Reklama
Strona 75 z 316 PierwszaPierwsza ... 2565737475767785125175 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 1,111 do 1,125 z 4739

Temat: Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !

  1. #1111
    Avatar matizioom
    Data rejestracji
    2009
    Wiek
    23
    Posty
    10,202
    Siła reputacji
    23

    Domyślny

    Cytuj Azuma napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    #eRbe

    Nie, mięso było prosto od rzeźnika. Przecież pisałem że marynowałem w mieszance SPG, mógłbyś czytać podpisy ;)
    przeciez erbe pisal do uzytkownika Aver, nie do ciebie xD

  2. #1112
    Avatar Azuma
    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    budapszt
    Posty
    287
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Rzeczywiście.., tak bardzo chciałem żeby ktoś skomentował coś odnośnie mojej wrzutki, że gdy zobaczyłem coś odnośnie mięsa i pod zdjęciami od razu skomentowałem ;c
    *Open mind for a differen view And nothing else matters*

  3. #1113
    konto usunięte

    Domyślny

    to ja skomentuję, że ta wrzutka wyglądała bardzo apetycznie, zwłaszcza grill i rozbawiła mnie wzmianka o psie ;))

  4. Reklama
  5. #1114
    Avatar Azuma
    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    budapszt
    Posty
    287
    Siła reputacji
    16

    Domyślny

    Jeju dziękuje !
    Zawsze mam tak, że wrzucam i następny post albo już zdjęcie albo post odnośnie czegoś innego :D
    A lubię być docenianym :)
    Piesek rzeczywiście miał ucztę ;P
    *Open mind for a differen view And nothing else matters*

  6. #1115
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    Pizza na ciescie francuskim

    koncentrat pomidorowy, oregano, czosnek, mozarella


    +salami


    +serek philadelphia, pieczarki i oliwki


    efekt po wypieczeniu


    + rucola


    generalnie to połaczenie rucola i philadelphia, to jest kozak
    Ostatnio zmieniony przez supermate : 11-03-2014, 22:46
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  7. #1116
    Avatar marek
    Data rejestracji
    2005
    Posty
    643
    Siła reputacji
    21

    Domyślny

    Zmniejsz trochę zdjęcia, to się jeszcze ładniej będzie prezentować :).
    Proste i fajnie wygląda!

  8. Reklama
  9. #1117
    Avatar piccolo
    Data rejestracji
    2006
    Wiek
    34
    Posty
    2,400
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    nie wygląda jakoś super, pierwszy raz w sumie robilem, ale nie były złe, calkiem smaczne ;d
    pierwszy placek za długo trzymałem w opiekaczu i mi sie polamal jak chcialem zlozyc

    Załącznik 309143Załącznik 309144Załącznik 309145

  10. #1118
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    @up: ładny kebs:)

    @topic: schab marynowany w occie winnym, smażony z marchewką i brokułami. trochę mi się przypaliło, ale było smaczne
    Załącznik 309146

  11. #1119
    Avatar Deagle
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    30
    Posty
    2,846
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    Cytuj supermate napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Pizza na ciescie francuskim

    koncentrat pomidorowy, oregano, czosnek, mozarella
    [IMG]http://i58.tinypic.com/28sopwk.jpg[/IMG

    +salami
    [IMG]http://i61.tinypic.com/2dwg97a.jpg[/IMG

    +serek philadelphia, pieczarki i oliwki
    [IMG]http://i57.tinypic.com/zkjy2x.jpg[/IMG

    efekt po wypieczeniu
    [IMG]http://i58.tinypic.com/10eeyxk.jpg[/IMG

    + rucola
    [IMG]http://i59.tinypic.com/x6jss5.jpg[/IMG

    generalnie to połaczenie rucola i philadelphia, to jest kozak
    jaka temperatura i ile czasu?
    Ostatnio zmieniony przez Trickhor : 12-03-2014, 22:52

  12. Reklama
  13. #1120
    Avatar supermate
    Data rejestracji
    2013
    Położenie
    Warszawa
    Wiek
    34
    Posty
    1,931
    Siła reputacji
    14

    Domyślny

    200 C i do czasu, aż będzie takie jak na moim zdjęciu :d jakieś 10 minut
    Cytuj Obożetojestzboże napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Jakis diabel mi siedzial na nogach i po chwili sie zaczal zblizac i mi jezyk do buzi wsadzac
    Chcialem otworzyc oczy, ale mi sie blokowaly w polowie i walczylem sporo czasu zeby je otworzyc

  14. #1121
    Avatar benek6666
    Data rejestracji
    2006
    Wiek
    34
    Posty
    213
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    jakie ciasto francuskie wziałeś (gdzie kupiłeś) i od razu czym sie rozni to z biedry od takiego trzy razy droższego ;]

  15. #1122
    Avatar Bardzo fajny druid
    Data rejestracji
    2006
    Położenie
    poziome
    Wiek
    32
    Posty
    491
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Rano kiedy zszedłem do kuchni na stole zobaczyłem to:

    Załącznik 309279

    ta szara masa to kluski ziemniaczane "przecieraki", które do naszej rodziny wprowadził mój dziadek - jest to typowa potrawa wiejska

    takie kluski najlepiej smakują po podgrzaniu ich na smalcu

    Załącznik 309280

    a następnie posypaniu białym serem

    Załącznik 309281

    Gdybym miał robić listę ulubionych dań, to te kluski byłyby na pierwszym miejscu...

    a na obiad, jambalaya: danie kuchni kreolskiej, ryż ugotowany z różnymi mięsami i warzywami (u mnie kurczak, wołowina, wieprzowina, kiełbaska wieprzowa, papryka, czosnek, cebula i pomidory - niestety nie miałem selera naciowego, który jest bardzo ważny, ale trudno...)

    Załącznik 309282
    Załącznik 309283

  16. Reklama
  17. #1123
    Avatar udarr
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Wrocław
    Wiek
    32
    Posty
    9,350
    Siła reputacji
    24

    Domyślny

    u mnie w domu też funkcjonują takie kluski ale średnio za nimi przepadam, zarzucisz swój przepis?
    Teoria o nieskończonym rogu obfitości stanowi, iż nigdy nie zabraknie ci argumentów na poparcie tezy w którą z jakichkolwiek powodów chcesz wierzyć. /L.K.

  18. #1124
    Avatar beny
    Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Siedlice
    Posty
    4,839
    Siła reputacji
    19

    Domyślny

    U mnie w domu je sie ze skwarkami i przysmazona cebula

  19. #1125

    Data rejestracji
    2008
    Posty
    410
    Siła reputacji
    18

    Domyślny

    ale wizualnie to lekka tragedia te kluchy

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Cos do poczytania przy jedzeniu
    Przez Halunek w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post: 07-10-2017, 19:23
  2. Żebrogłosowanie na Jarocin, torgu pokaż siłę!
    Przez Bazan w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post: 08-05-2016, 12:51
  3. Foobar2000 - pokaż przy uruchamianiu
    Przez Bazan w dziale Sprzęt i oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 02-11-2015, 09:26
  4. Pokaż w co siekasz - Screen ONLY
    Przez Levyt w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 213
    Ostatni post: 31-12-2014, 12:38
  5. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 08-05-2005, 20:58

Tagi tego tematu

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •