Egzekwują prawo szariatu na angielskich ulicach, czepiają się ludzi wokół
mirror: http://www.liveleak.com/view?i=beb_1358359911
discuss
Wersja do druku
Egzekwują prawo szariatu na angielskich ulicach, czepiają się ludzi wokół
mirror: http://www.liveleak.com/view?i=beb_1358359911
discuss
To jest na prawdę, czy ktoś jakąś prowokację chciał zorganizować?
ku**a, to jednak nie jest prowokacja. No to zaczyna się ;d Czekam na opinię tolerancyjnych.
Na szczęście do europy wschodniej nigdy nie wkroczą. Szczerze jak by mi jaki muzułmanin czegoś zabraniał w moim kraju to bym go wyśmiał. A butelkę z browarem bym mu rozbił na głowie. Nienawidzę "brudasów" dla mnie to są podludzie. Nic nie mam do Azjatów czy Afroamerykanów ale muzułmanie maja się za jakiś lepszych. Chociaż turas z mojego kebaba jest ok ;d
Turasy to nie są Arabowie. Kiedyś mi historyk tłumaczył na czym to polega. Poza tym Turcja to też dziwny kraj z podziałem na A i B, coś w stylu Polski.
W Anglii oni są już praktycznie u siebie. Dlatego nie mam nic przeciwko mniejszościom, dopóki pozostają mniejszością.
kurwa, przykro mi się robi jak pomyśle że za 20 lat świat nie będzie już wyglądał jak teraz. Szkoda mi tych wszystkich wysoko rozwiniętych krajów jak np. cała skandynawia czy właśnie Anglia albo Islandia. Poziom życia jest bardzo wysoki, wszędzie jest czysto. A teraz wpierdalają im się emigranci. Chyba już nie ma nadziei dla tych krajów. Liczę tylko na opóźnienie tego procesu tak abym za życia nie doświadczył ich doszczętnego zepsucia i zdążył je jeszcze raz zobaczyć takimi jakie są.
Chore, nie mam pytań. U siebie niech robią co chcą, ale że brytole sobie pozwalają na takie zagrywki...
No, napewno XD
Kazdego bys wysmial. Poszczegolne jednostki nie maja zadnej mocy zabraniac ci niczego. Niezaleznie od wyznania/pochodzenia itd
Przemoc z twojej strony jest zupelnie niepotrzebna w tej sytuacji. I kto tu jest 'podludziem/podczlowiekiem'? (cholera wie jak to odmienic, bo to pewnie nawet slowo nie jest, pomoze ktos?)
Jesli ktos probuje wam zabraniac czegos co nie jest zabronione przez prawo to dzwonicie na policje i mowicie ze was nekaja. Nie ma zadnej potrzeby wyzywania calej grupy ludzi od podludzi/zwierzat itd. (szczegolnie ze grupy z ktorymi wiekszosc z was sie utozsamia sa niewiele lepsze)
Dla mnie wrzucanie wszytskich do jednego worka, traktowanie "z góry" i pogarda ze względu a kolor skóry lub pochodzenia jest oznaką, że pod kopułą dzieje sie coś niedobrego...
Mnie śmieszą ludzie którzy uważają że człowiek dla którego posiadanie 1dnej żony jest normalne i człowiek dla którego posiadanie 10 żon jest normalne, będą dobrymi sąsiadami.
@down
Mówię ogólnie Haan. Wyjaśnię ci. Tolerancja, to nic innego jak hamowanie hate'u czegoś czego nie tolerujesz. Europejczycy z mieszkańcami Turcji NIGDY się nie dogadają. Chcecie przykład? Jakiś czas temu w Szwecji, był przypadek kobiety, którą zamordował własny ojciec. Tak, muzułmanin. Bo wyszła na ulicę z jakiś facetem. Kiedy policjanci przyszli aresztować tegoskurwysynato cała społeczność muzułmańska, bo to było spore osiedle, stanęła w jego obronie. Ten przykład jest dobry do tematu o aborcji, generalnie odnośnie ochrony życia.
Ale mówisz to w konteksćie riposty na moją odpowiedź, czy tak ogólnie?