Kopia Życie w podroży
LINK DO PEŁNEJ HISTORII ZE ZDJĘCIAMI
Wersja do druku
Kopia Życie w podroży
LINK DO PEŁNEJ HISTORII ZE ZDJĘCIAMI
XxX
Niestety nie dało się tego zmieścić w jednym poście. Limit obrazków da się przeskoczyć ale liter już nie.
Mam nadzieję, że moderacja się nie obrazi a sam temat jest na prawdę obszerny.
:O ! Ile Ty to pisałeś !? Co do podróży, to jeździłem tylko po obrazkach i podpisach pod nimi, całego szczerze nie chciało mi się czytać. Bardzo dużo krajów zwiedziłeś, też chciałbym tak jeździć w różne miejsca na świecie i podziwiać ; P.
Przeczytałem to co najbardziej mnie ciekawiło, ale pełny komentarz zamieszczę dopiero, gdy doczytam całe, bo zajebiste i ciekawie napisane, ładne zdjęcia i pełna profeska generalnie, aż mnie zamurowało.
Nie przeczytalem wszystkiego - ogladnalem zdjecia, przeczytalem wstep i te krotsze fragmenty. Lekture reszty zostawie sobie na wieczor.
Marzy mi sie zrobienie czegos podobnego. Z tym, ze najpierw chce sobie zapewnic "poduszke bezpieczenstwa" w postaci stalego dochodu pasywnego z nieruchomosci. W miedzyczasie rowniez podrozuje, ale nie tak intensywnie jak Ty ;)
Gratuluje spelnienia marzenia i... powodzenia w spelnianiu kolejnych ;)
Pozdrawiam
tez chcialbym co chwile z dupy otrzymwac oferte wyjazdu do dubaju czy norwegii
przeczytalem calosc,zajebiste
przeczytałem całość, świetna relacja i mega zazdroszczę Ci tych podróży. Nie dość, że zwiedziłeś pół świata to jeszcze nabrałeś sporo cennego doświadczenia.
Na mnie największe wrażenie zrobił pobyt w Islandii, no i te zarobki w Norwegii. Przeginka ;)
przeczytałem, naprawdę fajnie się to czytało :)
co teraz, zostajesz i praca w Polsce?
Podbijam. Co teraz robisz? Przeczytałem całość z miłą chęcią, nic tylko pogratulować.
^
Jeden taki biznesmen może ci pomóc :-)
@
Długie, przeczytam później całość, dojechałem do połowy. Ciekawie ci się żyje :-)
Z tymi laskami na plaży w Dubaju to mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że tam aż takiego luzu dla kobiet nie ma ;d (tzn. domyślam się, że to nie Arabki, no ale jednak)
A nie myślałeś żeby zamieszkać zagranicą na stałe?
przyjechałem i siedzę w Polsce, przygotowuję się do pewnego zajęcia które może dać ci pewną stabilność finansową i życiową, akurat na te kilka lat przez które zrobię coś konkretnego, a w międzyczasie szukam jakiejś pracy gdyby 1 opcja mi nie wypaliła
jedno jest pewne, dosyć przygód, czas coś budować
jest różnie, zależy jaka plaża
są plaże wyłącznie dla ludzi spoza kultury arabskiej
są plaże wyłącznie dla samych arabów
są plaże dla samych arabek
a arabki z prawdziwego zdarzenia, nie paraduję w stringach i cyckonoszach, tylko w specjalnych KOMBINEZONACH do pływania
kombinezony wyglądają jak takie szerokie kurtki przeciwdeszczowe, nie widać ani figury kobiety, ani jej ciała
w taki ciemny kostium jest ubrana od kostek po czubek głowy
z takich ciekawostek
barbie w wersji arabskiej
Załącznik 298671
mało się nad tym zastanawiałem, kto wie, może za kilka lat
suuuuuuper przygoda :D
zazdroszcze i mam pytanie
jakim cudem zlapales te robote w dubaju i omanie?
znowu od znajomego?