Reklama
Strona 239 z 316 PierwszaPierwsza ... 139189229237238239240241249289 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 3,571 do 3,585 z 4739

Temat: Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !

  1. #3571
    Avatar Vailandur
    Data rejestracji
    2016
    Położenie
    Nie
    Posty
    7,835
    Siła reputacji
    15

    Domyślny

    Ciemna strona niefizyczna na różne sposoby blokuje ludzi przed sesją. W tym przypadku trzykrotne próby dokonania wymiany energetycznej są tylko potwierdzeniem że panicznie boją się Światła bo każdy podczep energetyczny po sesji jest usunięty. Również w najcięższych typowych opętaniach z najgorszym demonem pomagam. Jeśli coś Cię ciągnie do mnie to Dusza Twoja potrzebuje pomocy ale jak czujesz strach lęki przed rozmową ze mną to masz podczep energetyczny. Ci co korzystają z ezoteryki mają podczepy z automatu dlatego tak ezoterycy nienawidzą mnie bo jestem szczery do ból i nie boją się największego demona ponieważ jestem Świadomy tego kim jestem i jaką mam moc (każdy ma moc większą od każdego demona jeśli ma Duszę). Wystarczy wyjść z negatywnych emocji które niszczą energetykę stosować świadomie prawo przyciągania i zacząć wreszcie godnie żyć. Sesja to dopiero początek nowego lepszego życia a ci którzy stosują moje zalecenia są szczęśliwi nie dają się manipulować i odkrywają swoją potęge. Po sesji u każdego (kto ma Duszę) jego Światło zostaje rozświetlone i święci pełnym blaskiem. Może kiedyś uda mi się udowodnić "konwersację" z demonem jeśli pewna osoba zgodzi się anonimowo opisać całą sytuację a ja zamieszczę to jako post anonimowy. Nie zdajecie sobie sprawy jaką macie ogromną moc ale gdybyście to wiedzieli to demony znikają. Daliście im podzielić się zmanipulować i zaszczepić znamieniem bestii (po szczepieniach też pomagam). Na jesień dostałem cynk że "ludzie zrobią porządek z władzą" ale kiedy nie wiem ale to ma nadejść (rozbłysku słońca ani wojny ma nie być). Ale będą teraz serwować Wam kosmos i "odkrycia" naukowców którzy też pracują dla systemu. "Wylecą" na księżyc i spotkają ufo które zrobi inwazję na Ziemię. Na pewno jest to pokazane w jakimś filmie jak zawsze ale ja nie oglądam filmów nawet (ale polecam kino czeskie). A teraz mi się przypomniało że film "Obcy" pokazuje obcego wewnątrz człowieka. Albo to te ich kłamliwe pandemie i obcego mają zaszczepieni albo to to jak obcy (demon itp.) zagnieździ się w człowieku który straci Duszę po szczepionce. Teraz przypomnijcie sobie kto bardzo znany na cały świat zachęcał do szczepień bo Prawda zwycięży a ten "człowiek" obstawiam że już w tym roku może "umrze". Wszelkie zło w tym ludzie przesiąknięci nim w najbliższych latach będą odchodzić. Trwa tylko czyszczenie z negatywnych istot/bytów. Przeżyją tylko ci którzy są Świadomi (i nie są w stadzie tych w "rozwoju duchowym" ale o tym to już kiedy indziej). Każdy odpowiada za swoje decyzje i każdy otrzyma to na co zasłużył więc szanujcie siebie i innych bo w najbliższych latach będzie duuużo się działo. Ja pojawiłem się nie bez powodu a jestem tutaj aby uratować jak najwięcej Dusz. Obecnie po kilku latach już przestałem przejmować się tak jak kiedyś innymi. Ludzie proszą o pomoc a potem milczą albo nie chcą zadzwonić a sama rozmowa ze mną już pomaga energetycznie za darmo. Szkoda że tak Was podzielili bo razem możemy pomóc wielu ludziom ale ludzie żyją w materii a materia gubi a należy żyć w jedności z Duszą ale o tym jak to robić nigdzie nie spotkałem się w demonicznym rozwoju duchowym który jest manipulacją i kiedyś to udowodnię. Sam do tego kiedyś doszedłem że Dusza daje wszytko nawet pieniądze i o tym będzie kiedyś post.
    Cytuj lipek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    co myslicie o takim tatuazu psimek i tibiarz77 trzymaja sie za rece a nam nimi lata profesorek na wozku

  2. #3572
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    To jest CARBONARA, a nie jakies gowna z srowna..

    Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !-carbonara.jpg
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  3. #3573
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    Cytuj lipek napisał Pokaż post
    co myslicie o takim tatuazu psimek i tibiarz77 trzymaja sie za rece a nam nimi lata profesorek na wozku
    To kurwa po Aramajsku? Seba wypil piwo 2 procent i dal czadu
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  4. Reklama
  5. #3574
    Avatar matizioom
    Data rejestracji
    2009
    Wiek
    23
    Posty
    10,205
    Siła reputacji
    23

    Domyślny

    Cytuj Boleslaw Chrobry napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    To jest CARBONARA, a nie jakies gowna z srowna..

    Pokaż talerz - Wizualny foodporn i rozmowy przy jedzeniu !-carbonara.jpg
    ale gowno w ogole nie widac pysznej smietany

  6. #3575
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    Cytuj matizioom napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    ale gowno w ogole nie widac pysznej smietany
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  7. #3576
    Avatar moth
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Gdańsk
    Wiek
    39
    Posty
    16,422
    Siła reputacji
    28

    Domyślny

    Ale bym ojebal taka prawdziwa carbonare z żabki

  8. Reklama
  9. #3577
    Avatar Pumpkin
    Data rejestracji
    2010
    Posty
    3,153
    Siła reputacji
    17

    Domyślny

    Lifehack przepis jak codziennie gotujecie. Robie już któryś raz i zawsze sztosik wychodzi. Raz w tygodniu robię zakupy w jakimś macro/selgrosie i co jakiś czas robię takie combo:

    Kupuje jakąś dobrą rybkę całą tuszkę np halibuta ale może być cokolwiek. Szybkie ofiletowanie i filety do panierki i z pieczonymi ziemniaczkami 10/10.
    To co zostało z filetowania wrzucam do średniego garnka + ziela angielskie + liść laurowy + pęczek włoszczyzny i gotuję bulion.
    Pomidory pelati ( wielka puszka 2.5kg) wrzucam do wielkiego gara + trochę oliwy + zioła prowansalskie. W tym czasie 1.5kg mięsa wieprzowo wołowego mieszam z pieprzem, czonskiem(polecam kupić pastę z czosnku 0,5kg i się nie jebać z ząbkami ciągle), solą, bułką tarta/kaszą manną nasączoną mlekiem, posiekaną natką pietruszki. Do tego sporo zimnej wody żeby mięso wchłonęło wodę i formuje pulpety. Do pomidorów wlewam bulion i wrzucam surowe pulpety i gotuje w tym sosie. Zostawiam na godzinkę dwie na małym ogniu.
    Opcjonalnie małą kapuste białą szatkuje i smażę na tłuszczu wykorzystując tłuszcz zebrany z powierzchni sosu. Dorzucam do pulpetów.
    Dużo żarcia wychodzi więc jedną porcję daje se do słoika i zjem za parę dni, jeszcze kilka można zamrozić.
    Cytuj wampiirr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Leki które aktualnie mają wartość 200zł, po refundacji płacimy 50 zł, a za Korwina będą kosztowały 10zł. Bardziej tak

    Cytuj wampiirr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    (...)bo był honorowym rycerzem w porównaniu do tego gościa, który oddał bez walki zamek.

  10. #3578
    Avatar Aver
    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    Tychy
    Posty
    6,827
    Siła reputacji
    20

    Domyślny

    Zabrało zdjęcia poglądowego. Ale jak ostatnio kupiłem cały płat łososia za 100pln+, to zniknął w dwa dni xD

  11. #3579
    Czarek

    Domyślny

    Cytuj Pumpkin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Lifehack przepis jak codziennie gotujecie. Robie już któryś raz i zawsze sztosik wychodzi. Raz w tygodniu robię zakupy w jakimś macro/selgrosie i co jakiś czas robię takie combo:

    Kupuje jakąś dobrą rybkę całą tuszkę np halibuta ale może być cokolwiek. Szybkie ofiletowanie i filety do panierki i z pieczonymi ziemniaczkami 10/10.
    To co zostało z filetowania wrzucam do średniego garnka + ziela angielskie + liść laurowy + pęczek włoszczyzny i gotuję bulion.
    Pomidory pelati ( wielka puszka 2.5kg) wrzucam do wielkiego gara + trochę oliwy + zioła prowansalskie. W tym czasie 1.5kg mięsa wieprzowo wołowego mieszam z pieprzem, czonskiem(polecam kupić pastę z czosnku 0,5kg i się nie jebać z ząbkami ciągle), solą, bułką tarta/kaszą manną nasączoną mlekiem, posiekaną natką pietruszki. Do tego sporo zimnej wody żeby mięso wchłonęło wodę i formuje pulpety. Do pomidorów wlewam bulion i wrzucam surowe pulpety i gotuje w tym sosie. Zostawiam na godzinkę dwie na małym ogniu.
    Opcjonalnie małą kapuste białą szatkuje i smażę na tłuszczu wykorzystując tłuszcz zebrany z powierzchni sosu. Dorzucam do pulpetów.
    Dużo żarcia wychodzi więc jedną porcję daje se do słoika i zjem za parę dni, jeszcze kilka można zamrozić.
    ciekawe, ale nie chwal sie wiecej

  12. Reklama
  13. #3580
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    Cytuj Pumpkin napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Lifehack przepis jak codziennie gotujecie. Robie już któryś raz i zawsze sztosik wychodzi. Raz w tygodniu robię zakupy w jakimś macro/selgrosie i co jakiś czas robię takie combo:

    Kupuje jakąś dobrą rybkę całą tuszkę np halibuta ale może być cokolwiek. Szybkie ofiletowanie i filety do panierki i z pieczonymi ziemniaczkami 10/10.
    To co zostało z filetowania wrzucam do średniego garnka + ziela angielskie + liść laurowy + pęczek włoszczyzny i gotuję bulion.
    Pomidory pelati ( wielka puszka 2.5kg) wrzucam do wielkiego gara + trochę oliwy + zioła prowansalskie. W tym czasie 1.5kg mięsa wieprzowo wołowego mieszam z pieprzem, czonskiem(polecam kupić pastę z czosnku 0,5kg i się nie jebać z ząbkami ciągle), solą, bułką tarta/kaszą manną nasączoną mlekiem, posiekaną natką pietruszki. Do tego sporo zimnej wody żeby mięso wchłonęło wodę i formuje pulpety. Do pomidorów wlewam bulion i wrzucam surowe pulpety i gotuje w tym sosie. Zostawiam na godzinkę dwie na małym ogniu.
    Opcjonalnie małą kapuste białą szatkuje i smażę na tłuszczu wykorzystując tłuszcz zebrany z powierzchni sosu. Dorzucam do pulpetów.
    Dużo żarcia wychodzi więc jedną porcję daje se do słoika i zjem za parę dni, jeszcze kilka można zamrozić.
    Bomba, jadam gdy mam checi w restauracjach mostly, ale tez przyprawiam takie dania jak mi sie chce jedzenia Polskiego, ryba dobra sprawa.

    - - - Updated - - -

    Cytuj Aver napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Zabrało zdjęcia poglądowego. Ale jak ostatnio kupiłem cały płat łososia za 100pln+, to zniknął w dwa dni xD
    Jaka waga? Jaki salmon kupujesz?
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  14. #3581
    Czarek

    Domyślny




  15. #3582
    Czarek

    Domyślny

    kocham maklowicza za te wszystkie jego kuchenne podroze


  16. Reklama
  17. #3583
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    Cytuj Czarek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    kocham maklowicza za te wszystkie jego kuchenne podroze

    Ja pierdole on wyglada i ma glos jak Wloski idiota showmen "Paolo Bonolis" natura..
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  18. #3584
    Avatar Boleslaw Chrobry
    Data rejestracji
    2022
    Położenie
    W lesie
    Posty
    1,150
    Siła reputacji
    3

    Domyślny

    Cytuj Czarek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.


    Czarek ty legendo, to curry gravy?
    Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one


  19. #3585
    Czarek

    Domyślny

    Cytuj Boleslaw Chrobry napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Czarek ty legendo, to curry gravy?
    nie e, to passata pomidorowa z chinskimi przyprawami

  20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Podobne tematy

  1. Cos do poczytania przy jedzeniu
    Przez Halunek w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post: 07-10-2017, 19:23
  2. Żebrogłosowanie na Jarocin, torgu pokaż siłę!
    Przez Bazan w dziale O wszystkim i o niczym
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post: 08-05-2016, 12:51
  3. Foobar2000 - pokaż przy uruchamianiu
    Przez Bazan w dziale Sprzęt i oprogramowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post: 02-11-2015, 09:26
  4. Pokaż w co siekasz - Screen ONLY
    Przez Levyt w dziale Inne gry
    Odpowiedzi: 213
    Ostatni post: 31-12-2014, 12:38
  5. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 08-05-2005, 20:58

Tagi tego tematu

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •