d

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)