Egzekwują prawo szariatu na angielskich ulicach, czepiają się ludzi wokół
mirror: http://www.liveleak.com/view?i=beb_1358359911
discuss
Wersja do druku
Egzekwują prawo szariatu na angielskich ulicach, czepiają się ludzi wokół
mirror: http://www.liveleak.com/view?i=beb_1358359911
discuss
To jest na prawdę, czy ktoś jakąś prowokację chciał zorganizować?
ku**a, to jednak nie jest prowokacja. No to zaczyna się ;d Czekam na opinię tolerancyjnych.
Na szczęście do europy wschodniej nigdy nie wkroczą. Szczerze jak by mi jaki muzułmanin czegoś zabraniał w moim kraju to bym go wyśmiał. A butelkę z browarem bym mu rozbił na głowie. Nienawidzę "brudasów" dla mnie to są podludzie. Nic nie mam do Azjatów czy Afroamerykanów ale muzułmanie maja się za jakiś lepszych. Chociaż turas z mojego kebaba jest ok ;d
Turasy to nie są Arabowie. Kiedyś mi historyk tłumaczył na czym to polega. Poza tym Turcja to też dziwny kraj z podziałem na A i B, coś w stylu Polski.
W Anglii oni są już praktycznie u siebie. Dlatego nie mam nic przeciwko mniejszościom, dopóki pozostają mniejszością.
kurwa, przykro mi się robi jak pomyśle że za 20 lat świat nie będzie już wyglądał jak teraz. Szkoda mi tych wszystkich wysoko rozwiniętych krajów jak np. cała skandynawia czy właśnie Anglia albo Islandia. Poziom życia jest bardzo wysoki, wszędzie jest czysto. A teraz wpierdalają im się emigranci. Chyba już nie ma nadziei dla tych krajów. Liczę tylko na opóźnienie tego procesu tak abym za życia nie doświadczył ich doszczętnego zepsucia i zdążył je jeszcze raz zobaczyć takimi jakie są.
Chore, nie mam pytań. U siebie niech robią co chcą, ale że brytole sobie pozwalają na takie zagrywki...
No, napewno XD
Kazdego bys wysmial. Poszczegolne jednostki nie maja zadnej mocy zabraniac ci niczego. Niezaleznie od wyznania/pochodzenia itd
Przemoc z twojej strony jest zupelnie niepotrzebna w tej sytuacji. I kto tu jest 'podludziem/podczlowiekiem'? (cholera wie jak to odmienic, bo to pewnie nawet slowo nie jest, pomoze ktos?)
Jesli ktos probuje wam zabraniac czegos co nie jest zabronione przez prawo to dzwonicie na policje i mowicie ze was nekaja. Nie ma zadnej potrzeby wyzywania calej grupy ludzi od podludzi/zwierzat itd. (szczegolnie ze grupy z ktorymi wiekszosc z was sie utozsamia sa niewiele lepsze)
Dla mnie wrzucanie wszytskich do jednego worka, traktowanie "z góry" i pogarda ze względu a kolor skóry lub pochodzenia jest oznaką, że pod kopułą dzieje sie coś niedobrego...
Mnie śmieszą ludzie którzy uważają że człowiek dla którego posiadanie 1dnej żony jest normalne i człowiek dla którego posiadanie 10 żon jest normalne, będą dobrymi sąsiadami.
@down
Mówię ogólnie Haan. Wyjaśnię ci. Tolerancja, to nic innego jak hamowanie hate'u czegoś czego nie tolerujesz. Europejczycy z mieszkańcami Turcji NIGDY się nie dogadają. Chcecie przykład? Jakiś czas temu w Szwecji, był przypadek kobiety, którą zamordował własny ojciec. Tak, muzułmanin. Bo wyszła na ulicę z jakiś facetem. Kiedy policjanci przyszli aresztować tegoskurwysynato cała społeczność muzułmańska, bo to było spore osiedle, stanęła w jego obronie. Ten przykład jest dobry do tematu o aborcji, generalnie odnośnie ochrony życia.
Ale mówisz to w konteksćie riposty na moją odpowiedź, czy tak ogólnie?
Co z tego ze staneli w jego obronie?
Czyn ten jest zabroniony prawnie tam gdzie mial miejsce, wiec ich tupanie nozkami i tak nic nie zmienia.
Nie zamieniaj tego w religijna dyskusje, bo tutaj ona nie powinna miec miejsca. Oni mieli inna opinie od ciebie (i ode mnie tez), ale to nie daje im zadnej sily. No i nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
ponieważ yt usunęło filmik, podrzucam link, na którym działa:
http://www.sadistic.pl/egzekwowanie-...e-vt168481.htm
wemster: niestety myśląc w skali społeczeństwa musimy grupy ludzi wrzucać do worków, bo nie dasz rady każdego z osobna zweryfikować. a w kwestii muzułmanów sprawa jest prosta: na zachodzie pojawili się, robią bajzel i problemy, już ważne persony w państwach się powycofywały z myśli o pięknym mieszaniu się i wzajemnym wzbogacaniu kultur. więc na wszelki wypadek lepiej zaryzykować i na cudzych błędach się ucząc porzucić myślenie "a nuż ten muzułmański imigrant będzie dobry" na "a nuż ten muzułmański imigrant będzie zły".
na przytoczonym przykładzie objawia się problem tego, że ta grupa imigrantów nie chce się asymilować i dostosowywać do normy społeczeństwa, tworzy własną, kompletnie inną mniejszość i terroryzuje ludzi, żeby się dostosowali do mniejszości - choćby poprzez chodzenie po ulicy i zastraszanie.
i podkreślam, w przypadku muzułmanów nawet należy zgeneralizować i założyć, że będą problemem - i albo w imię idei pomocy bliźniemu będziemy wpuszczać jak leci imigrantów i bedziemy się borykać z takimi problemami, jakie teraz ma zachodnia europa, albo będziemy tymi złymi, konserwatywnymi zacofańcami i paskudnymi ksenofobami do kwadratu :<
Że co? XDDDD
Człowiek należy do zwierząt w znaczeniu królestwa organizmów wielokomórkowych, które blablabla, i jednocześnie nie należy do zwierząt w potocznym rozumieniu tego słowa. Więc zależy w jakim kontekście używasz słowa "zwierzęta". W Biblii to słowo nie mogło być użyte w tym pierwszym znaczeniu, bo wówczas, gdy Pismo św. było spisywane, nie miało jeszcze tego znaczenia.
Słownik języka polskiego: zwierzę - każde żywe stworzenie z wyjątkiem człowieka
Chciałeś zabłysnąć, a tu taki wał ;/
Chłopaki, błagam was, na temat tego czy człowiek jest człowiekiem, czy zwierzęciem, rozmyślajcie gdzie indziej. Tutaj dyskutujemy na inny temat.
Swoją drogą, ciekaw jestem jak z tym problemem będą chcieli poradzić sobie w przyszłości Europejczycy. Podobno w Czechach kastrują cyganów ;d
A nuz ten polak ukradnie samochod, a nuz ten polak nie ukradnie samochodu. (wyprzedzajac pytanie, tak, wiem ze islam to religia, a polska to panstwo, ale obydwie sa grupami, wiec przyklad dobry).
Jedna religia (badz grupa) nie posiada monopolu na bycie dobra. Nie kazdy chrzescijanin (badz czlonek grupy X) jest dobry. Nie kazdy muzulmanin (badz czlonek grupy Y) jest zly. Wiadomo, ze jako grupy, to chrzescijanie wypadaja troszke lepiej (w wiekszosci z tego ze nie biora swojej wiary na powaznie, i chwala im za to, ale to swoja droga), ale wrzucanie wszystkich do jednego worka jest zle.
I takie zachowanie jest karalne, wiec w czym problem? Co jeszcze trzeba zrobic? Moze deportowac wszystkich? Ciekawe co z muzulmanami ktorzy sa brytyjczykami.
Jesli mielibysmy generalizowac i zakladac ze dana grupa bedzie problemem kierujac sie tym co sie dzieje gdzies indziej, badz dzialo sie kiedys, to wtedy chrzescijanie byliby na samej gorze mojej listy do odstrzalu, a muzulmanami dopiero pozniej bym sie przejmowal.
Ta dyskusja schodzi za bardzo na tor religijny, fajnie by bylo gdyby autor tematu rzucil jakims pytaniem, bo 'discuss' tu malo pasuje. Co wam dokladnie nie pasuje, i co proponujecie z tym zrobic? Bo z punktu widzenia prawa wszystko jest pod kontrola, ktos lamie prawo (nekanie, zastraszanie) to zostaje ukarany.
Gdyby to "biali chrześcijanie" chodzili po ulicach i pouczali by kolorowych to byłby faszystowskie świnie. Tym muzułmanom nie chodzi o to by ludzie przestrzegali prawa, tylko żeby pokazać, że w jakiś sposób są bezkarni i ukazać swoją dominację. Nasza cywilizacja coraz bardzie się wypala, a my możemy tylko patrzeć..
Z tego co ja moge zauwazyc, to oni nie potrafia po prostu zrozumiec ze prawo terenu z ktorego pochodza nie musi koniecznie obowiazywac na innym terenie. I trzeba ich o tym pouczyc, wbic im to do glow.
A jesli probuja egzekwowac swoje prawo, ktore nie pokrywa sie z prawem miejsca w ktorym je egzekwuja, to naruszaja twoja i moja wolnosc (mimo ze jestesmy wolni tylko teoretycznie), i przy okazji lamia prawo jesli nekaja, zastraszaja itd.
Ale takie sytuacje nie wymagaja pozbycia sie calej grupy z danego terenu. Takie sytuacje wymagaja karania jednostek ktore lamia prawo. I to niezaleznie od pochodzenia/wyznania itd
Jesli juz tak bardzo chcecie uwazac sie za lepsza, bardziej cywilizowana grupe, to sie przynajmniej tak zachowujcie.
Ale się czepiliścię tych muzułmanów... Skąd w ogóle bierzecie wiedze o nich?
Z onetu, z pudelka? :/ Ilu znacie osobiście, że wypowiadacie się
o całej nacji? Ja osobiście znam 3 arabów:
- Irphan - dwudziestoparoletni student, mój sąsiad. Trochę słabo zna angielski, więc
nie trzymamy jakichś bliskich kontaktów. Może jest trochę arogancki, ale czy to powód, żebym od razu powód, żeby nazywać wszystkich podludzzmi? :/
- Rashid - mój landord. Profesor medycyny. Uczciwy, ciężko pracujący pożądny gość. Złego słowa o nim nie powiem.
- Ajin - doktor fizyki na uniwerystecie dublińskim. Równy gość. Wypiliśmy razem całe litry alkoholu. Nigdy się nie upił, ma bardzo szeroką wiedzę na temat browarów na całym świecie.
W rodzinie mojej dziewczyny znajduje się jeden Arab - przedsiębiorczy Turek, który z sukcesami zajmuje się architekturą wnętrz w londynie.
Więć jak słyszę, że araby są złe i to całe rasistowskie pieprzenie to mimowolnie uznaje autora takich słów za kretyna.
Nie jest ważna narodowść, kolor skóry czy religia. Ważne jest jakim kto jest człowiekiem.
araby są złe
i uważaj mnie za kogo chcesz. Piszę tak bo to przez takich ludzi jak ty w Anglii na ulicach "muslim patrole" robią co chcą
1. Zauwaz, ze w dupie byles, i gowno widziales.
2. Nikt nie robi co chce, jest prawo ktore trzeba przestrzegac, a lamanie tego prawa jest karalne. DLA WSZYSTKICH.
3. Wiekszosc muzulmanow potepia zachowanie tej grupy ludzi 'patrolujacych muzulmanski teren'.
Pewnie ze zastraszanie, nekanie itd jest zle. Ta sytuacja wywodzi sie z nienawisci dla ludzi o innych pogladach.
Tak samo jak twoje posty.
Jesli jestes za ukaraniem calej grupy, tylko dlatego ze kilka jednostek jest zlych, to rownie dobrze mozesz wystrzelac wszystkich chrzescijan na swiecie, bo kilku ksiezy w ameryce molestuje dzieci.
Pójdźmy dalej. Ludzie są źli. Bo Araby to też ludzie. Przez takich jak Ty/Ja ludzie robią co chcą...
Mam pytanie do tych, ktorzy tutaj hejtują arabów, a są przeciw aborcji, choć może post bardziej tam pasuje.
Jest arabska rodzina - mąż i żona, żona zostaje zgwałcona ale ukrywają ten fakt przed swoją społecznością i chcą dokonać aborcji. Jesteście za czy przeciw?
@dół Auri
Ale jeśli mieszkają gdzieś w Anglii w dzielnicy swojej? I nie chcą się wyprowadzać. Nie w Turcji ;P
arabowie w duzych liczbach wystepuja tylko we francji jesli chodzi o europe.
arab =/= muzulmanin
a rozmawiamy o muzulmanach - wyznawcach islamu.
ZADNA RELIGIA NIE MA SWOJEGO KRAJU GDZIE MOZE WROCIC. OD CHOLERY JEST MUZULMANOW - BRYTYJCZKOW.
Wiec twoje rozwiazanie "niech spierdalaja tam skad przyszli" sie tutaj nie sprawdzi.
Sam nawet nie wiem czemu twoja ignorancja w stosunku do innych religii mnie dziwi.
A chrzescijanie moga uprawiac seks przedmalzenski czy nie?
Odpowiedz brzmi: To niczego nie zmienia.
śmieszą mnie opowieści emigrantów, którzy twierdzą, że znają Arabów i uważają ich za spoko ziomków. Gdyby spełnił się czarny scenariusz dla Europejczyków i muzułmanie zaczęliby próbować zmieniać kraje Europy siłą, na swoją, zdziczałą modłę, to nie sądzę, że ci wszyscy mili i uprzejmi Arabowie , których znacie będą się temu sprzeciwiać. To tak jakby jacyś polscy ekstremiści wznieciliby powstanie we Lwowie, to raczej nie spotkałoby się to z niechęcią innych, bardziej umiarkowanych Polaków ^^
A wiele wskazuje na to, że za 20-30 lat do tego dojdzie, bo skoro średnio przeciętna Zachodnia rodzina ma 1,3 dziecka, a rodziny arabskich emigrantów mają po kilka, kilkanaście dzieci i dodatkowo większość z nich żyje w biedzie, to tylko kwestia czasu aż zaczną domagać się zmian.
wkleję tu ciekawą wg mnie wypowiedź, którą kiedyś znalazłem na wykopie
Cytuj:
Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem.
Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty.
Komponent religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów.
Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów,
aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych".
Kiedy poprawnepolitycznie i multikulturalne społeczeństwa
zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne",
po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa:
(Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)).
Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako
miłująca pokój mniejszość.
W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność:
USA -- muzułmanów 1.0%
Australia -- muzułmanów 1.5%
Kanada -- muzułmanów 1.9%
Chiny -- muzułmanów 1% -2%
Włochy -- muzułmanów 1.5%
Norwegia -- muzułmanów 1.8%
W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości.
Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych i w więzieniach.
Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej.
Dania -- muzułmanów 2%
Niemcy -- muzułmanów 3.7%
Wlk. Brytania -- muzułmanów 2.7%
Hiszpania -- muzułmanów 4%
Tajlandia -- muzułmanów 4.6%
Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo.
Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów),
dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów.
Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek,
często wzmocniona groźbami.
Francja -- muzułmanów 8%
Filipiny -- muzułmanów 5%
Szwecja -- muzułmanów 5%
Szwajcaria -- muzułmanów 4.3%
Holandia -- muzułmanów 5.5%
Trynidad & Tobago -- muzułmanów 5.8%
Powyżej 10% rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądów Sharii,
czyli wg. prawa islamskiego.
Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Sharii.
Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta,
gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać.
Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja.
Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na
nie-muzułmanów.
Gujana -- muzułmanów 10%
Indie -- muzułmanów 13.4%
Izrael -- muzułmanów 16%
Kenia -- muzułmanów 10%
Rosja -- muzułmanów 10-15%
Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkół, szpitali, samochodów, synagog i kościołów.
Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie.
Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia,
często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe.
Etiopia -- muzułmanów 32.8%
Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych.
Organizacje para-militarne rządzą niektórymi terenami wg. własnego widzimisię.
Trwają także uprowadzenia niewiernych kobiet, gwałty oraz utajone jeszcze niewolnictwo.
Bośnia -- muzułmanów 40%
Czad -- muzułmanów 53.1%
Liban -- muzułmanów 59.7%
Powyżej 60% następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych,
sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Sharii w skali całego kraju.
Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja,
często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus nie-muzułmanów z kraju.
Albania -- muzułmanów 70%
Malezja -- muzułmanów 60.4%
Katar -- muzułmanów 77.5%
Sudan -- muzułmanów 70%
Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego.
Bangladesz -- muzułmanów 83%
Egipt -- muzułmanów 90%
Gaza -- muzułmanów 98.7%
Indonezja -- muzułmanów 86.1%
Iran -- muzułmanów 98%
Irak -- muzułmanów 97%
Jordania -- muzułmanów 92%
Maroko -- muzułmanów 98.7%
Syria -- muzułmanów 90%
Tadżykistan -- muzułmanów 90%
Turcja -- muzułmanów 99.8%
Zjednoczone Emiraty Arabskie -- muzułmanów 96%
W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański Pokój (stad Islam jest znany jako "Religia Pokoju")
czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju".
Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki.
Afganistan -- muzułmanów 100%
Arabia Saudyjska -- muzułmanów 100%
Somalia -- muzułmanów 100%
Jemen -- muzułmanów 99.9%"
Oczywiście tak się nie dzieje. Aby spełnić swoją rządzę krwi, muzułmanie zaczynają mordować siebie na wzajem z różnych powodów.
"Zanim miałem 9 lat, nauczyłem się podstawowego kanonu życia Araba.
Ja przeciwko mojemu bratu; ja i mój brat przeciwko naszemu ojcu;
moja rodzina przeciwko naszym kuzynom i klanowi;
klan przeciwko plemieniu;
plemię przeciwko światu, i wszyscy spośród nas przeciwko niewiernym.
Leon Uris, The Haj"
Ale nikt nie probuje zmieniac krajow Europy, i nawet jakby probowali, to im sie to nie uda.
Po raz kolejny, arab =/= muzulmanin.
Ludzie z poza Europy nie moga sobie emigrowac do Europy wedlug wlasnego widzimisie (a napewno nie do UK). Jesli beda stwarzac problemy, to sie drzwi zamknie. A zeby cokolwiek zmienili, to musza najpierw osiagnac wiekszosc w populacji, a potem wiekszosc w rzadzie. Co bedzie trwac wieki, a nie 20-30 lat.
Masz zerowe pojecie o tym co mowisz, i wyciagasz jakies teorie z dupy, robiac z igly widly i szerzac swoja nienawisc. (czemu mnie to nie dziwi?)
Cytuj:
Powyżej 10% rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądów Sharii,
HAHAHAHAHAHAHAHA!
Nie wiem czy słyszałeś ale nie tak dawno wybuchły ogromne zamieszki w Francji wywołane właśnie przez muzułmanów. Najgorsze jest to że udało im się wywalczyć swoje. IMHO powinni przeciwko takim jednostką postawić wojsko a nie cackać się i godzić na każdy najgłupszy pomysł.
Oh rly wytłumacz mi to proszę.
nawet na wikipedii jest potwierdzenie tego co zacytowałem, przynajmniej jeśli chodzi o Indie, Gujanę i Izrael
i ty piszesz do bubcoza teksty w stylu "Masz zerowe pojecie o tym co mowisz"
śmieszne
Mieszkam obok Arabów w państwie, w którym jest ivh sporo. Znam kilku Arabów osobiscie. I nagle na forum o Tibii ktos mi cytuje slowa z innego forum i wmawia mi, że żyje w jakims Matrixie. Mam lekki dyzonans. W co wierzyć? Własne doświadczenia i otoczenie, czy słowa wyczytane na forum o Tibii i wykopie. Hmm...
A już tak całkiem serio. Ostatnio znajomy rozmawiał ze znajomym, praktykujacym muzulmaninem. Rozmawiali o terroryźmie, Islamie itp.. koleś fajnie to skomentował.
My mamy swoich radykałów a Wy macie moherowe berety i PiS. Sam nie wiem co gorsze.
tzn. zawsze znajdzie się banda wyróżniajacych się krzykaczy, który są głośniejsi od normalnych ludzi. A, że normalnosć słabo się sprzedaje w mediach...
Z tego co się orientuje to muzułmanin - osoba, która wierzy w mahometa/allaha/whatever, a Arab to poprostu ktoś urodzony i zamieszkujący dany teren, coś jak Amerykanin. xDCytuj:
Wemster napisał
Po raz kolejny, arab =/= muzulmanin.
----------------------------------
Oh rly wytłumacz mi to proszę.
Są ludzie i parapety, co nie znaczy że to nie jest problem. Polski to raczej nie dotyczy bo niby gdzie by zrobili sobie takie "muzułmańskie getto"? Pierwsze co to pseudokibice/dresiki by im do dupy nakopały. Uważam że powinni zacząć ograniczać przyrost emigracji i zmienić socjal, bo ta ostatnia stanowi największy magnes na ciapatych.
nie wiem, w jakim swiecie zyjesz, ale chcialbym, zeby moj byl tez taki ladny. wyjasnienie dalej
Europa ma praktycznie otwarte ramiona na zagranicznych, biednych uchodźców, którzy przecież bardzo potrzebują pomocy od nas.Cytuj:
Ludzie z poza Europy nie moga sobie emigrowac do Europy wedlug wlasnego widzimisie (a napewno nie do UK). Jesli beda stwarzac problemy, to sie drzwi zamknie. A zeby cokolwiek zmienili, to musza najpierw osiagnac wiekszosc w populacji, a potem wiekszosc w rzadzie. Co bedzie trwac wieki, a nie 20-30 lat.
nie chcę tu wymieniać problemów ogólnych takiej imigracji, ale przykład tego, co muzułmanie przybyli do europy robią:
w pewnym mieście nagle zrobiło się ich bardzo dużo, a że wszyscy błyskawicznie (w ciągu najdalej kilku lat) mieli obywatelstwo, to zdobyli większość w radzie miejskiej. nadszedł czas swiąt i wyszło nagle na to, że co prawda na święto islamskie miasto sypnęło hajsem, ale na tradycyjną choinkę na placu w środku miasta (koszt 10x mniejszy) już nie ma ani zgody, ani pieniędzy. więc stawiam u pytanie - czy chcemy tego, żeby w imię pełnej poprawności politycznej dać siebie zepchnąć na bok razem z naszą kulturą i tradycją? dziś brak choinki, jutro brak sklepów z alkoholem i wieprzowiną w mieście, pojutrze kobieta bez burki na ulicę nie bedzie mogła spokojnie wyjść.
zaczęły się problemy, chcemy zamknąć drzwi. ale lewicowe pojeby twiedzą, że spokojnie, to jeszcze nie czas i w ogóle po co - i obudzą się z chujem w swojej dupie wsadzonym tam w imie dżihadu, bojąc się poprosić o jego wyjęcie, by przypadkiem nie urazić uczuć drugiej osoby.
przytoczone miasto to Kokkedal. nie wiem, czy w końcu nie postawiono tam tej choinki, ale ciekawostka - jak przyjechali tam dziennikarze w celu nakręcenia filmu o mieście zdominowanym przez muzułmanów, to ich wóz został zaatakowany przez zamaskowanych ludzi. żeby było śmieszniej, zostali nazwani neonazistami.
edit: żeby nie było, że przecież nas to nie dotyczy i czym my, Polacy się przejmujemy - my także sobie wpuszczamy robactwo i jeszcze je pielęgnujemy. przykład: czeczeni, którzy są traktowani przez miejscowe władze jak święte krowy, którzy nie starają się nawet dostosowywać do naszych warunków i kultury, którzy tłumaczą się ciężkimi przeżyciami z wojny, gdy są na czymś przyłapywani. miejscowi się ich boją i nazywa się to w mediach ksenofobią, lecz strach ten wynika z tego, że dzieci miejscowych są bite, strach wypuścić dziecko z domu, sami też nie czuja się pewnie. Czeczeni biją miejscowych o głowę w statystykach przestępstw, ale nadal mało z nich jest karanych, bo w końcu są tacy biedni i trzeba im pomagać, to na pewno był tylko przypadek i wyjątek od reguły (setny czy tysięczny, ale po co rozpatrywać przeszłość, teraz mamy jeden przypadek). dostają gigantyczny jak na nasze warunki socjal (tak duży, że pracuje kilku na krzyż, a jednak wielu ma sportowe fury), mieszkania, edukację i do tego prawo do bycia świętą krową tylko za to, że są biednymi uchodźcami.
edit: down:
przeczytaj teraz to, co w edicie dodalem, nasz rząd importuje sobie muzułmańskich ekstremistów, żeby nie być gorszym od zachodu :)
To araby są goścmi na naszej ziemi, więc niech dostosują się do naszej kultury i tradycji. Niech przestaną narzucać rodowitym europejczykom swoje durne prawa.
@up a ten przyklad z choinka pokazuje jak bardzo dajemy sie ruchac w dupe.
cale szczescie ze polska nie jest przyjaznym krajem dla tego typu ludzi.
porównanie świetne, w końcu moherowe berety i PiS są także realnym zagrożeniem dla naszej kultury i przyszłości ;) ich krzyż pod pałacem to był ostateczny symbol dominacji rencistek, które w końcu z naszych pieniędzy żyją! (co prawda to przez chujowość zusu, ale jednak)
a jarek tak bardzo zabrania nam bycia wolnym, jeszcze trochę i za swoją żonę porwie pierwszą lepszą kobietę w imię dżihadu ;_;
Moje słowa znajdują odzwierciedlenie w tym co widze dookoła. W Arabach, których widze dookoła też. Być może się mylę, ale wasze teorie bazuja na przekazie od osób trzecich, czyli na tym co serwują media. Idąc dalej - uważam, że właśne obserwacje są bardziej wartościowe niż to, co serwują media.
Nie będe kwestionował, że pewne incydenty nie miały miejsca, bo pewnie miały. Kwestionuję natomiast rzetelnosć serwowania informacji przez media, tzn świadome informowanie o takich incydentach, które wzbudzą skrajne emocje. Powód jest prosty - to co krwawe, skandaliczne, złe - sprzedaje się lepiej, więc media publikują to, co ludzie chcą oglądać.
Po dłuższym zastanowieniu jestem w stanie zrozumieć Waszą postawę - skoro jedynym źródłem informacji o arabach są media i internetowy hejting - czujecie dysonans w kontakcie z rzeczywistością. Czy uwierzycie mi, czy mediom - to Wasza sprawa. Ja nie będę się wypowiadał za innych- mówię co widzę dookoła.
India, Gujana(co to w ogole jest?) i Izrael? Rozmawiamy o Europie, a tych panstw w europie nie ma. I takie cos nie bedzie miec w europie miejsca, po to jest rzad, zeby takie 'petycje' odrzucac.
W tym linku ktory podales nie ma nigdzie mowy o '10%' (chyba ze opcja 'szukaj' sie myli)
Problem w tym, ze trzeba byc totalnym debilem zeby plakac o brak smiesznego drzewka, a gdy zabraknie sklepow z alkoholem i wieprzowina, to oburzenie bedzie juz uzasadnione (i do tego wielkie). Wiec takie cos nam nie grozi. Nikt nie daje spychac kultury i tradycji na bok, wiec o czym ty w ogole mowisz?
Nie slyszalem, moze oswiec mnie o co walczyli, i co wywalczyli. Moze chociaz jakis link?
Arabowie - grupa ludów pochodzenia semickiego zamieszkująca od czasów starożytnych Półwysep Arabski.
Muzułmanin – wyznawca islamu.
Od cholery jest Arabskich chrzescijan (w Egipcie, Izraelu i Syrii to prawie 30% populacji).
Od cholery jest muzulmanow ktorzy sa Francuzami, Hiszpanami, Anglikami itd
co maja czarnoskorzy wspolnego z ta dyskusja?
A nawet jakby zdarzyla sie taka sytuacja, to zadalbym kary dla tej jednostki (I TO NIEZALEZNIE OD JEGO WYZNANIA CZY POCHODZENIA)