bierzecie se takie kotleciki najgorsze gówno, to co do parówek się nie nadawalo takie o

do tego ogórek kiszony najlepiej z biesa ale to tutaj lokalne wiec moga byc jakies inne
bułka jakaś z tych większych, wrocławska/poznańska czy chuj wie jak one się tam nazywają w innych rejonach polski
sera se utrzyjcie na tarce takiej goudy zeby trzymac sie motywu taniego gowna
no i oczywiscie keczup.
do tego se jeszcze można dołożyc jakieś inne rzeczy jak ogórek świeży, pomidor, można zamiast goudy jakieś mimollete, cheddar, buratta, mozarella czy cokolwiek tam lubicie, musztarda dobrze pasuje, z innymi sosami nie probowałem. ja bym se jeszcze papryczki jalapeno dał takie marynowane bo lubie
no i jak to teraz jeść się spytacie
góre i dół bułki posypać serem, taka dość solidna warstwa, do piekarnika az sie stopi ser, te hamburgery usmażyć se albo upiec co kto woli, ogórka kiszonego startego tak jak serek se położyć se przygotować
i macie teraz tak:
dół bułki
ser
kotlet
ogórek kiszony
drugi kotlet
sosy
ewentualnie dodatkowa warstwa ogórka, albo inne dodatki
ser
gór bułki
brzmi jak paskudztwo obrzydlistwo ale w smaku to jest jebana kwintesencja śmieciowego żarcia. tylko niektóre te steki są takie turbohujowe że sie tego nie da jeść.
Zakładki