elo
jakie waszym zdaniem jest najlepsze miasto do życia w polsce?
jak dla mnie KRK byłby najlepszy gdyby nie tragiczna jakość powietrza
Wersja do druku
elo
jakie waszym zdaniem jest najlepsze miasto do życia w polsce?
jak dla mnie KRK byłby najlepszy gdyby nie tragiczna jakość powietrza
Jak dla mnie Poznań gdyby nie tragiczna jakość życia w Polsce.
Poznań lub Gdynia
nie wiem czemu ale od zawsze chciałbytm mieszkać we Wrocławiu
Wrocław imo
Poznań poznań zwlaszcza Grunwald i Jeżyce
Tak jak dwaj Panowie wyżej- wroclove. Byłem tam 3 razy i za każdym razem bym wrócił. Do tego jeszcze ewentualnie Toruń.
Wedlug badan ponoc poznan
Mieszkałem we Wrocławiu i to jest gówno w chuj nie polecam serio jbc
Każde jest rownież chujowe
Gdańsk lub Poznań
Kraków
teraz nie, ale był taki okres
na pewno nie gorzów, nie polecam się zbliżać do tego miasta
chyba, że tak jak ja siedzisz w piwnica cały dzień to to w sume miasto nie ma znaczenia chyba
Walbrzych polecam wszystkim albo Swiebodzice miasto z perspektywami jesli lubisz pic piwko i zapierdalac na budowie cale zycie czasem w pysk dostac za darmo zapraszam serdecznie
polecam polskie Miami - Świnoujście
Co jest fajnego we Wrocławiu?
kraków
wroclaw
Gdańsk
Oczywiście, że Warszawa. Każdy kto myśli inaczej po prostu zazdrości pieniędzy.
Łódź xd
Wrocław, byłem raz w życiu i to piękne miasto.
Od urodzenia mieszkam w Warszawie i nie widze zadnych alternatyw dla tego miasta. Owszem, wybrac sie czasami do jakiegos Krakowa, czy innego Wroclawia jest spoko, ale na codzien Warszawa > reszta miast.
Chociaz gdybym mial rozwazac przeprowadzke to imo Gdansk wchodzi w gre.
W Warszawie kilka razy byłem i tam strasznie tłoczno jest, korki, wszędzie daleko i dojazd duzo czasu zajmuje. Zalezy czego wymagasz, chociaz moim zdaniem te miasta sie niczym nie różnią, wszędzie jest to samo mniej więcej. Raczej bede chciał wyjechać za granice, bo wiadomo w Polsce jak w lesie
Gdańsk wydaje mi się być zajebisty, nie mieszkałem tam na dłużej, ale trzy razy byłem tam przez miesiąc na wakacjach i obwodnica trójmiasta to jest cudo i pod tym względem wygrywa ze wszystkim. Mój kumpel bardzo chwali sobie Poznań, w którym mieszka, ale w Warszawie nie wiem co mu nie pasowało, może za duża, a Szczecin to jego zdaniem dziura. Mieszkał w każdym z tych miast minimum rok
Zazwyczaj najlepsze miejsce do życia to takie, w którym nas nie ma..
Warszawka na dłuzsza mete meczaca (przynajmniej dla mnie)
nie lubie tłoku mocno, nawet poznań mnie wkurwia i ciagle pizga na dodatek i wieje jak w toruniu
mieszkałem też we wro i we sumie spoko było wtedy
jak ktokolwiek może zalecać kraków? przecież to jest jedno z najgorszych miast w polsce, a ludzie tam to jest jebane 0/10. ładny śmierdzący gównem rynek to wszystko co to miasto ma do zaoferowania xD
Tylko wroclaw
wroclaw/wawa w sezonie sopot
a prawda jest taka, że jak masz siano to wszędzie Ci sie dobrze zyje, ofc pomijam jakieś guwno miasta typu bydgoszcz czy łódź
Gdańsk,Gdynia,Sopot pozdrawiam po chuj gdzieś indziej nie rozumiem, przecież wszędzie ten sam syf, a tu chociaż jest morze
Kostrzyn, wszedzie z buta w max 20 minut dojedziesz, 1 autobus szkolny smiga, raz do roku jest tutaj tyle ludzi, ze nie mamy wody w mieszkaniu bo woodstokowicze zuuzywaja zasoby nasze, pozdrawiam
Mieszkam we Wrocławiu i jest mi tu dobrze. Dodatkowo już drugi raz przez 3 miesiące mieszkałem w Warszawie(w czasie wakacji), no i powiem, że najbardziej bolały mnie odległości do pokonania komunikacją miejską, ale też było spoko.
Łódź to czasy prehistoryczne, miejska dżungla, nie polecam nawet rodziny tu odwiedzać, a jak już musicie to czołgiem
Największa wieś w polsce, stolica wieśniactwa, cebulskow i wszelakich okolicznych biznesmenów zwanych potocznie zulami
Jebac, jebac, Łódź to zrównać z ziemią
i jeszcze Elbląg :v @Killerz95 ;
Ja tam lubie moje zadupie, sąsiedzi to w zasadzie bliższa/dalsza/8 woda po guwnie rodzina, tak więc wole zostać przy swoim mam już dość dużych skupisk ludzkiego ścierwa.
Łódź kochana w całej Polsce widzę xD
Najbezpieczniejsze miasto w Polsce czyli Bialystok :)
nie mieszkam w polsce ale jakbym mieszkal to wybralbym wroclaw albo wwa, ewentualnie trojmiasto
Rybnik > wszystko, i pozamiatane