http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bori...wiadomosc.html
"Postęp" pełną gębą, czyli do czego prowadzi pobłażanie zboczeńcom różnej maści.
Wersja do druku
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bori...wiadomosc.html
"Postęp" pełną gębą, czyli do czego prowadzi pobłażanie zboczeńcom różnej maści.
Ciekawy koncept. To onet, więc Niema tam nic konkretnego, a szkodza, chciałbym wiedzieć skąd czerpie swoją logikę.
Gówno bez kitu. Samo gadanie o legalizacji, jakichkolwiek odkształceń to krok w złą stronę. Tak samo obrady u nas w sejmie na temat zmiany związków partnerskich to już jest zło samo w sobie. Model rodziny w Polsce jest ok. Nie ma czego w sumie zmieniać. Jak widzę zdjęcie tego "aktywisty" to już wiadomo, że to jest pedał.
Ludziom się już na prawdę popierdoliło w głowach. Jakoś przez tysiące lat związek kobiety z mężczyzną był jedyną formą normalności, a nagle banda idiotów, pedałów, lesb, liberałów przyszła i chcą odwracać świat do góry nogami. Już nie współczuję im, bo tej masy nie da się nawrócić, ale najbardziej będą cierpiały dzieci wychowywane w takim środowisku - mam nadzieję, że jednak praw do posiadania dzieci homoseksualiści nigdy nie dostaną. Świat zmierza ku złej stronie... Wypaczenie, odmienność i debilizm zaczyna wieść prym wśród społeczności, a osoby normalne i prawe są szykowane. Każdemu przeciwnemu gejom daje się znaczek homofoba i heja -,- Co się dzieje z tym światem!
Niezupełnie. Np. w starożytnej Grecji pedalstwo i lesbijstwo było na "topie" (do tego orgie i tego typu rzeczy też). W ogóle przez cały czas, od kiedy zaczęła się cywilizacja to byli popierdoleńcy. Tylko, że coś takiego nie było dopuszczane do głosu, a wypleniać tego nie było sensu. A teraz wszystkie odkształcenia, są tak jakby "pożądane" ludzie się takim syfem interesują. Tak buduje się fejm.
z cala pewnoscia wolalbym zeby polska skladala sie z samych homoseksualistow i innych ODCHYLOW, jesli mialoby to przegonic z tego zjebanego kraju mentalne sredniowiecze
Polska mentalnie jest naprawdę mocno zacofana. To co się dzieje na zachodzie, albo w Skandynawii to jest jedynie postęp intelektualny i prędzej czy później to będzie się rozprzestrzeniać dochodząc do Polski. Nie oznacza to, że jestem zwolennikiem (czy też przeciwnikiem) tego typu, po prostu moja opinia na tego typu sprawy.
Od kiedy posiadanie pogladow przeciwnych homoseksualizmowi to sredniowiecze? Dlaczego ciagle ktos narzuca homoseksualizmowi latke wyzszych sfer? Bo, przeciez nawet gwiazdeczki w kazdym kraju deklaruja sie jako biseksualni, bo przeciez to trendy i modne. Dlaczego jestes uznawany, za ciemniaka kiedy ich nie tolerujesz? Dlaczego ktos kto skrytykuje geja jest uznawany za homofoba? Propaganda siana tak samo jak przeciw PiSowi i Radiu Maryja. Nowoczesnosc... Ja chyba jestem nienormalny skoro nietoleruje wsadzania kutasa innemu facetowi do odbytu.
No i właśnie na podstawie tej dyskusji widzimy jak są traktowanie przeciwnicy gejów. Powiedz coś przeciw pedałom, to odrazu jesteś inny. Teraz homoseksualizm coraz bardziej zyskuje wartość normalności, a prawdziwa normalność jest odchyłem. Ale czego spodziewać się po społeczności karmionej syfem brukowców, papką medialną i totalną dezinformacją.